< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (127. sayfa)

-
-
Son kullanma tarihi yakın ürünlerde indirim yapıyorlar bazen tatları da değişmiş olabiliyor
-
Ürün geldi skt 1 hafta var ama problem değil. Zaten bedavaya alınmış neredeyse:) Tat olarak da problem yok. Zaten açılmamış peynir kolay kolay bir şey olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
getır den tokana mantı aldım.. ambalaj kaldırınca su boregı ambalajı ustune mantı yapıştırmıslar
skt 2-3 ay var
urunu actık kuflenmış
nasıl cesaret boyle satışa sunuyorlar hayret
istanbul karta ıade yok.. 3 gun gectıgı ıcın depodan tekrarı gonderımı yok.. kupon verıyorlar uygula butonu aktıf degıl
utanmasalar ben ozur dılecegım
gıda bakanlıgı sıkayet edecegım ama bılıyorum kı bırsey olmayacak
-
Geçmiş olsun hocam. Alo 174 üzerinden şikayet edin. Parti no, tarih, ürün adı ne varsa belirtin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Getir'de ileri saatte teslimat özelliği var mı arkadaşlar? Şimdi alıp 18.00'de gelsin desem durum nasıl olur? Bilgisi olan var mı?
Ekleme: Böyle bir hizmetleri yokmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 22 Ocak 2023; 9:46:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir amca yine yağlamış. Şu peynir 1 haftadır 60 kusure satılıyordu fiyatı 200 yapıp yüzde 50 indirime sokmuş. Bayağı indirim var hakkaten. Kilosu 180 liradan düz beyaz peynir koymuş yüzde 50 indiirmle kg 90 TL yersen:) Daha 17 TL getirme ücretini saymadım.
Ama lor ucuz 13.5 tlye yarım kg lor alıp yanında fahiş fiyatlı çer çöp alarak indirimden faydalanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 22 Ocak 2023; 8:21:56 >
400 tl lik sepete bile 19.99 getirme ücreti çıkıyor abarttılar
Getirme ücretleri o kadar fahiş ki, uygulamanın adı "Getir" olsa da "Gel al" seçeneğiyle getirme ücreti vermek istemeyene depolarından gelip alma olanağı sağlasa iyi olacaktır.
tarihi yakın ürünleri vatandaşa kitleme yeri oldu bu getir. Yakında kendi sonunu getireceksin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Burada 130 lira ve üstüne getirme ücreti çıkmıyor. Sepeti hazırlıyoruz. Tek sıkıntı, son tüketim tarihi yakın ürünler olabilmesi.
Yahu getirme ücretlerine burda giydiriyorsunuz da, geçen insta da bir konu vardı, Getir Almanyada ki rakibini satın aldı diye.. Neyse yüzlerce yorum yapılmış konuya.. Bende 14-15 lira oldu getirme ücreti, bu fiyatlara getirmese de olur artık dedim.. vay sen misin diyen Neymiş, evde ayağına getiriyolarmış da,tabiki alacaklarmış 14-15 lira para mıymış diye bir sürü avarel linçledi beni..yani ülkeyi hep bu forumdan ibaret görüyoruz,buda yanıltıyor bizi, millet zevk alıyor artık, alışmış
ne kadar itelersen o kadar seviyor, bu değişmez kural
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Ocak 2023; 11:38:57 >
Burada getirme ücreti yok. Ürünlerde uygun yani piyasaya göre güzel fiyata geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim sepet tam yarı yarıya düşmedi niye öyle oldu, gezen tavuk yumurtasını çıkarmışlar indirimden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 22 Ocak 2023; 11:32:3 > -
Bende de 320₺'lik sepette yani yarısı 160₺'de getirme ücreti çıkmadı. Birçok ürün gayet güzel fiyattı. Yumoş ve Peros Yumuşatıcı, Tat ketçap ve mayonez,içim süt ve labne aldım piyasaya göre 80₺ ucuz gayet iyi bence.Banka kampanyam da vardı 120₺ ucuza gelmiş oldu benim için ama banka kampanyası olmasa da gayet iyi indirimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 22 Ocak 2023; 11:34:25 >
Tüm ürünlerin son tüketim tarihleri uygun olarak geldi arkadaşlar.
Lor, olgun peynir, labne, tereyağı, hindi füme, üçgen peynir, hardal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 22 Ocak 2023; 13:28:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X