Şimdi Ara

Getir Büyük %40 indirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
12.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ing 250/50 kisiye ozel mi acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %40 ile 125 tl ödedim, 10 tl de puan geliyor 115e geldi hepsi bence epey uygun oldu..

Getir Büyük %40 indirim
    Getir Büyük %40 indirim
    Getir Büyük %40 indirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sailor24 S kullanıcısına yanıt
    Oyledir buyuk ihtimal uygulamadan bi kontrol edin isterseniz bildirimlerde var mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazz48 -- 12 Haziran 2020; 14:55:8 >
  • ben baktım. bende kampanya yok. kişiye özel yada bölgelere göre değişiklik gösteriyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

ben baktım. bende kampanya yok. kişiye özel yada bölgelere göre değişiklik gösteriyor olabilir
    Getirbüyük de var. 4-5 hesaba baktım hepsinde var.

• kampanya sabah çıkıyor öğlen kayboluyor... ileri zamanlı sipariş de verilemiyor.. işyerine de sipariş vermediğim için gitti yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

kampanya sabah çıkıyor öğlen kayboluyor... ileri zamanlı sipariş de verilemiyor.. işyerine de sipariş vermediğim için gitti yine.
    Ataşehirdeyim şuan gözüküyor , yarım saat önce de siapriş verdim

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Fairy Pahalı olmus, 4 KG Pril 13,90 aldım.

• Getir'de %50 aşağısı kurtarmıyor. Getir büyükte de %35-40 aşağısı kurtarmıyor. Ama ürünlere yine de iyi bakmak lazım. Her lazım olanı araştırmadan ekleyince sepete bu oranlar da kurtarmayabilir.

Poşet olayında biraz ayıp ediyorlar bence, istegelsin'de poşet farkı sonradan iade ediliyordu en son yakında sipariş vermedim. Getir'de 2 - 3 poşet parası alıyor. Sipariş daha az poşetle geliyor. Mesela son 3 siparişin 2 tanesinde eksik poşet var. Kardeşim sonradan yatırsana poşet ücretini ben neden müşteri hizmetlerini arayayım 25 kuruş için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buchholz rölesi -- 12 Haziran 2020; 17:0:31 >
  • Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim bende tek hesabımda getir yüzde50 getir büyük yüzde 40dan yararlandım

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Duru ürünlerini nedense çok yüksek fiyattan satıyorlar. 8-9 liraya satılması gereken pirinç indirimle ancak normal fiyatına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mag13

Duru ürünlerini nedense çok yüksek fiyattan satıyorlar. 8-9 liraya satılması gereken pirinç indirimle ancak normal fiyatına geliyor.
    %40+ziraat 250-25 kuponu ile reis 2,5kg osmancık 17,80tl ye geldi
    istegelsinden de yayla 4kg osmancık pirinç 180/30 kuponu ile 29tl ye geliyor. cepteteb %20 ile birleştirdim. 23,20tl ye geldi.

geçen sene duru aldım, beğenmedim. en güzeli reis ama 1 sene de 24.90 dan 32.90 a geldi fiyatı :(
  • %40 indirimi kullandım şimdi de %30 yüklemişler. Kafaya koymuşlar batıracaklar beni neyse ki alacak bir şey kalmadı
  • Ankara mamakda yok 😕

• 100e 50 indirim geldi,sepeti yapıp alayım derken 10 dk içinde kayboldu. Diğer hattımda 100 e 40 geldi onu kullandım.
  • Namet kıyma daha önce denemiştim 2 paket ondan aldım, 2 tane cartedour pasta, 10lu maske bir de activex sabun aldım 62tl ödedim. Valla 10 numara oldu. 100tl üstü yapıldığını bilsem sabundan 1 tane daha alırdım migrosta 17-18tl bana 8tlye falan geldi.

• Benim de yüzde 50 kayboldu

• mag13 kullanıcısına yanıt
    Yakındaki marketlerden daha ucuza geldi.

• mag13 kullanıcısına yanıt
    Bana da dun %30 yuklemislerdi bugun %40 yapmislar kullanmaya devam 😃

• 22-01 arasında getir'de %30 gelmiş. Dun de getirbuyukte %30 indirim vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.