Şimdi Ara

Geri Çagırma Şampiyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç ummayacagınız otomobiller hatalar dolayısıyla geri çagırılabiliyor bakalım bunları biliyor muydunuz?

Günümüzde cok moda olan arazi araclarını sehir hayatına monte edip kullanma olayı cok revaşta ama bu kadar pahalı otomobiller verilen paraları hak ediyor mu?Buna siz karar verin...

Land Rover ve Range Rover'ın ve Discovery modellerinde yakıt deposunda görülen çatlaklar ve durduk yerde patlayan hava yastıkları nedeniyle geri çagırıldıgını biliyor muydunuz?

Ya VW Toureg arka emniyet kemerlerinin hatalı üretildğinden dolayı geri çagırılırken Porsche Cayenne in yolcu koltugunun kaza sırasında yerinden oynaması dolayısıyla geri cagırıldıgını?

BMW X5 in fren sistemindeki sorun yüzünden geri cagırıldıgını?

Grand Cherokee fren problemi,alev almaya meyilli motor ayrıca hava yastıgıkları problemi ile geri cagırıldıgını?

Volvo XC90 modelinin elektronik gaz kelebegi sebebiyle Volvo sahiplerinin iddalarına gore ani güc düsüslerine sebep olma ve stop etme olayları goruluyor.Volvo aleyhine bircok dava acılmıs durumda suanda...

Daha bir sürü var yazmaya kalksam ama en carpıcılarından birini daha soylemeden edemeyecegim herkesin icinin giderek baktıgı Audi TT nin karoser güzelliginden odün vermemek icin mühendisligi geri plana ittigi icin kotu gorencegini dusundukleri arka spoylerleri takmamıslar, suspansiyon yumusaklıgı ve viraj dönme kabileyetini ihmal ettikleri icin TT en cok kaza yapan arabalardan biri olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noss -- 3 Temmuz 2006; 14:54:45 >

• 2000-2001 model passatları da geri çağırmışlardı galiba frende hata vardı
  • olamazmı ????? !!!!!
  • Sonuçta hepsi insan yapımı, normaldir ama markalara bakınca normal oldugunu söylemek zor...
  • crysler pt cruiser 2001 modelinin cagırılacagı söyleniyordu benzin kacırıyormuş ama neresinden unuttum bu işi bir clips yardımı ile hallediyorlarmış
  • güzel topik olmuş.

mercedes a serisini toplatmıştı

bazı ülkelerdeki honda nın civic i hrv si falan toplatılmıştı.

ford amerikadaki focus ları toplatmıştı.

ilk aklıma gelenler bunlar.
  • arkadaslar geri çagırma olayı birasda prestij meselesi...yok egzoz ucunun %20 çıkma tehlıkesi oldugu ıcın carreraları çagırmıslardı servise bi kere...yani genelde olay en ufacık bir sorunda hatta potansiyel sorunlarda bile şirketin ilgisini gostermek ve musterinin memnuniyetini saglamak olay tamamen bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım geçen sene 72,000 a3 şanzıman sorunundan ötürü geri çağrılmıştııı..
  • Daha bir sürü var evet Mercedes A serisini takla attıgı icin toplamıs suspansiyon ve Esp sistemleri monte ederk sahiplerini geri vermis.Ford GT nin bası süspansiyonla derde girmis süspansiyon kollarındaki caklatlar yüzünden geri cagırlma operasyonuna tabi tutulmus...
  • çağırmakta iyi bişi ya hatası olupta çağırmayanlar ne olucak mesala yeni 307 nin arka süspansiyonlarından sürekli ses geliyor yani uzun lafın kısası hatasını görüp çağırmakta iyi bişi helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

çağırmakta iyi bişi ya hatası olupta çağırmayanlar ne olucak mesala yeni 307 nin arka süspansiyonlarından sürekli ses geliyor yani uzun lafın kısası hatasını görüp çağırmakta iyi bişi helal olsun

Dogru söylüyosun kotunun kotusu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: noss

Hiç ummayacagınız otomobiller hatalar dolayısıyla geri çagırılabiliyor bakalım bunları biliyor muydunuz?

Günümüzde cok moda olan arazi araclarını sehir hayatına monte edip kullanma olayı cok revaşta ama bu kadar pahalı otomobiller verilen paraları hak ediyor mu?Buna siz karar verin...

Land Rover ve Range Rover'ın ve Discovery modellerinde yakıt deposunda görülen çatlaklar ve durduk yerde patlayan hava yastıkları nedeniyle geri çagırıldıgını biliyor muydunuz?

