Şimdi Ara

Getir Büyük %40 indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
12.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

115 TL sepet yapıyorum %40 promosyonu seçiyorum indirim uygulamıyor, sepetiniz 100 TL olması lazım diye saçmalıyor
    hayır 100 tl yi geçmeyin diyor
  • istegelsindede var benzer kampanya. hopiliysen 250 tl alışverişe 25 tl indirimli paraf karta 20 tl vodafone kampanyasıda vardı. devam ediyormu bilmiyorum.
  • Indirim tanimlanmis ankara mamaga sevkiyat yok !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalde pahalı ama indirimle ciddi ucuz pahalı diyenler fiyatlarla gelsin 2 ayrı hesabıma gelmiş indirim 3lt yudum natürel sızma zeytinyağı 58tlye 2lt orkide yağ 16 TL'ye, Prima premium care 4 94 tanesi 80 TL'ye geldi üstelik word kampanyasınada dahil oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinir mi arkadaslar 100 tl ye 40 tl indirim ile? Yoksa diger marketlerden daha hesapliya bulunur mu?

Getir Büyük %40 indirim

Getir Büyük %40 indirim

• kopac kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde alsan o kadar tutar zaten. İndirim yok normal getirde sadece belli ürünler ucuz bana 100e50 verdi. Aldığım ürünleri seçerek aldım internette en ucuza 80e buldum 50 ödedim. Ve lazım olan şeyler sadece gofret 100e tamamlamak için.

Getir büyük bizim burada yok geldim bir bakarız.

Birde komagene 40/20 patlattım getir indirimden. Akşama ziyafet var. Bizi amerikadaki kuponcular gibi yapanları Allaha havale ediyorum. Getir Büyük %40 indirim

• kampanyalar sekmesinde kampanyayı görüyorum ama sepete tanımlıyamıyorum çıkmıyor orada
  • YaptikBirHataKomiserBey Y kullanıcısına yanıt
    Evet dogru diyosunuz sizinki 100e50 oldugu icin bi tik daha iyi. Bilemedim siparis versem mi yada vermesemmi kafam karisti.

• bir hesaba 30 vermişti diğerine 40 vermiş.Filtre kahve aldım karlı alışveriş oldu
  • kopac kullanıcısına yanıt
    Valla hocam lazımsa al.
    Migrostan alırsan 80 tl ödersin bu ürünlere.

Üşenmedim baktım. Süt torku sadece
    Getir Büyük %40 indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 11 Haziran 2020; 20:45:30 >
  • sabah 40ti, sonra %30 olmus.. %30 degmez...
  • Sipariş verdim, 1 saati geçti gelmedi, yakınlarda dolaştı durdu, sinirlenip iptal ettim

• %30 dan faydalandik, orani begenmeyenler olmus ama mahallenizdeki hicbir market size %30 indirim yapmaz,
    Haber veren arkadasa tesekkurler.

• iki farklı hesabımdan yararlandım .temel ihtiyaçlarım bayağı indirimli oldu.sağolsun haber veren arkadaş.
  • İndirm kampanyalarda görünüyor ama promosyon seç kısmında çıkmıyor neden ola ki bilen var mı

• kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt
    bendedeaynısı oldu diğer hesabımda farklı kredi kartı seçin düzeliyor
  • Bana da yüzde 40 gelmiş. Akşam akşam masrafa girdim yine:) Çoğu ürünü piyasa fiyatı üzerine satıyor olmasına rağmen yine de uyguna geldi. Zira indirim oranı çok iyi.
    Getir’in deposu da hemen evimin üst caddesinde. 2 dakikaya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 11 Haziran 2020; 22:20:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat bakkartta getir hizmet olarak görünüyor ve 100 TL üzerine sonradan taksitlendirme yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Bana da %40 gelmiş, ürün önerilerini paylaşalım.
    5 adet yağsız kuşbaşı et toplam 2 kg , 8 adet Magnum bademli ve bi ekmek toplam 110 TL ödedim.

Dondurma ve ekmek zaten 50 TL tutuyor, 2 kg kuşbaşı 60 TL ye geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.