merhaba arkadaşlar wow u geçen ağustos ayında bırakmıştım ve tekrar dönüyorum ancak realm konusunda bilgi alma ihtiyacı hissettim önceki realm twisting nether dı realm status tan baktım baya kalabalık olmuş ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi birde siz bakınhttp://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=567
ya burada yada araştırarak buldum yine ragnaros ta(http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=501&factionid=-1&minlevel=20&maxlevel=80&servertypeid=2) başlamayı düşündüm ama siz ne tavsiye edersiniz?pvp server olacak ve horde lar ally lerin 2 katı olması lazım ally açıcam ve az olunca zor bg kazanınca daha zevkli geliyor bana:)
bu iki realm konusunda bilgilerinizi almak istedim şuanki durumları nasıl ve bu sitenin gösterdkleri dogrumudur diye.saygılar...
Sitenin gosterdigini bilemiyorum da Dunemaul'de ally kitligi var. Orada baslayabilirsin. Horde bariz kalabalik oldugu icin, bazen saatlerce BG bekledigim oluyordu o serverda. 2 aydir oynayamadigim icin son durum nedir su anda bilemiyorum tabii
Umarim alternatif bir dusunce olmustur
quote:
Orijinalden alıntı: Walandyl
Sitenin gosterdigini bilemiyorum da Dunemaul'de ally kitligi var. Orada baslayabilirsin. Horde bariz kalabalik oldugu icin, bazen saatlerce BG bekledigim oluyordu o serverda. 2 aydir oynayamadigim icin son durum nedir su anda bilemiyorum tabii
Umarim alternatif bir dusunce olmustur
valla saatlerce bg beklemeyede gelemem açıkçası
quote:
Orijinalden alıntı: tictactoe
valla saatlerce bg beklemeyede gelemem açıkçası
Alıntıları Göster
bg beklemenin serverla alakası yokki artık bglere ortak havuzdan giriliyor yani bütün serverlardan ortak bg ye girilioyor
quote:
Orijinalden alıntı: goaben
bg beklemenin serverla alakası yokki artık bglere ortak havuzdan giriliyor yani bütün serverlardan ortak bg ye girilioyor
Alıntıları Göster
daily random dungeon mantıgı BGlerede geldi.. kazanılan ilk BGdeb gelecek arena puanınıalmak için insanlar düzenli BG yapmaya başladılar.. başka battlegroupları bilemem ama karazhanın bulundugu battlegroupta random BG 1-2 dakika içinde geliyor..
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
daily random dungeon mantıgı BGlerede geldi.. kazanılan ilk BGdeb gelecek arena puanınıalmak için insanlar düzenli BG yapmaya başladılar.. başka battlegroupları bilemem ama karazhanın bulundugu battlegroupta random BG 1-2 dakika içinde geliyor..
Alıntıları Göster
peki arkadaşlar bu dediğim realmlerde özellikle ragnaros ta durum nasıl?aslında pve için yaşıyorum ama pvp serverda oynamayı seviyorum o yüzden önceden twisting nether da oynardım
quote:
peki arkadaşlar bu dediğim realmlerde özellikle ragnaros ta durum nasıl?aslında pve için yaşıyorum ama pvp serverda oynamayı seviyorum o yüzden önceden twisting nether da oynardım
Alıntıları Göster
o zaman "korgall"da aç...immkansız allylar bg alamıyor wintergraspta allylara "20!!" tenecity geliyor düşün hallerini.
quote:
Orijinalden alıntı: TheAnormaly
o zaman "korgall"da aç...immkansız allylar bg alamıyor wintergraspta allylara "20!!" tenecity geliyor düşün hallerini.
Alıntıları Göster
Dunemaul'da orclar sayıca üstündü bi ara ama şimdiki durum ne bilemiyorum.Oynadığım kadarıyla dunemauldaki allyler güçlü oluyor genellikle yada bana öyle geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Burningsoul
Dunemaul'da orclar sayıca üstündü bi ara ama şimdiki durum ne bilemiyorum.Oynadığım kadarıyla dunemauldaki allyler güçlü oluyor genellikle yada bana öyle geliyor
Alıntıları Göster
Dunemaul olayını unutun yahu, artık tüm serverler ortak hatta sene oldu çok enteresansınız
quote:
Orijinalden alıntı: moffaka
Dunemaul olayını unutun yahu, artık tüm serverler ortak hatta sene oldu çok enteresansınız
Alıntıları Göster
ne tüm serverları, her server kendi server grubu içinde ortak o da 4-5 serverdan oluşuyo ve sadece randomlarda...
quote:
Alıntıları Göster
pve bakımından kaliteli oyuncular barındıran bir realm çok iyi olurdu ragnaros hakkında bilgisi olan???takmış durumdayım oraya nedense
quote:
Orijinalden alıntı: great_cnta
ne tüm serverları, her server kendi server grubu içinde ortak o da 4-5 serverdan oluşuyo ve sadece randomlarda...
Daha hala bg yi kendi realmi içerisinde sanan adama uzun uzun battlegrouplardan bahsetmeye gerek yok bence. Ayrıca "sadece randomlarda" derken neyi kastettiğini anlamadım random gir girme her zaman tüm battlegrouptan oyuncu gelebilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: great_cnta
Daha hala bg yi kendi realmi içerisinde sanan adama uzun uzun battlegrouplardan bahsetmeye gerek yok bence. Ayrıca "sadece randomlarda" derken neyi kastettiğini anlamadım random gir girme her zaman tüm battlegrouptan oyuncu gelebilir.
Alıntıları Göster
hmm ben spesificte farklı oluyor diye biliyordum, neyse farketmiyor zaten...ayrıca sadece bg için server seçmek çok mantıksız, arkadaş grubun filan varsa aynı servera gidin bulursunuz bikaç kafa adam daha takılırsınız...
quote:
Orijinalden alıntı: TheAnormaly
hmm ben spesificte farklı oluyor diye biliyordum, neyse farketmiyor zaten...ayrıca sadece bg için server seçmek çok mantıksız, arkadaş grubun filan varsa aynı servera gidin bulursunuz bikaç kafa adam daha takılırsınız...
Alıntıları Göster
bu forumda herkes private serverdamı oynuyor yoksa daha crossrealm olayını duyan yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: kvo35
bu forumda herkes private serverdamı oynuyor yoksa daha crossrealm olayını duyan yokmu?
bu crossrealm olayı pve içinde geçerlimi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kvo35
bu crossrealm olayı pve içinde geçerlimi?
Alıntıları Göster
dungeonlar/BGler/arenalar crossrealm yapılabiliyor.. ama henüz bildigim kadarıyla raidlerde bir gelişme yok..
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
dungeonlar/BGler/arenalar crossrealm yapılabiliyor.. ama henüz bildigim kadarıyla raidlerde bir gelişme yok..
Alıntıları Göster
umarım yakında onuda yaparlar çok daha kolay olur raidlere giriş
quote:
Alıntıları Göster
yapmasınlar abi kesinlikle yapmasınlar noob insanlar yüzünden save'lenemem boşu boşuna
quote:
Orijinalden alıntı: Leech King
yapmasınlar abi kesinlikle yapmasınlar noob insanlar yüzünden save'lenemem boşu boşuna
Alıntıları Göster
Gel gel ragnarosa gel bende ordayım
quote:
olur mu öyle şey ya sistem 5.5 k gs istiycek mesela adam 5.9 k ama bişeyden anladığı yok raid önemli bi iştir arkadaşım yok 1.bosstan ayrılırsa falan nolucak?