Şimdi Ara

GetDataback for ntfs harika program....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GetDataBack for ntfs 2.31 diye bir program var valla kim yapmışsa bu programı Allah ondan razı olsun.Tam 80 gb lık div x ve oyun arşive ayrıca intten indirdiğin bir sürü program yanlışlıkla format sonucu gitmişti.Ama bu program ile giden dosyalarımı hepsini (çoğunu) buldum ve geri yükledim.Programın crackini baya bi aramadan sonra buldum.İsteyenlere verebilrim.Programıwww.runtime.org tan indirebilirsiniz. Ayrıca easy recovery de denedim ama olmamıştı
    not:bu programa seriallarin hiçbiri işlemiyor cracklenmesi gerekiyor.

• Kardeş benimde cook sayıda aile fotorafları olan arşivim var gercekten anlattıgına bakılırsa güzel bir program birazdaha bilgi alabilirmiyim yani bir nevi yedeklememi ? yoksa.....
  • hayır arkadasım yeddekleme degıl
    yanlıslıkla sıldıgın yada format attıgın dısktekı dosyaları kurtarma programı...

bence bu kadar ovme, format atıp da ustune bısey yuklemedıysen kurtarması normaldır..

bıde dıskınde bı hata yoksa..
    benım fızıksel hatalı bı dıskım vardı ve ıcınden hıc bır seyı kurtaramadım
    yanı her zaman ıse yaramıyor
  • Kardeş 3 tane değişik program denedim.En sağlıklısı bu idi.Tabiki veri kurtarma olayı eğer hdd ye yeni bir program yüklememişsen gerçekleşir. bölümleme de yapılmaması lazım ayrıca.Düşündükçe deli oluyordum bir sürü cdye çekmediğim oyun ve divx vardı.Birkaç program denedim ve tam işi bırakıp yeni yükleme yapacakken hddye bu programı buldum bir yeden ve sonuç çok iyi.Kolay kullanımı var.Ayrıca çok fazla beklemiyorsun ço hızlı 2gb lık pes4 dvd sini 10-15 dk da geri yükledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 3 Mayıs 2005, 1:27:38 >
  • arkadaşım peki crackini nerden bulabiliriz
  • msn ye gel istersen vereyim
    sulo61gun@hotmail.com

İsteyenler buradan bulabilirler

http://www.crack-cd.com/g.7.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 3 Mayıs 2005, 1:49:53 >
  • kardeş, sen çabuk format atmışsın. tam formatta hiç bir program geri getiremez senin dosyalarını.
    çünkü tamamen silinir. ama çabuk formatta sadece boot table silinir. sanki harddisk silinmiş gibi görünür...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet yaklaşık bir ay önce benim bir nevi hayatımı kurtaran programdı bu.Piyasadaki her programı deneyip hiç bir sonuç alamamıştım sorunuma çözüm olarak ;ama bu program canavar gibi çalışıp tüm kaybolan sürücüyü geri getirmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: potasium

kardeş, sen çabuk format atmışsın. tam formatta hiç bir program geri getiremez senin dosyalarını.
    çünkü tamamen silinir. ama çabuk formatta sadece boot table silinir. sanki harddisk silinmiş gibi görünür...

+1

sulo61gun

Program için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 3 Mayıs 2005, 10:46:24 >

• arkadasım programın crackını bı zahmet verebılırmısın yanlız fat olan ıcınmı yoksa ntsf olan ıcınmı bıde onu soylersen ıyı olur
  • Runtime.GetDataBack.FAT.v2.31 diğeri de
    Runtime.GetDataBack.NTFS.v2.31
    edonkey serverların da bulunur rar olan dosya.
  • bu program ntfs için.Ama verdiğim sitede fat olan içinde var .Serialler bir işe yaramıyor ama sadece crack ile tam sürüm oluyor.
  • bende bu programı bir crack sitesinden indirdim yalnız programın crackli versiyonunu indirmişim
  • w ww.enfull.com da aratın bulursunuz...
    bu siteyi de yazın biyere abi tavsiyesi...
  • Bu dediklerinizin hepsini bir arada yapan vede istenilen veriyi eski ismiyle geri getirebilen aktive@filerecovery diye bir proğram daha var ilgililere duyrulur.
  • Walla bence o kadar SÜPER değil... bende V3.03 var. ok kaybolan bütün veriyi buldu... verilerin çoğu açılıyor ama copy deyince zortluyor program... copy yapmıyor deli edecek beni!!!
  • bu programı bende kullanıyom gayet başarılı
  • ben de kullanıyorum güzel program
  • Madem o kadar başarılı, şu benim COPY problemime bir çare bulun ben de allah razı olsun diim... kurum programı, crackledim copy tuşu aktif sözde ama basınca hiç bi halt olmuyor... dosyalarımı görebiliyorum mkullanabiliyorum ama kopyalayamıyorum.
    HELP NEEDED!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.