Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZeneX

Bos zamanimda yukselticem Serkan.
    Soruna gelince, zannedersem redsn0w ile aktivasyon da oluyor.

peki redsnow ile aktive ederken aktive edilmiş bir firmware mi bulmak gerek yoksa orjinal firmware ile kullanılabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

peki redsnow ile aktive ederken aktive edilmiş bir firmware mi bulmak gerek yoksa orjinal firmware ile kullanılabiliyor mu ?

Ilk once iTunes dan orjinal frimware ile restore et, baseband yukselsin.
    Daha sonra redsn0w dan aktivasyon ve jailbreak yap. Hatirladigim kadariyla oluyordu. Olmuyorsa da custom olusturup tekrar restore yaparsin.
  • quote:

quote:

quote:

Ilk once iTunes dan orjinal frimware ile restore et, baseband yukselsin.
    Daha sonra redsn0w dan aktivasyon ve jailbreak yap. Hatirladigim kadariyla oluyordu. Olmuyorsa da custom olusturup tekrar restore yaparsin.

ozan sen bulaştırdın beni bu işlere peşindeyim olm

• peki son baseband a yükselince bu redsnow aktive edebiliyor mu cihazı sonra ipod olarak kullanmayalım iphone u
  • quote:

peki son baseband a yükselince bu redsnow aktive edebiliyor mu cihazı sonra ipod olarak kullanmayalım iphone u

Abi kac defa diycez baseband ile jailbreak in aktivasyonun alakasi yok. Frimware versyonu ile alakali. Baseband sadece software unlock ile alakali. :D

Su anda 4.3.3 kullaniyosun aktive etmissin jailbreak yapmissin iste.
  • quote:

quote:

peki son baseband a yükselince bu redsnow aktive edebiliyor mu cihazı sonra ipod olarak kullanmayalım iphone u

Abi kac defa diycez baseband ile jailbreak in aktivasyonun alakasi yok. Frimware versyonu ile alakali. Baseband sadece software unlock ile alakali. :D

peki iphone 4 için en son bb sürümü nedir ve bu sürümde gevey çalışacakmı

bir sitede *Baseband:1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10, 4.10.1 destekler. demiş son bb 4.10.1 mi ?

• quote:

quote:

quote:

peki iphone 4 için en son bb sürümü nedir ve bu sürümde gevey çalışacakmı

bir sitede *Baseband:1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10, 4.10.1 destekler. demiş son bb 4.10.1 mi ?

Evet.

• ozan bazı sitelerde 5 ile başlayan bb sorunları görüyorum bu 5 ile başlayan bb 4.3.3 versiyonuna ait değilmi ya da 3gs için falan mı ?
  • quote:

ozan bazı sitelerde 5 ile başlayan bb sorunları görüyorum bu 5 ile başlayan bb 4.3.3 versiyonuna ait değilmi ya da 3gs için falan mı ?

3GS icin falandir onlar.
  • quote:

quote:

ozan bazı sitelerde 5 ile başlayan bb sorunları görüyorum bu 5 ile başlayan bb 4.3.3 versiyonuna ait değilmi ya da 3gs için falan mı ?

3GS icin falandir onlar.

o halde itunes tan orjinal firmware ile 4.3.3 restore yapıyorum bb yükselecek ama zaten soft unlock falan da çıkarsa 1 sene önceki bb için çıkaracak halleri yok neyse yemekten sonra bitiricem bu işi
  • Tam emin olmasam da Redsnow aktivasyon yapmıyor bildiğim kadarıyla.

Olmazsa orjinal firmware ile 4.3.3'e yükseltme işlemini yaptıktan sonra (BB sürümünüz 4.10.01'e yükselecek) Snowbreeze ile Simple Mode'da Custom FW oluşturup tekrar Restore edersiniz. (Snowbreeze Custom FW oluştururken aktivasyon isteyip istemediğinizi soruyor, Evet diyeceksiniz)

Bu işlemleri yaptıktan sonra 4.3.3 sürüme ve son baseband'e sahip, aktivasyonlu ve JB'li bir telefonunuz olacak.
  • quote:

quote:

quote:

3GS icin falandir onlar.

o halde itunes tan orjinal firmware ile 4.3.3 restore yapıyorum bb yükselecek ama zaten soft unlock falan da çıkarsa 1 sene önceki bb için çıkaracak halleri yok neyse yemekten sonra bitiricem bu işi

Zaten batarya canavarı ultrasn0w.
    Onu kurmam Gevey kullanırım daha iyi. Çıksa bile kurmayacağım resmen 1 gün fark ediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3GS icin falandir onlar.

Zaten batarya canavarı ultrasn0w.
    Onu kurmam Gevey kullanırım daha iyi. Çıksa bile kurmayacağım resmen 1 gün fark ediyor.

şu an itunes üzerinden 4.3.3 restore ediyorum olm bu iş patlarsa cihazı hollandaya gönderirim ona göre

• Bana uyar serkanyk :D
  • arkadaşlar 200 300 tl fark için fabrika unlock cihaz almaya deger mi?
  • quote:

Bana uyar serkanyk :D

• Hayırlı olsun serkan keye. :D
  • quote:

quote:

Bana uyar serkanyk :D

Orjinal Firmware'i indirip Shift + Restore ile güncelleme yaparsanız daha kısa sürer tahminimce.

Zaten hem Redsnow'la JB yapmak için, hem de Redsnow aktivasyon işlemini yapmadığı takdirde Snowbreeze ile Custom FW oluşturup JB + aktivasyon yapmak için orjinal firmware dosyasına ihtiyacınız olacak.

• quote:

Hayırlı olsun serkan keye. :D

sağol seneks darısı senin başına
  • tristam haklı serkan. o şekilde yapaydın iyiydi. ben ipsw dosyalarımı hazırladım akşama yaparım belki :D
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.