Şimdi Ara

getir toplu işten çıkartmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yıldır yazıyoruz dinlemiyorlar maalesef bu sene pek ilgilenemedim burdaki arkadaşlarla ama bilgisayar mühendisliği yazan herkese geçmiş olsun diyorum. Sektörün en büyük işvereni deli gibi yazılımcı çıkarıyor işten    

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Getir için geleneksel hale geldi artık  

• Ben başka bir pozisyon için başvurmuştum. Kaç ay önce case study oldu ondan sonra daha tık yok. Arada değerlendirmeler devam ediyor diye mail atıyolar.

• Getir batiyor zaten. Cok hizli buyudu şirket.. Ancak, yanlis ve hizli hamleler oldu bence Yurt disina acilmasi, Migros, trendyol, yemeksepeti gibi firmalarin sektörde rekabeti arttırması..

• Türkiye’de son yıllarda görülmüş en büyük layoff’lardan biri olacak deniyor geçmiş olsun.

• getir kullanmanın bir avantajı yok rakipleri çok daha kullanışlı.kısıtlı olan ürün çeşitliliğinle 10tl olan şeyi 15 den 12 ye indirim yapıp sahte fiyatlarla satmaya çalışırsan(işe yaramaz kuponlarla birleştirip)insanlar gidip migros trendyol kullanır.küçülmesine hiç şaşırmadım.

• pandemi'den çok iş yaptı, pandemi bitince de daralmaya başlıyor normal. çer çöp bir sürü code monkey var piyasada.

iyi bir yazılımcı işsiz kalmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yemeksepetinden de bekleniyormuş öyle diyor yazılımcılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı çıkaracağını nerden çıkardın? Ceng okumuyorum bu arada kaynak var mı merak ettim.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Depo görevlileri ve ofis çalışanları çıkarılıyormuş.Medyaya düştü bakabilirsin

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

onlar zaten çıkartıldı baya bi. yavaştı zaten getirin hizmetleri. şimdi çıkartılanların azımsanmayacak hatta denilene göre büyük kısmı IT sektöründe öyle diyorlar.

Food Delivery Startup Getir Initiates Global Restructuring, Envisages 11% Workforce Reduction (bullionbite.com)

burada getir'in açıklaması da var. iş bölümü belirtmemişler genel bir işten çıkartma hakim zaten çalışanlarının %10una denk geliyormuş. IT'den kesin baya bir çıkan var sadece oranını bilmiyoruz.

2500 çalışanıyla yolları ayıran Getir'den global yapılanmasıyla ilgili açıklama - egirişim (egirisim.com)

e girişimde de böyle bir haber var %2 türkiyedenmiş sadece bunların büyük kısmı IT cidir. Zaten türkiye'de en kötü hizmet veren şirket burası daha hangi depodan adam çıkartacaklar .d kapattılar çoğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 22 Ağustos 2023; 15:57:55 >

• tıp lobisi kazanmaya devam ediyor

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    IT’den çıkarıldığı söyleniyor zaten.Ofis çalışanları kuryeler olamayacağına göre IT’cilerdir tabii ki.Balon büyüdü patladı

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

sizi yanlış etiketlemişim hocam :( bir üst yoruma yazacaktım

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sorun yok

• Gidin tıp yazın abi free 60k mayış, iş staj arama derdi yok  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nphexy -- 22 Ağustos 2023; 16:57:50 >
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt

Aynen öyle tercih döneminde dedik bunu umarım dinleyen dinlemiştir.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Forumda anlaması çok zor, ironi mi değil mi bu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben ironi olarak demedim. Tıp şu an 2-3 sene öncesine göre gayet iyi durumda diğer bölümlerle kıyaslayınca.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

Ben de ironi yapmıyorum, miss gibi abi vizyonla filan alakası yok bunun :D Okulu bitiriyosun mülakat,staj, iş bakma derdi vs yok mis gibi 60k mayış veriyorlar :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.