Ya VW Toureg arka emniyet kemerlerinin hatalı üretildğinden dolayı geri çagırılırken Porsche Cayenne in yolcu koltugunun kaza sırasında yerinden oynaması dolayısıyla geri cagırıldıgını?

Grand Cherokee fren problemi,alev almaya meyilli motor ayrıca hava yastıgıkları problemi ile geri cagırıldıgını?

Volvo XC90 modelinin elektronik gaz kelebegi sebebiyle Volvo sahiplerinin iddalarına gore ani güc düsüslerine sebep olma ve stop etme olayları goruluyor.Volvo aleyhine bircok dava acılmıs durumda suanda...

Daha bir sürü var yazmaya kalksam ama en carpıcılarından birini daha soylemeden edemeyecegim herkesin icinin giderek baktıgı Audi TT nin karoser güzelliginden odün vermemek icin mühendisligi geri plana ittigi icin kotu gorencegini dusundukleri arka spoylerleri takmamıslar, suspansiyon yumusaklıgı ve viraj dönme kabileyetini ihmal ettikleri icin TT en cok kaza yapan arabalardan biri olmustur.

hepsi arazi aracı.
    ilginç hakkaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: neco59

quote:

Hiç ummayacagınız otomobiller hatalar dolayısıyla geri çagırılabiliyor bakalım bunları biliyor muydunuz?

hepsi arazi aracı.
    ilginç hakkaten.

Oldum olası sevemedim arazi araclarının sehir icinde sehir arabası olarak kullanımasına ya ne kadar uc seyler sportiflik ve arazi 2si bir arada olarak sunuluyor yeni suvlarda bana cok mantıklı gelmiyor acıkcası sec birini ola gore al yani bilmiyorom ben sevemedim zevkler ve renkler tartısılmaz tabi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: neco59

quote:

hepsi arazi aracı.
    ilginç hakkaten.

Oldum olası sevemedim arazi araclarının sehir icinde sehir arabası olarak kullanımasına ya ne kadar uc seyler sportiflik ve arazi 2si bir arada olarak sunuluyor yeni suvlarda bana cok mantıklı gelmiyor acıkcası sec birini ola gore al yani bilmiyorom ben sevemedim zevkler ve renkler tartısılmaz tabi.

şehir içinde suv kullanmak bencede yanlış.
    Ben Türkiye'de lüks bir suv alıpta araziye çıkana da rastlamadım.
    Belkide bana denk gelmedi.

• voyagerlarda elektirk donaımından kaynaklana bir sorundan dolayı (tam emin değilim ) geri çağırılımştı heralde yani böyle büyük markalarda bunlar sık sık yaşanıyor sonuçta arabalar iyileştirilip geri veriliyorlar mesela chevrolat bir geri çağırma yapsa daha arabayı geri alamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

arkadaslar geri çagırma olayı birasda prestij meselesi...yok egzoz ucunun %20 çıkma tehlıkesi oldugu ıcın carreraları çagırmıslardı servise bi kere...yani genelde olay en ufacık bir sorunda hatta potansiyel sorunlarda bile şirketin ilgisini gostermek ve musterinin memnuniyetini saglamak olay tamamen bu.

evet,,ve adamların toplattıkları araçların hepsi şikayetlerden değil.

reno,opel,tofaş,pejo ve saymadığım diğer markaların araçlarında hiç mi hata yok da çağırmıyorlar..düpedüz gözardı ediliyor.maliyetinden kaçılıyor..

birçok yerde 307 deki sorunlardan bahsediliyor,opeldeki kronik sorunlar vs vs

bu araçları markaları toplatsa prestiji artar.
    ama maliyeti daha önde tutuyorlar,o da onların pazarlama stratejisi.

• aklıma geldi

reno da Türkiye'de
    reno9 spring leri 94 yılında toplattı.kısa bir süre kampanya yaptı,elektronik ateşleme sistemini ücretsiz taktı.

sonra paralı tabiki.
  • ŞU SIRALARDA NİSSAN GERİ ÇAĞRIYOR
  • opel de astrasını fi tarihinde çağırmıştı. akaryakıt alırken patlama tehlikesi mi ne vardı. benzin deposu şaseye bağlı değildi deponun giriş kısmına segman gibi birşey takıyorlardı. böle bişeydi tam hatırlamıom. dedimya opelde bir zamanlar baya prestijliydi. ama şimdi çağırması gerekse bütün araçlarını geri çağıracağından çağıramıyo. enson kasa dan, bir dergiye 100000 km testi için verdiler. test sonunda baktıklarında araba kazalı çıkmıştı. ne konuşulmuştu bea. opelciler lütfen kavga etmeyelim
  • passatlar rot başları koptuğu için çağırılmıştı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.