Bildirim
Getir Yemek 1. Yaşına Özel Restoran Getirsine %50 (max 15tl) indirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çöp, normal alsan 20tl olan yemek orada suanda 40tl yapmıslar _____________________________ 14 YILDIR FORUMDA REF ALIP-VERMIYORUM.GUVEN KONUSUNDA SIKINTISI OLANLAR ILE ALISVERIS YAPMIYORUM. -
getir %60 indirim yapmassa birşey almıyorum. en az 20-30 siparişim oldu. minimum aldığım 30 a 20 dir. 10 lira harcar 30 liralık alırım.
daha hiç normal sipariş vermedim.
olay zaten zenginler tembeller için, yoksa 5 liralık abur cubura kimse 20 lira vermez._____________________________ -
Bu nasıl kelime oyunu ? %50 indirim diyorsun sonrada en fazla 15 lira indirim yaparım diyorsun _____________________________ Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır. -
Bir süredir kullanıyorum. Fiyatlarda şişirme, bindirim vs yok.
Güzel kampanya. Değerlendireceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben tavuk şiş künefe ye 17 verdim. Bence iyi gibi. Künefe 12tl idi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ankara'da yok galiba?
8 lehmecun 17 tl verdik bugünlük doyduk şükür.
4 TL'ye nasıl lahmacunmuş o? 17 TL'nin kendisini yeseydiniz daha iyiydi. Etsiz, vegan lahmacunsa sorun yok tabi, yarasın.quote:
Orijinalden alıntı: karasac
8 lehmecun 17 tl verdik bugünlük doyduk şükür._____________________________ Konularınızı sildirmek, kullanıcı adınızı değiştirmek, hesabınıza giriş yapmakta yaşadığınız sorunların giderilmesi gibi yönetimsel hususları Forum Destek panelinden talep oluşturarak moderasyona iletmelisiniz. Özel mesajla yazdığınızda istesem de yardımcı olamıyorum. Teknik sorunlar veya tavsiyeler için ise bu bölüme konu açmalısınız. Oradaki talepler tek tek inceleniyor ve değerlendiriliyor. -
Thank u.
Bildirim bana da geldi, akşam değerlendiririz dedim, şimdi uygulamaya giriyorum kampanya gözükmüyor. Süresi falan mı vardı göremedim?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Saat 18:00'e kadardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyehbe -- 7 Şubat 2020; 20:8:8 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

4 TL'ye nasıl lahmacunmuş o? 17 TL'nin kendisini yeseydiniz daha iyiydi. Etsiz, vegan lahmacunsa sorun yok tabi, yarasın.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X