Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

neyse beklediğim cevapları alamadım, sunsky'dan gevey supreme siparişi geçtim 2 adet mevcut cihazımı gevey ile kullandığımdan dolayı pek acelem yok o yüzden china post u seçtim 13-14 gün içinde ulaşır diye düşünüyorum ancak o zaman yorum yapabilirim.

Açıkçası ben de alsam mı acaba diye düşünüyorum. Şu anda normal Gevey kullanıyorum Sunsky dan alınma. Arada kaldım. 112 yi aramak da pek dert değil aslında.

quote:

Orijinalden alıntı: dezanj
    Merhabalar.İphone 4 4.2.1 gevey'li telefonumu sorunsuz şekilde kullanıyorum.Benim sorunum internet kullanımında.3g'yi uluslararası dolaşımı açınca kullanabiliyorum bunda da sorun yok ancak turkcell'den 100 mb internet paketi aboneliği almama rağmen 3g kullandıktan sonra faturam artıyor.yani hücresel veri ağını açıyorum 3g'yi açıyorum en son uluslararası dolaşımı açıyorum ve facebook'ta dolaşıyorum.internete girmeden önce kontrol ettiğim güncel faturamın internete girip çıktıktan hemen sonra kontrol ettiğimde artmış olduğunu görüyorum.bunun sebebi nedir acaba.turkcell'le mi alakalı?yoksa bişeyleri yanlış mı yapıyorum...lütfen acil yardımm.şimdiden teşekkürler..

Sorun Turkcell ile alakalı olsa gerek. Türkiye de iken 1GB internet paketi almıştım Hazır Kart 'ım için. 1 ay boyunca 1GB paketi kullandım hiçbir zaman tarifeme yansımadı. Uluslararası Dolaşım açıktı. Zaten onunla pek alakası yok tarifenin. Uluslararası dolaşım Gevey çalışsın diye açılıyor.

• quote:

Merhabalar.İphone 4 4.2.1 gevey'li telefonumu sorunsuz şekilde kullanıyorum.Benim sorunum internet kullanımında.3g'yi uluslararası dolaşımı açınca kullanabiliyorum bunda da sorun yok ancak turkcell'den 100 mb internet paketi aboneliği almama rağmen 3g kullandıktan sonra faturam artıyor.yani hücresel veri ağını açıyorum 3g'yi açıyorum en son uluslararası dolaşımı açıyorum ve facebook'ta dolaşıyorum.internete girmeden önce kontrol ettiğim güncel faturamın internete girip çıktıktan hemen sonra kontrol ettiğimde artmış olduğunu görüyorum.bunun sebebi nedir acaba.turkcell'le mi alakalı?yoksa bişeyleri yanlış mı yapıyorum...lütfen acil yardımm.şimdiden teşekkürler..

100mb çok çabuk doluyor,sorun internet paketinle alakalı bence yükseltmelisin ekstra faturaya yansımaması için... Face de dolaşınca kota çabuk biter, fotoğrafları açma video izleme falan... turkcellde face paketide var 100mb lık kotaya istinaden ekstra face paketi satın alabilirsin aylık 3tl idi sanırsam ama sınırsız facebook.kotadan yemez.

• GEVEY SUPREME SU AN COK FARKLI VE COK KOLAY

VİDEO DAN NE KADAR KOLAY VE PROBLEMSİZ OLDUGUNU İZLEYE BİLİRSİNİZ

http://www.yaypel.com.tr/product_info.php?cPath=52&products_id=1354
  • SLM PLUS VE SUPREME FARKI SIMKARTI DA KESMIYORSUNUZ SUAN ICIN
    CVP OLARAK GEC DONDUK CUNKI FORUM LARI TAKIP EDEMIYORUZ YOGUNLUKTAN DOLAYI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaypel -- 14 Haziran 2011; 10:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaypel

GEVEY SUPREME SU AN COK FARKLI VE COK KOLAY

VİDEO DAN NE KADAR KOLAY VE PROBLEMSİZ OLDUGUNU İZLEYE BİLİRSİNİZ

quote:

Orijinalden alıntı: yaypel

Gevey alıp Kullanımı ıle sorun yasayan v.s sorunlar yasayanalar için
    gevey no 112 cıktı

YAYPEL DEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ

WWW.YAYPEL.COM.TR

We are OFFICIAL seller for Gevey Pro Plus/ Gevey Supreme <---kesinlikle doğru değil...ispat aşağıda

Features:

1. Unlock without any operation.

2. No need to dial 112

Gevey supreme for iphone 4G

iOS 4.0, 4.1, 4.2.1, 4.3 , 4.3.1, 4.3.2 and 4.3.3
    Baseband 1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10, 4.10.1
    Custom Sim Tray
    No Jailbreak Require
    Will not void your warranty
    Package content:

•1x Custom GEVEY Sim Tray
    •1x GEVEY supreme Sim
    •1x Instructional Booklet

siz orijinal gevey diye milete çakma geveyleri 90 küsür TL ye satan firmasınız değil mi? bi de distributorler linkini orinal üretici yerine kendi register ettiğiniz sayfaya yönlendirmiştiniz hatırladığım kadarıyla.

