Bildirim
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (102. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eker kaşarları bölgemde birisi topladı. Sabah hep sistem açığı var normalde 2 tane sınır getiriyorlar o zamana kadar kaşar kalmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaşar 25 Eylül SKT'li geldi bana da. Bu arada bende bayağı geçersiz promosyon hatası verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 21 Ağustos 2022; 8:48:7 > -
Bana da yoğunluk nedeniyle siparişinizi sıraya koyamıyoruz mesajı çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölgemde eker vardı, güvenmediğim için almadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
skt’si sans işi. Millet 1 ayla kurtarmış, bana 22/08/22 skt’li geldi, yarin son. Değişim/iade istecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eker kaşar Skt 12. Ay problem yaşamadım
yazık kendi kendilerini bitiriyorlar.
-
Getir aynen eski cazibesi yok. Cok acilmak yerine hakim oldugu konuda gelismeliydi.
Yarın yine 10, 20 ve 30 lira kampanyası var Getir Büyük'te ama ürünler tarihleri uygun gelir inşallah.
Getir'in tadı kaçtı iyice. 6 ay önceye kadar günde 3 sipariş verirken bu hafta tek sipariş geçtim.
-
Muhtemelen skt si dün ya da bugündür. O yüzden fiyat indirimlidir. Son zamanlarda getirde ne kadar uygun birşey varsa genelde skt si çok yakın olanlar geldi.
%50 yine değil de bu 10, 20, 30 TL olayı SKT kampanyası gibi geliyor bana birkaç haftadır. Haksız mıyım hocam?
-
Maalesef hocam, haklısınız. Dediğiniz gibi olacak sanırım. Şansımızı deneyeceğiz.
Bu arada yemeksepeti de bugün karşılık verecek, görelim ne olacak.
Yemeksepetinde bir çok üründe %50 indirim var. Tabi bu indirimler normal marketlerle kıyaslayınca %25 gibi ama marketlerde pek indirime girmeyen ürünlere denk gelince iyi oluyor.
Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu lazım bana işim gereği. Yapsalar ya şunlarda bir indirim mindirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 yumurta ekletip 1 maksimum peynir ekletmeleri müthiş deha olduklarını gösteriyor :)
Fazla eklenebilen ürünler yoğun yerlerde anında bitiyor tabii.
-
-
Kampanya tırt gibi duruyor sipariş verecek birşey bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X