evde 2 getir hesabı var bir tanesi normal diğerinden 3 4 gün önce tüm indirimler bir anda kalktı bu durum başına gelen başka kimse varmı |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (41. sayfa)

-
-
60/30 var kullandırmıyor. Gecersiz kampanya diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ödeme yapacağınız kartı değiştirin hocam, bazen işe yarıyor.
-
indirim gelmiyorsa ödeme yaptığınız kartı oda olmazsa gönderi adresinizi değiştirin kupon gelir. bana indirim gelmedi babamın adresini yaptım indirim gelmeye başladı tekrar. hatta başka il olarak değiştirirseniz kesin kupon geliyor. oda uzaktaki akrabalarınıza hediyeniz olsun.
-
Yaklaşık 2 saattir kurye yok diye siparişimi tamamlayamiyorum. Sıraya falan al bir şey yap da müşteri kaybetme sevgili getir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bölgemde ne Getir'de ne de GetirBüyük'de kalmamış :(
-
Pringles indirime girmiş arkadaşlar. Getir'de 13,6 TL, GetirBüyük'de 12,5 TL. Kuponlarla güzel bir değerlendirme yapabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler 60/30 kuponu ile 5 tane aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 farklı hesapla yararlandım, teşekkürler.
-
Afiyet olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün öğlen 35/30 getir kuponu denk kaldı fakat kurye yoğunluğunndan sipariş geçemedim 15 dakika olan kupon yandı bunu telafi ediyorlar mı
-
tabiiiiiiki
hayır
-
Elbette dostum, şube yetkilileri çiçek çikolata ile gelip Hasbihal ediyorlar gönlünü alıyorlar. Ama ağırdan al bence
5,99'a inmiş getirme ücreti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yaklaşık 10 gündür her gün 30/20 indirim geliyor hesabıma normal midir ? Artık sorun olur diye alışveriş yapmaya çekiniyorum:)
30/20 ile mantıklı alacak ne var bölgenizde :)
Stoklar değişiyor sürekli ama 30 tl civarında pek ürün ve alternatif yok ama bahçıvan 400gr kaşar, lipton 1 kg çay vs son iki gündür dörtlü sütaş süt aldım. Getirme ücreti de yok 18.00’a kadar hesaplı oluyor. Ama yıllardır dh ölücüyüz peş peşe bu kadar kupon normal degil sanki sistemsel hata mı , bölgeye özel teşvik mi bilmiyorum. 13 gündür 30/20 geliyor her gün. Bazen de 25/20 geliyor ilginç
Getirme nasil ücretsiz oluyor, sizin bolgeye mi özel?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X