...hayat ne garip, kuşlar böcekler

SÖYLEDİKLERİMİZ HAVADA KALMASIN...ÇAMUR ATMIŞ DURUMDA KALMAYALIM... KONUYLA İLGİLİ DETAYLAR;

Adreslere dikkat!!!

orjinal Gevey'in sayfası
    http://gevey-3g.com/

Gerçek distribütorler
    http://gevey-3g.com/?page_id=69,

Sözde Orjinal Gevey'in çakma sayfası
    http://www.gevey-3-g.com

Yanıltıcı distribütör listesi
    http://www.gevey-3-g.com/distributor.php

Şu anda Orjinal Gevey'in açılış sayfasındaki uyarı

Son söz:
    İnsanların ticaret yapması ile derdim yok...her talep uygun arzı yaratır..fakat insanları kandırmak, orjinal ürün diye sahte ürün satmak en hafif tabirle ayıptır...günahtır...suçtur...

yaypel'in 40 usd ye sattığı kartı 8 usd ye...15 gün içerisinde ya da 25 usd ye 3 gün icerisinde elinizde olacak şekilde aşağıdan temin edebilirsiniz

http://www.sunsky-online.com/view/212700/Supreme+GEVEY+Sim+Unlock+for+iPhone+4++WITHOUT+ANY+OPERATION++No+Need+Dial+112.htm

ÜRÜNÜN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINA DAİR BİR FİKRİM YOK ( HEM YAYPEL HEM DE İLGİLİ SİTEDEKİNİN) SADECE GÖZ GÖRE GÖRE SAHTEKARLIK YAPILMASINA KARŞIYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a008mania -- 14 Haziran 2011; 11:03:53 >

• a008mania, çok teşekkür ederiz. resmen dolandırıcılıktır bunun adı.
  • Mutemelen defalarca sorulmustur ama telden girdigim ve acil ogrenmem gerektigi icin soruyorum. itunesdan 4.3.3 update edince gevey calisir mi? Herhangi bir sikinti yaratir mi? Pm atarsaniz sevinirim.
    Simdiden tesekkurler.
  • @a008mania
    güzel çalışma

DHL gümrük problemi çıkarabiliyor. Ben genelde yurt dışı alışverişlerimi china post ile yapıyorum.

Gevey pro için acelem yok beklerim elimdeki çalışıyor nasıl olsa
  • vay üçkağıtçılar sizi, utanmadan forumda yazıyorlar birde şöleyiz böleyiz diye. Bu insanlığın çivisi çıkmış yahu
  • arkadaşlar
    uzun zamandır girmiyorum . belki cevabı da verilmiştir ama inanın vakit bulup bakamadım. aram yönlendirme etki mesajının bir çözümü varmıdır. bu mesaj beni artık illet etti. gevey mevey valla satacam sırf bu mesele yüzünden
  • insanlıktan nasibini almamış ticaret yapıcam diye anasını satan terbiyesizler! aslında sizin gibileri tüketici mahkemelerine vermek lzım.Bu düpedüz nitelikli dolandırıcılık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: driftspec

quote:

100mb çok çabuk doluyor,sorun internet paketinle alakalı bence yükseltmelisin ekstra faturaya yansımaması için... Face de dolaşınca kota çabuk biter, fotoğrafları açma video izleme falan... turkcellde face paketide var 100mb lık kotaya istinaden ekstra face paketi satın alabilirsin aylık 3tl idi sanırsam ama sınırsız facebook.kotadan yemez.

Dostum şöyle bişey var yalnız,internete girip çıkıyorum ve internet paketimi kontrol ediyorum sadece 1-2 mb kullanmış gözüküyorum,yani kotam dolmadığı halde faturam artıyor??

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Sorun Turkcell ile alakalı olsa gerek. Türkiye de iken 1GB internet paketi almıştım Hazır Kart 'ım için. 1 ay boyunca 1GB paketi kullandım hiçbir zaman tarifeme yansımadı. Uluslararası Dolaşım açıktı. Zaten onunla pek alakası yok tarifenin. Uluslararası dolaşım Gevey çalışsın diye açılıyor.

