Bildirim
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (102. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eker kaşarları bölgemde birisi topladı. Sabah hep sistem açığı var normalde 2 tane sınır getiriyorlar o zamana kadar kaşar kalmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kaşar 25 Eylül SKT'li geldi bana da. Bu arada bende bayağı geçersiz promosyon hatası verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 21 Ağustos 2022; 8:48:7 >_____________________________ RESPECT! -
Bana da yoğunluk nedeniyle siparişinizi sıraya koyamıyoruz mesajı çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ S E A S Q U A -
Bölgemde eker vardı, güvenmediğim için almadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
skt’si sans işi. Millet 1 ayla kurtarmış, bana 22/08/22 skt’li geldi, yarin son. Değişim/iade istecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
yazık kendi kendilerini bitiriyorlar.
_____________________________ -
Getir aynen eski cazibesi yok. Cok acilmak yerine hakim oldugu konuda gelismeliydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Yarın yine 10, 20 ve 30 lira kampanyası var Getir Büyük'te ama ürünler tarihleri uygun gelir inşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Getir'in tadı kaçtı iyice. 6 ay önceye kadar günde 3 sipariş verirken bu hafta tek sipariş geçtim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 500tl altındaki işlemler için referans vermiyorum. Hediye çeki satışından kazandıklarımla sokak hayvanlarına mama alıyorum. -
-
Muhtemelen skt si dün ya da bugündür. O yüzden fiyat indirimlidir. Son zamanlarda getirde ne kadar uygun birşey varsa genelde skt si çok yakın olanlar geldi.
%50 yine değil de bu 10, 20, 30 TL olayı SKT kampanyası gibi geliyor bana birkaç haftadır. Haksız mıyım hocam?
_____________________________ RESPECT! -
Maalesef hocam, haklısınız. Dediğiniz gibi olacak sanırım. Şansımızı deneyeceğiz.
Bu arada yemeksepeti de bugün karşılık verecek, görelim ne olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yemeksepetinde bir çok üründe %50 indirim var. Tabi bu indirimler normal marketlerle kıyaslayınca %25 gibi ama marketlerde pek indirime girmeyen ürünlere denk gelince iyi oluyor.
Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu lazım bana işim gereği. Yapsalar ya şunlarda bir indirim mindirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kiminin yalnızlığı hastanın kaçışıdır; kiminin yalnızlığıysa, hastalardan kaçıştır. -
3 yumurta ekletip 1 maksimum peynir ekletmeleri müthiş deha olduklarını gösteriyor :)
Fazla eklenebilen ürünler yoğun yerlerde anında bitiyor tabii.
_____________________________ RESPECT! -
_____________________________ -
Kampanya tırt gibi duruyor sipariş verecek birşey bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android