Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 4.3.3 bb 4.10.01 ile gevey kullanan varmı ya onların tecrübelerini alsak bide...
  • slm
    öncelikle 4.3.3 restore dosyası (bir sürü yerden indirdim ve çoklu defalar denedim) redsn0w_win_0.9.6rc programının tanımaması ya da benim tanıtamamam ya da anlamadığım bir sebepten (Windws 7vs....) gevey turbosim ile ÇALIŞMADI ya da ben çalıştıramadım.

Bu formulardan öğrendiklerim olmasaydı iphone'dan zırnık birşey anlamayan biri olarak hiç bir şey yazamazdım.

2 hafta önce Amerikalı bir yakınım beni gaza getirip Türkiye'ye geri döndüğünde bana 32 GB bir iphone 4 getirdi. İddiasına göre AT&T'ye gönderilmeden önce satılanlardan olduğu için (sadece Amerikan vatandaşlarına adreslerine sipariş üzerine gönderiliyormuş?!) sim kilitsiz demişti.

13.05.2011 tarihinde telefonu bana verdi. Telefon sim kart olmadığı için doğal olarak açılmadı. MİKROSIM!! lazımmış.
    15.04.2011'de İtalya'dan dönen kardeşimin pasapotunun üzerine 14.05.2011 CUMARTESİ günü 1 aylık sürenin dolmasına 1 GÜN KALA İstanbul'da büyük alışveriş merkezlerinden birindeki turkcell iletişim merkezinde 5 dk'da pasaport fotokopisi, TC. kimlik ve IMEI no ile kendisi pasaport kaydını yaptırdı. Bu arada telefon ve ben İzmir'deyiz!

IMEI sorguda telefonun 2 gün sonra ok olduğunu görünce Avea sim kartımı kestirttim ve taktım. Itunes'a bağla diye ima eden bir resim çıktı. Bağladım, tık yok....2. bilgisayar 3. 4.....tık yok.....

kesilen simi arkadaşımın İspanya'dan gelen iphone4'üne taktık çatır çatır çalışıyor. Arkadaşımın Turkcell simi benim Amerikan iphone'da çalışmadı:
    Kural 1: AMERİKA'DAN gelen iphone'lar SIM KİLİTLİDİR!!

bu arada avea'ya gidip orjinal bir mikrosimi 1 saat içinde aldım.

iPhone3,1_4.2.1_8C148_Restore dosyası (program 4.3.3 için ama çeşitli yerlerden indirdiğim 4.3.3 restore dosyalarının hiçbiri çalışmadı) ve redsn0w_win_0.9.6rc16 programı ile iphone 4 kapalı ve USB takılı iken programın yönlendirdiği şekilde (şuraya bas, şimdi 2 tuşa bas, amuda kalk.....) iphonea cydia yükledi. Çok stresli, bol kayan beyaz yazılı ve siyah ekranlı ve tırsıtıcı bir 10 dk sonra telefon kilitlenir gibi oldu. tekrar usb'ye tak çıkar aç tlf açıldı. Ama sim kart görmüyor (arkadaşın turkcell sımkartı dahil).....

cydia ve diğer pekçok yöntem ile ile bayaa bir uğraştıktan sonra baseband 04.10.01 için simunlock bulamadım

Kural 2: Halihazırda bu yazının yazıldığı tarihte baseband 04.10.01 için YAZILIMSAL UNLOCK YOKTUR!!!

2-3 günlük yoğun bir araştırma sonrası tek olmasada en mantıklı çözüm TURBOsim gibi geldi.

İzmir Çankaya'dan paraya kıyıp bir orjinal gevey turbo sim aldım. Jailbreak ve turbosim ile telefon SORUNSUZ çalışıyor.

not: 112'yi her gün aramak zorunda biri olarak derim ki, turbosim'i aktive ederken 112'nin çalmasını beklemeden 2 sn'lik sürede işinizi hallederseniz, gece gündüz demeden canla başla çalışan bu ekibin canını sıkmadan işinizi çok rahat görürsünüz. Ayrıca 112'ye ilk olarak otomatik robot yanıt verir, kimseyle muhattab olmazsınız. Yeterki eskiden olduğu gibi abartılı şekilde 112'yi arayıp 2. el telefon satarken olduğu gibi telefonun çalışıp çalışmadığını 112 ekipleri ile konuşarak kanıtlamaya çalışmayın.

• arkadaslar bendede hersey son ana kadar normal gıdıyor telı acıyorum yabancı yazı cıkıyor kabul edıyorum sonra 112 yi aramayı denıyorum ama aramıyor nasıl cozebılırım bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bender20

arkadaslar bendede hersey son ana kadar normal gıdıyor telı acıyorum yabancı yazı cıkıyor kabul edıyorum sonra 112 yi aramayı denıyorum ama aramıyor nasıl cozebılırım bu sorunu

kabul et ekranından sonra 15-20 sn bekleyip sol üstte tek bar anten cıkmasını bekleyeceksiniz,ondan sonra 122-118 veya 119 arayıp aktif edeceksiniz...
  • carrier.plist le oynarken 3G ayarlarını bozdum şimdi 3G bağlanmıyor yardım sever biri bana orginal carrier.plist dosyasını yollayablirmi yedek almayı unutunca böyle sorunlar çıkıyor tabi 4.2.1 sürümünden system/library/carrier bundles/iphone/unknown bundle/ klasörünün içinde

ios.ipsw den de çıkarda çok uzun Decryption işlemleri var iki dakikada yollarsanız sevinirim mail atabilirsiniz isterseniz hobametin@yahoo.com
  • merhaba iphone 4 4.2.1 sürümünü gevey.le kullanmaya başladım, her arama yaptıgımda "arama yönlendirme etkin" diye bi uyarı alıyorum bunun çıkmaması için napabilirim ? (hattım vodafone)

1. ##002# yaptım. Online islemlerden yonlendirme ve herseyi kapattım. ArayanıBil dahil hersey iptal edildi.
    Sonuc yok yine yazı çıkıyor.

