Şimdi Ara

Gerilla nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu siyasi değildir , lütfen o tarafa çekmeyin benim bildiğim Gerilla kavramı ile sizinki bir'mi merak ediyorum.

• İmzanızı değiştirir misiniz lütfen? Resim ile gülücüğü aynı anda kullanamıyoruz da.

Gerilla ise düzenli bir orduya karşı küçük birlikler hâlinde çatışan, hafif silahlarla donatılmış topluluk anlamına gelmektedir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

İmzanızı değiştirir misiniz lütfen? Resim ile gülücüğü aynı anda kullanamıyoruz da.

Düzelttim hocam , olmuş mudur ?
  • gerılla demek dövletin kendılerıne bakmaması demektır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

İmzanızı değiştirir misiniz lütfen? Resim ile gülücüğü aynı anda kullanamıyoruz da.

Bu kez de font 1 ise satır sayısı 7'yi, font 2 ise satır sayısı 4'ü geçemiyor maalesef.
    Değişik font kullanıyorsanız büyük olanın azami sınırı dikkate alınır. Bu nedenle şu anki imzanızda toplamda 5 satır var. "HP G6 Serisi Kulübü" yazısını da 1 font yaparsanız tamamdır.
  • Küçük bir askeri birlik.
  • quote:

quote:

quote:

Bu kez de font 1 ise satır sayısı 7'yi, font 2 ise satır sayısı 4'ü geçemiyor maalesef.
    Değişik font kullanıyorsanız büyük olanın azami sınırı dikkate alınır. Bu nedenle şu anki imzanızda toplamda 5 satır var. "HP G6 Serisi Kulübü" yazısını da 1 font yaparsanız tamamdır.

Yaptım bişeyler ama

Şimdi oldumu hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İskender mi Pakistan mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptım bişeyler ama

Şimdi oldumu hocam ?

Ellerinize sağlık. Teşekkürler.

• Gerilla nedir ? Ne değildir ? Nasıl hazırlanırlar , örgütlenirler gerçekten öğrenmek bilmek istiyorsan bunları oku eğer okursan ülkemizde veya başka ülkelerde ki olayları daha iyi anlayabilirsin.

Alberto Bayo'nun Kır Gerillası, Carlos Marcello'nun Şehir Gerillası ve Mao Zedung'un Halk Savaşının Temel Taktikleri
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptım bişeyler ama

Şimdi oldumu hocam ?

Ellerinize sağlık. Teşekkürler.

Asıl teşekkürü benim size etmem gerek , keşke her yönetici sizin gibi olsa hele bazıları var kendi forumları yerinde burada gezip millete takan...

• Pkknin yaptığı saldırı biçmidir.Düzenli ordulara karşı küçük bir orduyu ve kötü bir araziyi avantajlı kulanmak için küçük birliklerle kayıp vermemeye çalışarak karşındaki orduyuyu küçük saldırılarla yıpratmaya çalışmaktdır.
  • Gerilla demek özgürlüğü elinden alınmış, özgürlüğü için savaşan kimsedir.

Pkk ise 2 kelimelidir o ile başlamaktadır.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trident682 -- 1 Aralık 2012; 19:00:43 >
  • quote:

Gerilla ise düzenli bir orduya karşı küçük birlikler hâlinde çatışan, hafif silahlarla donatılmış topluluk anlamına gelmektedir.

İmza kurallarına göre imzada tek bir resim bulunabilir sende iki tane resim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

quote:

İmza kurallarına göre imzada tek bir resim bulunabilir sende iki tane resim var.

10 - Amacı diğer üyelere forum kurallarını ve yardımcı olabilecek linkleri göstermek olan, imza altındaki çizgiden itibaren konumlandırılmış DH logoso ve linklerini sadece yöneticiler kullanabilirler. Bu kısım genel imza kurallarından muaf sayılır.

http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm

• Kırgızın At oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerilla soruyorsun, siyasi değildir diyorsun.

konunun nereye gideceği belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 1 Aralık 2012; 19:19:11 >
  • Amacı ordulara karşı sadece zarar veren topluluk. Yani vurup kacmak. Pkk gibi.

• mücahit gibi birşey.
  • gerillanın amacı zafer kazanmak değil verebileceği en büyü zararı vermektir
    küçük birlikler halinde pusu , sabotaj , suikast gibi vs vs hareketleri vardır
    arazide yaşadıklarından arazi koşullarını düzenli ordu aleyhinde kullanır vs vs
  • Gerilla marketing geliyor benim aklima

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.