Bildirim
gergedan böceği buldum ne yapmalıyım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
BİZ ENTOMOLOG MUYUZ NERDEN BİLEK -
internetten sat -
1000 liraya alırım kargo senden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamanında araştırdım ben bu olayı. eskiden felaket değerliymiş ama artık labaratuar ortamında (tavuk çiftliği gibi ) üretiyorlarmış bunları. bir değeri kalmadı denmişti. rengine göre değişir tabi
( bazı gerizekalı insanlar abartıp 100-200 bin liralıkmış gibi lanse ediyor.her haltı abartmasanız olmaz. )
https://auctions.yahoo.co.jp/search/search/%E3%82%B5%E3%82%A4%E3%82%AB%E3%83%96%E3%83%88/0/
fiyatları görüyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 3 Temmuz 2017; 17:26:10 > -
1000 jp yeniyse 32tl yapıyor böcük. Pek değeri kalmamış yanlış zamanda yakalamışız.
ona küçük süprizler yap
quote:
Orijinalden alıntı: brokengineer
1000 jp yeniyse 32tl yapıyor böcük. Pek değeri kalmamış yanlış zamanda yakalamışız.
öyle malesef.işin komik yanı kendine gazate diyen çöp yığınları araştırmadan haber yaparken bi internet sitesi gerçeği yazabilmiş.
http://www.internethaber.com/gergedan-boceginin-asil-fiyati-belli-oldu-799655h.htm -
5 tl veririm kargo senden
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtiçi kargo evden alma ücretli mi
- tok karnına içilmesi gereken ilaç aç karnına içilirse ne olur
- askerdeyken çürük raporu nasıl alınır
- deposilin öldürür mu
- bactroban krem sivilce için kullanılır mı
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X