Şimdi Ara

Geri gelen kargo ücreti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarlar gitti gidiyor fz rulman satisicisindan filtre aldım filtre yanlış olduğu için geri göndermek istedim satıcı mesajlara cevap vermedi.
    Bende sürat kargo ile geri göndermek istedim.
    FZ rulman karşı ödemeli kargo kabul etmiyor dendi.
    Bende yurtiçi Kargo ile gönderdim kurye aradı beni kargoyu almıyor dedi.
    Şimdi kargo geri gelecek 35 lira ücreti vardı ben bu kargoyu almasam ne olur.
    Alsam kaç tl ücret verecem.
    Yada başka yapabileceğim bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geri iadelerde kargoyu satıcı ödemek zorunda. Yalnız gg üzerinden iade açtığında sana indirimli kargo kodu vermesi lazımdı sistemin. Yada sana gelen kargoya iade şeklinde verseydin. Adamları zarara uğratmışsın.
    Yapman gereken gg müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek. Cayma hakkın var ve iade durumunda kargoyu özemek zorunda değilsin. Ama kargoyu gönderme şeklin yanlış olmuş aradaki fark ne olur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Geri iadelerde kargoyu satıcı ödemek zorunda. Yalnız gg üzerinden iade açtığında sana indirimli kargo kodu vermesi lazımdı sistemin. Yada sana gelen kargoya iade şeklinde verseydin. Adamları zarara uğratmışsın.
    Yapman gereken gg müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek. Cayma hakkın var ve iade durumunda kargoyu özemek zorunda değilsin. Ama kargoyu gönderme şeklin yanlış olmuş aradaki fark ne olur bilmiyorum.
    Hocam geri iade açtım fz rulman a mesaj attım hangi kargoyla gönderim diye cevap yazmadı bende bana sürat ile verdiği için bende sürat ile göndermek istedim anlaşması vardır diye

Ama fz rulman sürat kargo üzerinden karşı ödemeli kargo kabul etmiyor dedi

Bende yurtiçi Kargo ile gönderdim ve iade onayı yapıldı sisteme kargoyu girdim

Benim alışveriş param bana yatacak pazartesi gitti gidiyor tarafından

Ama fz rulman kargoyu almadı iade edilecek bana adam hiçbir şekilde cevap vermiyor

Kargo bana geri gelse gidiş dönüş parasını verip alsam daha mantıklı çünkü içindeki malzeme daha pahalı benim zararımdan

Ama ben istiyorum fz rulman alsın oda almıyor

• Hocam madem iade onaylandı, kargoyu teslim almayın satıcı düşünsün. Bu durumda satıcıda artniyet arıyorum o yüzden ürünü yurtiçi kargonun malı olsun problem değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Hocam madem iade onaylandı, kargoyu teslim almayın satıcı düşünsün. Bu durumda satıcıda artniyet arıyorum o yüzden ürünü yurtiçi kargonun malı olsun problem değil :)
    Hocam diyorlar kargoyu almayınca yasal işlem başlatılıyor

• Sen yanlış ürün olduğunu anladıktan sonra iade talebinde niye bulunmadın? Sitede iade et yazan butona basarak çıkan adrese alıcı ödemeli gönderiyorsun. Göndermeden önce satıcıya ve siteye sorsaydın. Şimdi o diğer kargo firmasının parası belki de senden çıkacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.