Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a dostlar eger bir bilginiz varsa bir şey soracagım şimdi amerikadan att anlaşmalı alınıyor ya bu iphone 200 $ olanlar onları aldıktan sonra bu fatura felan işleri nasıl halloluyor yani 200e aldıktan sonra türkiyede kullanacagım mesela fatura mı ödemem gerekiyor attye?
  • Sevgili ahali,
    Benim söyle bir problemim var. Yurtdışından alınmış iPhone 4'um var. Daha önce Türkiye'de hat takmiştim ama çekmemişti. Yurtdışındaki hattımla Türkiye'de sikintisiz kullaniyorken Türkiye hattımı takınca ne yaparsam yapayım bir türlü cektiremedim. Gevey'de ve hatlarımda sorun yok ona eminim hem Avea hem vodafone'da aynı sıkıntıyı yasadım. Her şey oluyor en son servis yok diyor. Acaba pasaport kaydı olmadıgı için mı böyle oluyor? Normalde 1 ay kullanma süresi var diye biliyorum
    Not: imeiyi kontrol ettigimde böyle bir kayit bulunamadı diyor yani kayit dısı değil henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldor -- 17 Haziran 2011; 22:59:58 >
  • İmei sorgulama sayfasindan sorgulat. Eger kayit disi cihaz yazmiyorsa kilitlenmemis demektir. Baska bir sorun arayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldor

Sevgili ahali,
    Benim söyle bir problemim var. Yurtdışından alınmış iPhone 4'um var. Daha önce Türkiye'de hat takmiştim ama çekmemişti. Yurtdışındaki hattımla Türkiye'de sikintisiz kullaniyorken Türkiye hattımı takınca ne yaparsam yapayım bir türlü cektiremedim. Gevey'de ve hatlarımda sorun yok ona eminim hem Avea hem vodafone'da aynı sıkıntıyı yasadım. Her şey oluyor en son servis yok diyor. Acaba pasaport kaydı olmadıgı için mı böyle oluyor? Normalde 1 ay kullanma süresi var diye biliyorum
    Not: imeiyi kontrol ettigimde böyle bir kayit bulunamadı diyor yani kayit dısı değil henüz.

7-10 gün arası kapatıyorlar artık.
  • Arkadaslar bir arkadasim soruyor kendim yurtici kullabdigim icin bu konularla cazla ilgilenmedim 4.3.3 e gecip geveyle kullanmak istiyor baseband koruma islemi yapmasina gerek varmi yoksa restore edip direkt gevey takip calistirabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Arkadaslar bir arkadasim soruyor kendim yurtici kullabdigim icin bu konularla cazla ilgilenmedim 4.3.3 e gecip geveyle kullanmak istiyor baseband koruma islemi yapmasina gerek varmi yoksa restore edip direkt gevey takip calistirabilir mi

bb korumasına gerek yok. aktivasyona dikkat edin. yurtıdışı kartınız yoksa jailbreak yapmak zorunda kalırsınız.
  • Merhaba Arkadaslar asagidaki problem ile ilgili yardimci olabilir misiniz?

iPhone4, JB 4.2.1, Modem Firmware 03.10.01 kullaniyorum. Gevey yaptim, hic bir problem yok. Turkcell hat geliyor ve aralamaları sorunsuzca yapiyorum. Telefonda cekme ya da benzeri bir sorun yok.

Lakin, internette erişim yok. 1 gb internet paketim olmasına rahmen ne Edge, ne de 3G yazısı geliyor. Forumlari karistirdim ve Hucresel Veri Agi bolumune APN'e internet yazdim. 3G'yi Etkinlestir, Hucresel Veri ve Uluslararası Dolasim'da acik. Ama bir turlu TURKCELL yazisinin yani E ve 3G gelmiyor. Turkcell'i aradigimda ise herhangi bir problem yok diyorlar.

Not: ilk gevey yaptigim da hic bir problem yoktu. Ayni telefona ikinci kez gevey yaptigimda bu problemle karsilastim.

Yardimlariniz icin tesekkur ederim.
  • Bu sorun için bazen telefonu açıp, kapatmak bile çözüm olabiliyor. Tabi gevey'i aktifleştirmek için o işlemleri yeniden yapmaya erinmezseniz ..
  • 2-3 kere tekrar tekrar yaptim, hem reset atarak hem de geveyi cikarip tekrar takarak... :(
  • gevey'i nisan ayı başında yaypel'den almıştım, bugüne kadar maşallah sorunsuz kullandım, ancak bu aralar sanki biraz fazla ısınıyor gibi gelio, 5 dakikayı geçmeyen görüşmelerde bile sim cardın olduğu bölüm baya ısınıyor. var mı benzer şey yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkancelik

Merhaba Arkadaslar asagidaki problem ile ilgili yardimci olabilir misiniz?

iPhone4, JB 4.2.1, Modem Firmware 03.10.01 kullaniyorum. Gevey yaptim, hic bir problem yok. Turkcell hat geliyor ve aralamaları sorunsuzca yapiyorum. Telefonda cekme ya da benzeri bir sorun yok.

