Bildirim
GETİR'DEN 20 TL BEDAVA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
YİNE Mİ
YENİ ÜYELİK GEREKİYOR MU ACABA
EVDE 8 TANE TELEFON VAR VURGUN BAŞLASIN
ARKADAŞLARIN TELEFONDAN DA SÖYLERİM
ALGİDA DONDURMA PATLADI BURDAN DEVAM O ZAMAN_____________________________ -
ben 30 hesapla sipariş verince getir arayıp mahkemeye vereceğiz sipariş vermeyin artık dediler.
ben de bırakmadım vermeye devam ettim. en sonunda adresimin bulunduğu yeri banladılar. ev adresime sipariş veremiyorum._____________________________ -
Kesin yaşanmıştır hocam buquote:
Orijinalden alıntı: Reco.
ben 30 hesapla sipariş verince getir arayıp mahkemeye vereceğiz sipariş vermeyin artık dediler.
ben de bırakmadım vermeye devam ettim. en sonunda adresimin bulunduğu yeri banladılar. ev adresime sipariş veremiyorum.
_____________________________ -
başıma gelen olayı anlattım.
yalan söyleyecek değilim beni bilen bilir._____________________________ -
Ne diyim hocam çok fantastik ben trollüyorsunuz ya da beni iğnelediniz sandım :Dquote:
başıma gelen olayı anlattım.
yalan söyleyecek değilim beni bilen bilir._____________________________ -
reco kardeş sayesinde bilişim dünyasının ufku genişliyor _____________________________ E-ticaret Uzmanı -
yok hocam işim olmaz trollükle.
demek istediğim verebildiğin kadar ver. 1 numarayla 1 defa oluyor. 20 30 tane farklı tel bulup kampanyadan yararlanabilirsin._____________________________ -
Promosyonlar sayfasında görülmüyor. _____________________________ -
daha önce getirden sipariş verdiyseniz gözükmez.
telefon android ise ayarlardan uygulama ayarlarını sıfırlayın. ios ise yapacak bir şey yok._____________________________ -
anladım hocam sağolun.quote:
yok hocam işim olmaz trollükle.
demek istediğim verebildiğin kadar ver. 1 numarayla 1 defa oluyor. 20 30 tane farklı tel bulup kampanyadan yararlanabilirsin.
yalnız ben getiri aktif olarak kullanıyorum şimdi ayarları sıfırlasam sipariş verebilir miyim_____________________________ -
Allahım yarabbim şurda anlatılan olayın farkındamısınız acaba adamlar efsane ölücü hemde kendini banlatacak kadar , içlerinde tutamayıp anlatıyorlar buda güzel bir özgüven örneği, amma velakin aynı kişiler başka mecralarda HAK HUKUK ADALET dersi verebiliyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aktif olarak kullananlara bu promosyon gözükmez.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD
anladım hocam sağolun.
yalnız ben getiri aktif olarak kullanıyorum şimdi ayarları sıfırlasam sipariş verebilir miyim
Alıntıları Göster
cihazı ayarlardan sıfırla. yeni hiç kullanılmamış olarak görünürse 20 tl ye 1 tl kampanyası görünüyor._____________________________ -
şu yukarıdaki chupra nickli adam bende bloklu.
ben ne yazarsam hemen arkasından gelip bir şeyler yazıyor. yaptığım şeyleri kıskanıyor galiba
_____________________________ -
-
-
Hayır ben ilk alışverişi yaptım 21 tl 1 tl ödedim sağol dostum dondurma aldım kendime :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 15 Mayıs 2018; 19:41:25 >_____________________________ 
Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür -
yan daireye sipariş verquote:
ben de bırakmadım vermeye devam ettim. en sonunda adresimin bulunduğu yeri banladılar. ev adresime sipariş veremiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende gözükmedi. 40'a 10 lira indirim var şuan.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bulunduğum mahalleyi komple banlamışlar.
2 sokak öteye sipariş verdim. siparişi getiren motorcular direk tanıyor. abi merkezden uyardılar yine o kişi mi sipariş verdi o verdiyse teslim etmeyin diye uyardılar dedi. motorcular sıkıntı çıkartıp vermeyince bıraktım ben de.
motorcular da sipariş başına 1 tl alıyormuş adamlar ben verince bayram ediyordu aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 15 Mayıs 2018; 19:52:41 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
ben de bırakmadım vermeye devam ettim. en sonunda adresimin bulunduğu yeri banladılar. ev adresime sipariş veremiyorum. |
Benzer içerikler
- temu kod
- türk telekom petrol ofisi
- tchibo kahve makinesi hediye
- lol kaç gb
- ping düşürme
- afk nedir
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android