Şimdi Ara

Getir Büyük %40 indirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
12.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30-20
    25-20
    iki günde üç hesap kullandım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polonez 200 gr kavurma alıp deneyen var mı, nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kc2003 -- 15 Haziran 2020; 21:3:37 >
  • kc2003 K kullanıcısına yanıt
    Blok kavurma ise cok yagli

• Magnum Classic kış özel serisi 3,60 TL. Normal Classic ile aynı sadece paket farklı. Yüzde 40 indirimle birlikte tanesi 2 liraya geldi.
    Ayrıca Duru 1 litre limon kolonyası 16 liraya geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 18 Haziran 2020; 0:30:51 >
  • karedeşime 100 tl ye %40 geldi bana hiç birşey
  • birikideneme B kullanıcısına yanıt
    Bizim bölgede et ve kıyma namert gözüküyor denediniz mi nasıl hocam. Ekside kötü yorumları vardı tereddüt ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

karedeşime 100 tl ye %40 geldi bana hiç birşey
    alışveriş yapılmamış cihaz varsa , ondan kontrol edin hocam. pc nizde bluestack varsa oradan da kontrol edebilirsiniz. Alışveriş yapılmış cihazda indirim varsa gözükmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanlı

Bizim bölgede et ve kıyma namert gözüküyor denediniz mi nasıl hocam. Ekside kötü yorumları vardı tereddüt ettim.
    Valla lezzetliydi hocam tavsiye ederim. Sırf kavurmasını yapmıştık

• Benim bölgede getir büyük yok, ama getirde H&S şampuan ve rexona deodorant indirimdeydi + %40 indirimle baya uyguna geldi. Şampuan stoklamış oldum.
  • %30 var pusudayım 40 için
  • Erpiliç kanat burada kg fiyatı 29a geliyor, kasapta 33 tl kilosu. %30 indirimle 20 liraya geliyor.. Aynı marka aynı ürün, epey cazip.

Tek sorun şu, Kanat açmasıni kasap yapıyordu acaba biz yapabilir miyiz? Bir de Kanat kalite farkı falan olabilir mi bu fiyata vermeleri zor çünkü..

• inanlı kullanıcısına yanıt
    Kuru bir et lezzetsiz ama kilosu 30 liraya gelen eti sadece protein olarak görürseniz fena sayılmaz :)
  • Bursada kullaniyorum devamli,%40 indirimle 115 li fairy platinium+32 li solo 93 tl ye geldi.daha ne olsun.tesekkurler getir...

• quote:

Orijinalden alıntı: inanlı

Namet kıyma 2 kez aldım çok beğendik. Özellikle kıymalı pide yaparken çok güzel.

• kuveyttürk saglam kredi kartı olanlar 100/20 indirimi ile kombo yapabilir. Anında 20 tl indirimi yansıtıyo kuveyt
  • Bulundugum bolgedeki son erzak kolisini Ben aldim sanirim , normalde sanal market çok kullanıyorum, kolideki 23 üründen gerçekten ihtiyacım olanları sanal markette eklemeye başladım ve 8. Üründe 115tl olduğunu görünce 110tlye direk sipariş ettim.

Koli bir geldi üzerinde Ramazan kolisi yazıyor. Biz de içinden bazılarını ayırıp mahalledeki ihtiyacı olan yaşlı bir teyzeye götürdük. Getir şirketine vesile olduğu için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

kuveyttürk saglam kredi kartı olanlar 100/20 indirimi ile kombo yapabilir. Anında 20 tl indirimi yansıtıyo kuveyt
    Bu kartin yıllık üyelik aidatı var mı? Cüzdanda 7-8 aydır duruyor hiç kullanmadım.Aidati yoksa kullanalım bari

• mkus76 M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam aidat almıyorlar.
  • %50 inidirim var sepete ürün atıyorum. ödeme sayfasında seçiyorum geçersiz promosyon diyor.
  • amentus kullanıcısına yanıt
    hocam aynı kartla aynı kampanyadan önceden yararlandıysanız ondan olur başka kart deneyin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.