Getir Araç 600 tl indirim (hopi)
-
-
Düzenli 130/100 ve 150/120 veriyor zaten ne zaman kullansam ücret ödemiyorum neredeyse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ilk kiralama diyor o yüzden işlevsiz onun yerine ilk sürüşü 500 tl indirim veriyor üstüne bir de referans kodu da girerseniz 750 tl indirim olur ve paket vs alımlarında da düşer
_____________________________ -
Moov Ankara'da hizmet verirken iyi kullanmıştık, eski günleri hatırladım bir anda :)
_____________________________ вiяαz кüL, вiяαz dυмαη, σ вєηiм işтє... -
ilk kiralama ya da ilk sürüş, farkı nedir ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aynı şey hocam paketlerde geçerli olmaması biraz kötü bir de arkadaş daveti ile yaparsan ilk kiralamada 750 tl indirim oluyor ve paketlerde de geçerli
işte kendin demişsin, ilk kiralama işlevsiz ama ilk sürüş olur, ben de farkını sordum, aynı diyorsun şimdi de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 18 Ağustos 2023; 21:21:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı alıp, istediğimiz yerde bırakabiliyor muyuz ?
tabiki hayır, haritada işaretli yerlere sadece. uygulama indirilip bakılabilir.
Bu araçlara benzini kim koyuyor? Boyuna geziyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bende kalmadı hâl
Hisler alışkanlık oldu "mal gibi kaldı insanoğlu" her derde güler oldu
Oldum bende lâl -
Yakıt dahil mi bu fiyatlara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ɠƱʋȜɲ -
Rez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şansa baq. % 100 beleşe gelecek aracı, bir kuccük aksaklık yüzünden kaybettik: tam herşeyi bitirip getir araca kayıt olma sürecinin son safhası olan video bölümünde, "kamera yanıt vermiyor" hatası alıyorum. getir'i güncelledim ama yine aynı hata...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 26 Ağustos 2023; 20:48:50 >_____________________________ -
başka cihazla dene.
başka cihazla deneyip başarılı olduktan sonra, kendi telefonuma geçip ordan devam edebiliyor muyum rezervasyon işlemi vs için yoksa illa başka cihazdan mı devam etmeliyim?
rezervasyon sırasında ve sonrasında aracın fotoları isteniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
iOS
Android