Şimdi Ara

Geri Döndüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar! "Nerde kalmıştık" der gibi geri döndüm. Bilen vardır bilmeyen vardır oyunu 2010'dan beri oynuyorum (hey gidi twisted fate perma stun atardı) 2013'de üniversite sınavlarım dolayısıyla oyunu da forumu da bırakmıştım. Şimdi de tüm o uykusuz gecelerin acısını çıkarmak için 3 ayım var . Konuyu LOL bölümüne açtık madem soralım:

Oyun oynanılır halde mi, değilse hiç uğraşmayayım Heroes of the Storm'a başlayayım. Hala oynanılır halde ise devam edebilirim belki (community falan ne halde bilemiyorum). Bir de eskilerden kimler var neler neler yaptılar, forumdaki çilingir/tahta5 oranı değişti mi falan haberdar edin beni dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 24 Haziran 2015; 21:27:26 >

• ooo bizde seni bekliyorduk nerelerdesin başkan

hoşgeldin qnq oyun yine aynı meta felan uğraşıyoruz işte xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

ooo bizde seni bekliyorduk nerelerdesin başkan

hoşgeldin qnq oyun yine aynı meta felan uğraşıyoruz işte xd

Hoşbulduk . Çok büyük olaylar dönmüş burada ya neler neler olmuş. Her şey değişmiş sanki. Meta nasıl oldu ki? Hala S3'deki gibi sıkıcı mı?
  • Yani oyun halen s3teki gibi oynaniyor, map falan degisti herolar geldi sen bi gir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine ergen ergen trolliceksen git. Hoş geldin bu arada.
  • S3 de ki meta dönse keşke diyorum öyle bir metadayız. Ve en iğrenç dönemde geri dönmüşsün her yerde script drophack eloboost ve smurf kaynıyor

• Forumda ki herkes çilingir oldu

• Foruma bi de kömürleşmiş tahtalar eklendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Stay With Me
    Ben ve trollemek Büyük ihtimalle gideceğim zaten bu eloboost olayları falan doğru ise. Hoşbulduk bu arada

@Roxio
    Daha tam belli değil, ne oynasam diye düşünme aşamasındayım. Yalnız oyunun bu kadar bozması üzdü .

@SarımsaklıSamırsak @Scippo

@halilibrahim44
    Bu kadar tanky adamın arasında Ryze neden yok ayrıca azir kim yahu

• Şu 3 gündür ranked sardım 2 gün arkadaş ile girdim iyi güzeldi kötü gidenleri taşıdık falan. Bugün tek girdim yok taşınmıyor tek 1 7 giden mi dersin yanıma tris adc geldi w ile adamların içine atlıyor. Bot bırakmayın diyorum bot bırakıyorlar botu alıyoruz bir bakıyorum adamlar feedlemiş.

Özellikle en çok gelen (rahat 3 oyunda bir geliyor) en ufak tartışmada veya tf verirsek bu oyun dönmez diyip afk kalanlar. Ulan skorlar 14-16 niye afk kalırsın.

Edit: Bide bulunduğum ligde baya smurf var. Herifler yabancı westde dia1 challenger kasmış sıkılmış tr de smurf kasıyor. Nedense hepte karşıya geliyor. Bana daha 1 kere geldi onda da bot pre afk kaldı yenildik.

Özet: QQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 24 Haziran 2015; 21:26:58 >
  • Roxio kullanıcısına yanıt
    QQ yapacağım oyunu oynamayayım hiç diye 3-4 gündür oyun arıyorum. Yok! Resmen yok! Hayal kırıklığına uğramış durumdayım.
  • Kim lan bu low

Ben seni hatırlıyorum da sen beni hatırlıyor musun læ ? 3-4 nick değiştim ama.
  • Aynı şekilde düşünüyorum seninle. Bırakıcam diyorum kaç defa ama piyasada oyun yok. Bi cs go var şuanda onu da pek sevmedim. Şöyle güzel bir oyun şart artık

• @Raiden.
    Önceki nickleri PM'den alabilirsem hatırlarım

@Roxio
    Bir tane buldum aslında, özelden konuşalım ciddi ciddi şöyle başka bir oyuna fresh start yapmak istersen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Aynı şekilde düşünüyorum seninle. Bırakıcam diyorum kaç defa ama piyasada oyun yok. Bi cs go var şuanda onu da pek sevmedim. Şöyle güzel bir oyun şart artık

hearthstone gelin.
  • Return of The King

bol droplu scriptli - veletli- oyunlar senin bekliyor bi başla bronz 1 - plat 3 arası pek fark yok.
    bir sürü hero geldi çok değişiklik oldu. bi başla gerisi gelir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 24 Haziran 2015; 21:38:09 >
  • Yol yakınken hiç mi başlamasam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Aynı şekilde düşünüyorum seninle. Bırakıcam diyorum kaç defa ama piyasada oyun yok. Bi cs go var şuanda onu da pek sevmedim. Şöyle güzel bir oyun şart artık

hearthstone gelin.

alışması felan kolay mı la? patch fazla atmıyosa geleyim. ( AKK MAĞDURU )
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

hearthstone gelin.

alışması felan kolay mı la? patch fazla atmıyosa geleyim. ( AKK MAĞDURU )

Kolay. Pek patch gelmiyor.
  • banane
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.