Bildirim
Getir - Kişiye Özel Kuponlar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Android kullanıyorsanız Parallel Space ile klonlayip bakın. Cihazınızdan çok fazla sipariş verilince kampanya görünmüyor. Ancak bu yöntem ile görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu getir konuları da sıktı artık.
Bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SMS onayıyla giriş şartı getirmeleri durumu kötüleştirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 1 hafta her gün 25/20 verdi hepsini kullandım pes etti artık vermiyor.
İlk mesajdaki yöntemi deneyin
Bana da bugün hem 30’a 20 hem de 25’e 20 vermiş. İkisini de kullandım hem de ayrı ayrı adreslere sipariş verebildim. Kontrol etmekte fayda var.
getir yemekte altlimitsiz 10tl vermişler. orayı da kontrol edin.
-
Getir yemekte burger king 40/20 vermiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25/20 hep veriyor zaten getirme ücreti de almasa iyi
-
sms onayı olmadan giriş yapmayı bulabilen yok mu henüz ya :/ çok can sıkıcı bir olay
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61
Android kullanıyorsanız Parallel Space ile klonlayip bakın. Cihazınızdan çok fazla sipariş verilince kampanya görünmüyor. Ancak bu yöntem ile görünüyor.Aynı numaradaki hesabi çift uygulama seklinde mi açalım dogru mu anladim
Eski sürüme ait apk iş görmez mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 12 Mayıs 2021; 15:15:11 > -
Fixlendi o artık güncelleyin diyor
Bende 4 gündür açılmıyor getir. Uygulamayı kaldırıp yükledim başka sıkıntı yaşayan var mı?
gg
Bakma |
Bu getir konuları da sıktı artık.
|
Getir'in kraldan çok kralcı avukatı da geldiğine göre savunmaları alıyoruz demektir.
Korkma fahri Getir avukatı, kimsenin 100 Getir hesabı falan yok. Her ailede 4-5 kişi varsak varız yani. Dolayısıyla ailedeki Getir'den falan anlamayan 4-5. kişinin hesabına kendi telefonumuzdan bakmak da gayet hakkımızdı, onu elimizden aldılar. Ha kim kaybeder? Tabii ki gönüllü avukatlığını yaptığın Getir. Neden mi? Çünkü indirim kuponu olmadan kimse Getir denen; marketin 3 katı fiyata ürün satan bir firmadan alışveriş yap-maz! |
SMS onayıyla giriş şartı getirmeleri durumu kötüleştirdi.
|
Benzer içerikler
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- gittigidiyor yayın
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- windows 11 pro ürün anahtarı ücretsiz
- pegasus doğum günü indirimi
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X