Dostum ne yapmam gerekir,yol göstersen..

• quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

YORUMSUZ

ben o şahsı şikayet ettim. hiç değilse bu forumda barınamasın. süper iş a008mania

• durun ya armutları hemen banlattırmayın 2-3 soru sordum açılış süresi falan onlara cevap versinde sonra banlanabilirler..
    hah bu arada

@yaypel eğer 40$ dan başka armutlara satıp stok sıkıntısı yaşarsanız ben size adetli olarak sipariş ettiğim supremeleri tanesi 20$ dan satabilirim.. sizde 40$ dan itelersiniz yine epey iteleme kâr ı edersiniz.. pazarlık ederim ama indirim karşılığında isteyeceğim şeyleri ne aklınız ne bünyeniz kabul eder o yüzden çok tavsiye etmiyorum. haydi hayırlı itelemeler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: khancebi

arkadaşlar
    uzun zamandır girmiyorum . belki cevabı da verilmiştir ama inanın vakit bulup bakamadım. aram yönlendirme etki mesajının bir çözümü varmıdır. bu mesaj beni artık illet etti. gevey mevey valla satacam sırf bu mesele yüzünden

4.3.3 update sorunu çözer
  • IOS 5 ve Gevey Sim ile ilgili bir konu var mi?

Eger yoksa IOS 5'e gecildiginde Gevey Sim calisiyor mu gercekten?
    Gevey'i cikarmadan ITunes uzerinden update yaparsak bir sorun olur mu, yoksa Gevey'in cikartmak mi gerek update yaparken?

http://www.redmondpie.com/unlock-ios-5-on-iphone-4-with-gevey-sim-yup-it-still-works-legality-still-questionable-photo/

Soyle bir konu var, ancak Gevey'i cikartip cikartmamak konusunda bir sey yazmiyor.
  • quote:

durun ya armutları hemen banlattırmayın 2-3 soru sordum açılış süresi falan onlara cevap versinde sonra banlanabilirler..
    hah bu arada

@yaypel eğer 40$ dan başka armutlara satıp stok sıkıntısı yaşarsanız ben size adetli olarak sipariş ettiğim supremeleri tanesi 20$ dan satabilirim.. sizde 40$ dan itelersiniz yine epey iteleme kâr ı edersiniz.. pazarlık ederim ama indirim karşılığında isteyeceğim şeyleri ne aklınız ne bünyeniz kabul eder o yüzden çok tavsiye etmiyorum. haydi hayırlı itelemeler..

üstadım bir konu yanlış anlaşılmasın...yani sorun 8 usd lik ürünü 40 usd satmaları değil...bu sonucta ticarettir...kimseye zorla satılmıyor bu meret...risk almak istemeyen 40 değil 50 usd de verir...bir kez daha belirtiim arkadaşların ticareti ya da fahiş marjları değil problem..

problem, biz yasal distribütoruz, aynı paralara clon kart almayın demeleri ve orjinal üreticinin sayfasının kopyasını benzer bir adreste yayına alıp insanları kandırmaları...yoksa geveyi hala 100 tl ye satan cok yer var...unattended gevey icin 40 usd verecek olan mutlaka vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

quote:

durun ya armutları hemen banlattırmayın 2-3 soru sordum açılış süresi falan onlara cevap versinde sonra banlanabilirler..
    hah bu arada

üstadım bir konu yanlış anlaşılmasın...yani sorun 8 usd lik ürünü 40 usd satmaları değil...bu sonucta ticarettir...kimseye zorla satılmıyor bu meret...risk almak istemeyen 40 değil 50 usd de verir...bir kez daha belirtiim arkadaşların ticareti ya da fahiş marjları değil problem..

problem, biz yasal distribütoruz, aynı paralara clon kart almayın demeleri ve orjinal üreticinin sayfasının kopyasını benzer bir adreste yayına alıp insanları kandırmaları...yoksa geveyi hala 100 tl ye satan cok yer var...unattended gevey icin 40 usd verecek olan mutlaka vardır.

ben kıl adamım abicim hepsi birden benim için problem, kendi adıma yorum yaptım zaten ticaret ahlakı vs vs için değil, bakkaldan bozma kıç kapağı kadar dükkan açıp yasal distribütörüz ayakları ile milleti düdüklemek benim kendi ticaret anlayışıma ters herkesinkini bilemem..

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.