Hocam, NFC ile kimlik okuturken mi bu sorunu yaşıyorsunuz? |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (16. sayfa)
-
-
Hayır SMS ile telefon numarası doğrulama aşamasında, kodu giriyorum bu çok açıklayıcı! hatayı veriyordu. Ben sunucu hatası gibi bir şey sanıyordum ama müşteri hizmetleriyle görüşünce iş netleşti.
1 yıldan fazladır ilk defa geçen ay kredi kartı borcunun sadece asgarisini ödedim hemen notumu düşürmüş namıssılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 21 Ekim 2024; 21:12:46 > -
Kredi kartı maximum kart ile aynı özellikte mi -
Herhangi bir birikim hesabım olmamasına rağmen sadece banka kartı hesabına attığım para 5 kuruş 10 kuruş değerleniyor ilginç gerçekten -
Kredi kartı başvurusu onaylandı limit verdi, getir de gözüküyor, fiba da gözükmüyor kart basılmadığı için mi
-
Asgarisini ödediysen notun düşmez. Ödendi olarak gözükür, geç ödemen ya da mevcut da kullandığın kredin olması lazım notun düşmesi için. Düzenli ödeme yapıyorsan puan düşmez
-
Hocam banka sizinle çalışmak istememiş.(Fibabank)
Ben de eskiden benzer duruma düşmüştüm . Mesela On hesabı açmak istediğimde banka kabul etmiyordu ; ki hala Garanti bankası (Tami gibi ) benimle çalışmaz :=)
-
quote:
Orijinalden alıntı: standartlarabidesi
Herhangi bir birikim hesabım olmamasına rağmen sadece banka kartı hesabına attığım para 5 kuruş 10 kuruş değerleniyor ilginç gerçektenemin olmamakla birlikte 23-05 saatleri arası vadesiz hesapta olan paraya faiz uyguluyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 22 Ekim 2024; 13:35:44 > -
Kredi kartı hangi bankaya kayıtlı o da hesap gibi fiba bank mı
-
200 tl ye ne var ki hocamquote:
Orijinalden alıntı: ogunduz06az önce denedim 200/100 kullandım
-
O zaman son 3-4 ay içinde 2 defa otomatik limit artırımı yaptılar ondan dolayı da olabilir. Girip de not sorgulama yapmadım zaten uzun süredir. Belki diğer arkadaşın dediği gibi beni beğenmeyip notumu bahane etmiş de olabilirler
-
Tavuklarına kışt mı demişiz bu nedir ya Bizim ilde Fibabanka şubesi bile yok hayatımda önünden geçmemişimdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 22 Ekim 2024; 20:45:12 > -
Kredi kartı icrası üzerine mahkemelik olmuştuk -
Mevcuta başka kredi kartınız var mı? Verilen limit ne kadar
-
25. 500 verdi, iş bankası diğer kart limitlerim yüksek olduğu için vermiyordu maximum özellikli diye başvuru yaptım. Diğer kart limitlerim epey yüksek
-
Yarın hesabı açacağım ve kredi kartı başvurusu yapacağım bakalım limit verecek mi? Maxımum ets anlaşması iyi,
İş bankası limit vermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 23 Ekim 2024; 1:45:46 > -
Fibabanka mıydı banka altyapısı hesap açınca fibabanka hesabı mı açılıyor -
Getir finans üyesi oldum hesap açıldı. 350 tl kazanmak için kredi kartı ile mi alışveriş yapmak gerekiyor acaba? -
sanal hesap kartı oluşturup
onunla harcama yapın
meblağ önemli değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X