Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.542
Cevap
425
Favori
561.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbulkart ve 500/100 hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Anladım ben 500'e yüzle idare edeyim o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getir, sepete ekleyince otomatik düşüyor indirim farklı kampaya ile birleşir

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

• Getir küçük. Skt yakın diye bu fiyat Skt bir kısmı 22 Haziran bir kısmı 30 Haziran geldi. Fiyat çok çok iyi tavsiye ederim bölgenizde varsa eğer.

Ürün 500 gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 20 Haziran 2024; 17:7:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunlarda var skt yakın ürünlerdir çok büyük ihtimal ona göre sipariş verin. Tüketmem diyorsanız almayın

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Kaptım, yayla çorbası Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

• Dil kullanıcısına yanıt

Afiyet olsun hocam mantıklıGetir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

• Depodan depoya değişebilen fiyatlar var bilginize

Not: Bizim deponun başı kel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 20 Haziran 2024; 18:24:46 >
  • Aylardır yemeksepeti kullaniyorduk, bugun acil birseyler lazım oldu bayramdan dolayı getir'den bir siparis verelim dedik, tam 3 saat gecmesine ragmen siparis gonderilmedi, uygulamayı direk sildim.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Bende dün getirbüyükten sipariş verdim. Getirme ücreti olmamasına rağmen yoğunluk sebebi hemen sipariş oluşturmadı ve ileri saat seçmemi istedi. Bende 1 saat sonrasına sipariş oluşturdum ve bunun için benden saçma bir şekilde 15 try para aldı. Ona rağmen istediğim saatten de 2-2.30 saat sonra falan anca sipariş geldi. 2x6 lı mini magnum dondurmalar su gibi olmuş, o kadar erimiş. Donuk patatesler vıcık vıcık olmuş. 1 tane de içeceği eksik getirmişler. Dün hemen talep oluşturdum, telefonla dönüş yaptılar ve eksik/sorunlu ürünleri hemen getireceklerini söylediler, dün tabi gelen giden olmadı. Bugün bu saate kadar da kimse gelmedi. 3 defa mh aradım aciliyeti belirtiyoruz vs boş boş konuşuyorlar.

• Hocam müşteri temsilcilerinin hepsi başından savıyor. Hasta hasta zamanında 1 hafta onlarla uğraştım ve en sonunda sinirle aradım yarısını iade etti ama yetmezmiş gibi kurye parasını da benden kesti çok kötü sistemleri var. 10 tane temsilci ile konuştum hepsi oyalıyor. Aciliyet diyorlar gelen giden hiçbir şey yok. Bunları beklemeyin yani üstlerine mi aktarıyorlar ne yapıyorlar bilmem ama aradığınız anda çözün sorunu yoksa çözemezsiniz.

Not: Sorunum müşteri temsilcileriyle değil firmanın kötü sistemiyle üstüne düşmezseniz sorununuzu çözemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 20 Haziran 2024; 21:5:39 >
  • piayback P kullanıcısına yanıt

Yemeksepetinde bu zamana kadar pek boyle sorunlarla karşılaşmadım, bazen nadirde olsa ürünlerde sorun olursa, canli bottan yazısmama ve hergangi bir foto da yollamama rağmen sorgusuz sualsiz ürünleri geride almadan direk ucret iadesi yada hem market hemde mahallede geçerlı altlimitsiz kupon tanimliyorlar.

Bundan sonra getir'i kullanacagimida pek sanmiyorum, bu gidişle daha çok müşteri kayiplari yaşarlar.

• paket başı 15 tl veriyorlar kuryeye. kimse çalışmıyor artık. getir gg.

• napervasız kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam 45-50 lira civarı ya da üstü. 15 lira 2 yıl önceydi.

üst mesajlarda o kadar yazdım ki halen alışveriş yapıyorsanız suç getirde değil maalesef sizde

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 4-5 kere mh ile görüştüm en sonunda ürün tutarlarının tamamını iade edeceklerini ve ürünleri imha edebilirsiniz vs dedi. 3 gün oldu sözde değişim için ürünleri getireceklerdi getirmediler. Rezillik gerçekten.

Hocam para iadesini isteyince anlık yapabiliyorlar arayın şansınızı deneyin olmazsa yasal yola da başvurabilirsiniz

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    Bunların bir dediği bir dediğini tutmuyor. Dün mh ne ürünleri getirmiyorsanız paramı iade edin dedim. Biz iade edemiyoruz, talep oluşturuyoruz finans birimi iade ediyor dedi. Bugün başka bir mh ile görüştüm direkt para iadesi yaptılar.

Siz yine iyiymişsiniz bana yaptıkları iade şaka gibiydi :)

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.