Lakin, internette erişim yok. 1 gb internet paketim olmasına rahmen ne Edge, ne de 3G yazısı geliyor. Forumlari karistirdim ve Hucresel Veri Agi bolumune APN'e internet yazdim. 3G'yi Etkinlestir, Hucresel Veri ve Uluslararası Dolasim'da acik. Ama bir turlu TURKCELL yazisinin yani E ve 3G gelmiyor. Turkcell'i aradigimda ise herhangi bir problem yok diyorlar.

Not: ilk gevey yaptigim da hic bir problem yoktu. Ayni telefona ikinci kez gevey yaptigimda bu problemle karsilastim.

Yardimlariniz icin tesekkur ederim.

Data Roaming 'i açtınız mı?

• Arkadaslar gevey alicam hattim turkcell 64k ya da 128k bir sey degistirir mi ona gore micro sim alicam
  • 128k al çalışıyor.
  • Tesekkurler
  • Gevey Supreme (nam-ı diğer Gevey Pro Plus)

Sarı renkli ambalajda satılan Gevey Supreme'in nasıl çalıştığını gösteren video.

Satış yeri:
    *http://www.sunsky-online.com/view/212700/Supreme+GEVEY+Sim+Unlock+for+iPhone+4++WITHOUT+ANY+OPERATION++No+Need+to+Dial+112+ever++only+required+the+first+time+.htm

Gevey Supreme 2 (supreme modelinin bir üstü)
    Yeni çıkan ve kırmızı ambalajda satılan bu model Supreme modelinin aynısı ancak bir tek fark var: GPRS, EDGE veya 3G problemlerini halletmek için Supreme modelinde tekrar reboot ve tekrar 112 çevirmek gerekirken bu modelde gerekmiyor oluşu.

Nasıl çalıştığını gösterir video:

Satış yerleri:
    *http://www.slickgate.com/gevey-supreme-red-2nd-generation-unlock-iphone-4-dia-112-once-and-forget-it_p2321.html
    *http://www.mydalle.com/genuine-gevey-superme-plus-iphone-4-sim-unlock_p977.html

Her iki modelde de (Supreme 1/2) 112'yi sadece bir kez çevirmek gerekiyor. Sonrasında bir daha girmeye gerek yok.

Gevey Ultra
    http://applenberry.com/store/gevey-sim/gevey-ultra.html

Gevey'in orijinal satıcısı olduğunu iddia edip diğer tüm geveyleri "sahte" sayıyor. Fiyatının pahalı olması dışında diğer Gevey'lerden farkı:
    - 112'yi hiç aratmıyor
    - Telefonun Jailbreak'li olması gerekiyor (Cydia'dan FuriousMod yüklenmeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringoffire -- 23 Haziran 2011; 9:30:29 >

• kırmızı paketlerde internet geliyormu acaba? bir açıklama bulamadım.

gevey pass çok güzel ama pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

kırmızı paketlerde internet geliyormu acaba? bir açıklama bulamadım.

gevey pass çok güzel ama pahalı

Supreme 2'lerde Edge/GPRS ve 3G network sorunu hallolmuş diyor tüm açıklamalar.

Fiyatlar çok pahalı gelmedi bana:

Gevey Supreme 2 (kırmızı)
    http://www.slickgate.com/gevey-supreme-red-2nd-generation-unlock-iphone-4-dia-112-once-and-forget-it_p2321.html
    Fiyatı US$11.99 (posta nakliye ücretsiz)

Gevey Supreme 2 Deluxe modeli (kırmızı):
    http://www.slickgate.com/geveypass-unlock-sim-card-deluxe-edition-calling112-once-only_p2312.html
    Fiyatı US$14.78 (posta nakliye ücretsiz)
    Deluxe modelinde bir iki ekstra aksesuar var sadece, resimlerde görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringoffire -- 21 Haziran 2011; 11:55:28 >

• haydaaa ilk paketden vermiştik sipariş hiç altına yazmamış adamlar internet gelmez diye sunsky iyice dolandırıcı olmaya başladı, şimdi ikinci paketdende vereceğim sipariş dünyanın parasını harcadık alete iyimi
  • amma çok farklı model çıkmış...

hangisidir en iyisi? keşke hepsinin yorumunu yapan tek bir site olsa...
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.