< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Katılmıyorum. 3 nesil sonra çok farklı olacak. dünya genelindeki süreç bizde de işliyor bizi ortadoğudaki diğer ülkelerden ayıran yanımız bu sadece süreç bizde biraz ağır işliyor. seçim falan olabiliyorsa devam ederse 3 nesil sonra dinle oy almak %10-15 lerde kalacak. Gelecekte söz sahibi olamayacak kadar azalacak. ben Elhamdülillah müslümanım lakin gerçek bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
tarikat ve cemaatler için neyi söyledin. ufak yaşından itibaren tarikat yurtlarında evlerinde kalan erkeklerin hal ve durumu ortadadır. hayatların kız ve hatta karşı cinsten herhangi bir yaştan bile birini görmeye görmeye erkek erkeğe ilişkiyi kanıksamış belki yüzbinlercesi var. daha bir kaç ay önce bir tarikatin tv gazete müdürünün videoları çıktı. sen ne sanıyorsun ufaktan erkekleri toplayın karma eğitimden uzak yetiştirdiğinde eşcinsel olmayacaklarını falan mı düşünğyorsun. bu haldeki erkek iki şekle yönelir ya eşcinsel olur ya da aşırı derece hetero sekse düşkün olur. zaten çevreni bir kolaçan et böyle bak dediğimi anlarsın. sen yok de istediğin kadar herkes her şeyi biliyor herkes herkesi tanıyor. psikolojide bir şey vardır. toplum için uygun olmayan şey sende varsa o şeyin sende olmadığına inandırmak için herkesten fazla o şeyi kötüler ve lanetlersin. işte islamcılardaki tutuşmanın psikoanalizi de budur. |
|
|
zan ve dedikodu değil sana gözlemimi anlattım. ne gözlemi dersen özel hayata girer fazlası. dediğimin fazlası var eksiği yok. gayretullah konusuna gelince, kuran okumanı tavsiye ederim cennette erkekler için nasıl erkek vaad edildiğini görürsün. erkekler için erkek vaadi diyorum. ha daha detaya girmiyorum konu yeri burası değil. üzüleceğin şeyleri de eşeleme |
|
Yıl olmuş 2023 ülkenin milyon tane sorunu var adamın seçim vaatleri penis ve vajina üzerine. Allah topunuzun belasını versin. |
|
Ne biçim vaat bunlar ne yapayım senin yasaklamalarını? Saçma sapan vaat vereceğinize ekonomiyi, eğitimi, adaleti düzeltin. Felaket dediğiniz şeyleri kapatıp yasaklayınca örneğin kıymayı daha ucuza mı alacağız? Böyleleri ülkenin başına gelmeye çalışıyor bazıları da alkışlıyor ulan zar zor geçiniyorsun ne yapacaksın lgbtiq bilmem neyi |
|
toplumu kendiniz gibi zannetmeyin lgbt çıktı depremler oluyor covid oluyor ekonomik kriz oluyor diye birilerini motive ediyorsanız bunların çözümü de lgbt olur. insanlar bu tür efsanelere inanıyor daha çok geriyiz. insan ateş etrafında toplandı masallar anlattı kendi inandı biz daha o aşamadayız. |
|
|
|
|
Anayasaya gore suc isyelen bu vatandasi içeri atacak bir tane "şerefli" yargı görevlisi kalmamış bu ülkede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Mayıs 2023; 19:27:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ic anadolunun kirsal kesimlerinde oyle suursuz insanlar varki yeminle soyluyorum hayretler icerisinde dinliyorum Adam muslumanmis, namaz kiliyormus, besmele cekerek acilis yapiyormus biz simdiye kadar bu ulkede musluman cb gormedik ! Ben de diyorum ki musluman olan 1000 odali sarayda israf icinde yasarmi ? Adam verdigi cevap : Cb gece kondudami yasasin ? Boyle suursuz insanlarin birilerini rol alip, surekli onun papaganligini yapip kendisini onun altinda gorme ozelligi yuzunden bu millet senelerce hep kullanildi, hem somuruldu ! Uyanik olanlar zaten yurt disina kacti geri kalanlarin bu durumu yuzunden de ulke ilerliyemedi |
|
|
Ne anayasa bıraktılar ne laiklik ne demokrasi…. Laiklik ilkesine aykırı ne varsa yapıyorlar. İnanç özgürlüğü, düşünce özgürlüğü hiçbirşey kalmadı. Ülkeyi göz göre göre İran’daki gibi dini bir yönetime geçirmeye çalışıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|