2. İfile ile system/library/carrier bundles/unknown bundle/carrier.plist dosyasında true yerler false yaptım aşagıdaki gibi yapıp kapatıp açtım.
    <key>ShowCallForwarded</key>
    <false/>
    <key>ShowCallForwarding</key>
    <false/>

3. Cydia sources dan ForwardMsgFix uygulamasini kurdum.

4. İfile ile system/library/carrier bundles/turkcell bundle/ icindeki carrier.plist dosyasını kopyaladım ve system/library/carrier bundles/unknown bundle/ bolumune yapıştırdım. Uzerine yaza evet dedim(daha once eskisinin yedegini almıstım) kapatıp açtım.

Kafayı yicem sabah oldu hala ugraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roadfix -- 18 Mayıs 2011; 6:23:22 >

• Merhaba arkadaslar

bazi yerlerde nedense 3G yi actigimda sinyal seviyesi full iken,bi anda tek veya iki dise dusuyor.Ama evde 3G yi acinda hic dusmuyor veya bir dis dusuyo.Okulda ise hemen tek dise dusuyor.Edge de ise hic bir yerde sorun yok.Neden bu sinyal dusmesi? geveydenmi? Baska yasayan varmi

hattim vodafone surum 4.2.1 bb 1.59.00
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurel

Merhaba arkadaslar

bazi yerlerde nedense 3G yi actigimda sinyal seviyesi full iken,bi anda tek veya iki dise dusuyor.Ama evde 3G yi acinda hic dusmuyor veya bir dis dusuyo.Okulda ise hemen tek dise dusuyor.Edge de ise hic bir yerde sorun yok.Neden bu sinyal dusmesi? geveydenmi? Baska yasayan varmi

Sen gevey kullanıyormusun????
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherafettyn

quote:

Merhaba arkadaslar

Evet.Soruma cevap ariyorum hala
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar

Sorunun cevabı kendi sorunda yatıyor zaten arkadaşım azıcık düşünsen bulursun.
    Sence okulunda tek diş olup evinde full çekim gücü ise geveyden kaynaklı bir problem olabilirmi????

• gevey şarz sorununu yaşayan arkadaşlar pm atın sorunu kökten halledelim

üstünde 1 aydan beri çalışıyorum ve şarz sorununu ordadan kaldıracak cok dayihane bi işlemle gece gündüz kullanıma 2 gün garanti veriyoruM...
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar

BB unlock için uygun ben mi yanlışım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar

cidden komik ya adam geveyi seçmiş tercih meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: FrkN.06

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar

cidden komik ya adam geveyi seçmiş tercih meselesi

Bi ara forumda BB uygun olup ne olur ne olmaz diye gevey alıp kullananlar oldu.
    İleride gevey kullanmak zorunda kalmamak için gevey kullanmak.....
    Sebep jailbreak istememek olsa tamam ama custom fw bile var telde neyse tabi tercih meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar

Sorunun cevabı kendi sorunda yatıyor zaten arkadaşım azıcık düşünsen bulursun.
    Sence okulunda tek diş olup evinde full çekim gücü ise geveyden kaynaklı bir problem olabilirmi????

Sivrizeka arkadasim

okulda tek dis cekiyo ama arkadasin iphone 3g si var hatti vodafone ve 3G de full cekiyor.Ben ondan sordum zaten

Ayrica arkadaslar dalga gecmisler bb yi yanlis yazmisim okuldaydim kafam karisti

BB 3.10.01

• Bu gevey'i tavsiye ediyonuz mu. Sürekli şebeke düşüyor mu
  • arkadaslar abd at&t gevey sim ile turkcell hattimi kullaniyorum. Ama gelib gorun ki au facetime'i bi halledemedim yok dnsler yok kopyala yapistirlar, her sey denedim olmadi. lutfen bir el uzatin da halledelim su facetime'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` Kağan
    Bu gevey'i tavsiye ediyonuz mu. Sürekli şebeke düşüyor mu

1 ayı askın süredir Turkcell'e kullanıyorum. Çekmeyen yerler hariç sebepsiz yere şebeke kopmadı.
  • 15 gündür kullanıyorum Turkcell ile ne zaman gördüysem full çekiyor. Aramalarda sıkıntı yok. İphone u telefon özelliği mükemmel. Alın kurtulun boşuna unlock beklemeyin.
    quote:

Orijinalden alıntı: ` Kağan

Bu gevey'i tavsiye ediyonuz mu. Sürekli şebeke düşüyor mu
  • merhaba arkadaşlar at&t iphone 4 4.3.2 ios telefonumu geveyle kullanmaktayım kullanımda hiç bir problem olmamasına rağmen telefon uyku modundayken kapanıp kitleniyor ve gevey simi çıkarmadan acılmıyor sim kartı çıkardıktan 5 dakka sonra cihaz kendine gelip yeniden başlıyor benzer sorun yaşayan varmı çözümü nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.