Iyiymiş hocam o zaman afiyet olsun:D stok olmasa kaçırmazdım ben fiyat çok ucuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (222. sayfa)
-
-
Bizim bölgede yok, ihtiyaçda vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yumurtalardan skt bilgisi kaldırılacak haberi görmüştüm geçenlerde bakalım ne zaman uygulayacaklarquote:
Orijinalden alıntı: glory34
Aldım, SKT 17 Ekim geldi. Yumurta, üzerinde yazan tarihten 1 ay sonraya kadar tüketilen bir gıda olduğu için gayet iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölgesel sanırım bizde de yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esenyurt civarındakiler yumurtayı almayın hem kırık hemde stk 2 gün sonra iade isteyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kırık olma olayı kurye hatası muhtemelen. SKT olayına gelince de burada hep söylüyorum. Fiyat gerçek piyasa fiyatından yüzde 50 civarı bir indirimle sunulmuşsa yüzde 99 skt yakındır. Bunu göze alarak sipariş verin. Ben skt olayına çok takılmıyorum çünkü o tarihler hep güvenlik katsayısı hesaplanarak basılıyor
-
Alacaklarım vardı 700/200 iyi oldu
Getir Alışveriş'i de takip edin bana sık sık 200/100, 300/150 gibi kuponlar vermeye başladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
500/100 vermiş mehmet efendi aldım onlada, öteki hesaplara bakayım teşekkürler
-
Getirde migros hemendeki gibi ücretsiz teslimat günü var mı
skt kaldırılmayacak değil yerine Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) yazılacak amaç israfi önlemek.Nasıl ki köy yumurtasında skt yok hatta ne zaman yumurtlanıldığı alındığı belli değil.Benzer şekilde satış yapılan yumurtadalarda bu şekilde olacak.
-
Eskiden bazı saatler arasında yapıyorlardı artık unuttular sanırım
Toplu ihtiyacı olanlar için 1700/500 (~30) iyi oran. Geçerli banka/ön ödeme kampanyası bulunursa biraz daha düşebilir.
-
Teşekkurler, yüzde 40 indirimli ürünleri ile birleşir fairy tuvalet kağıdı vs makul fiyata geliyor
-
-
Getir'de %50 indirim kampanyası var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X