Şimdi Ara

GEREKSİZ KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42276C748 -- 8 Eylül 2015; 5:26:36 >

• baban ne güzel söylemiş "allah yardımcın olsun"

malesef kadın milletinin kötü yüzüyle erken karşılaşmışsın kardeşim
  • kafana sık öl ciddiyim.
  • @RancStone, Sağolasın kardeşim, inşallah olur.Zaten para kazanmaya başladığım gün ailemle ilişkimi kesicem.
    @ProgresLive, 16 yazmıştım başta.Nedenini söyleyemem boşver, kötü bir şey diye yazdım sadece.
    @marantz, sağolasın kardeşim.
    ®ed, gerçekten basit geliyor di mi öyle.En büyük yaşama gayem babama layık olmak ve annemi, teyzemi utandırmak.
  • lise bitsin direk şehir dışı bir üni ye kaç derim
  • Üvey annen seni bıçaklamadıysa şanslısın dostum
  • just4techno ne alakası var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gereksiz Fakat Komik Bilgiler
    18 yıl önce açıldı
    yeni konu yok.
    2 ay önce açıldı
    Gereksiz
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendini derslere ver evde değil de kütüphane de çalış. üniversiteni kazan. sana yurt ve burs da çıkar anne ve babanın ayrı olması durumundan dolayı.Annenden para bile almadan rahat rahat okursun üniversiteni hayatını yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion

Beyler 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim.Yavaş yavaş bir şekilde para biriktiriyordum, ne alacağıma karar verememiştim ama kulaklığım philips'in stok kulaklığıydı ve hiç beğenmiyordum.Para hep yanımdaydı annem bana ver bende dursun kaybedersin dedi ben de verdim.Parayı geri istedim kulaklık alacağım dedim ''gerek yok'' yetiyo sana falan dedi.Ben zevk için bir şey alamayacak mıyım vs. tartışması oldu hayır dedi, alacaksın onu 2 gün takacaksın utangaç insansın koca kulaklıkla gezmezsin sokakta dedi.

Buraya kadar bir ergenin isyanını dinlediniz..

Beyler yıllardır annemden nefret ediyorum, ekonomik durumumuz kötü değil fakat ne zaman bir kredinin ödemesi bitse direk yeni bir tanesini çekiyor.Kendine 900 lira verip telefon aldı, 220 lira verip ayakkabı aldı, 150 lira verip mont aldı benim kendi biriktirdiğim parayla kulaklık almama izin vermedi..Annemle babam ayrı ve annemle babamın neden ayrıldığını maalesef ki 4-5 yıl sonra çok kötü bir şekilde öğrendim ve annemden iğrenmeye başladım, galiba hissediyor ki o zamandan beri ne istesem yanıtı hayır oldu.Kadına ne anlatsam cımbız gibi kötü bir şey dediysem onu çekip hemen yüzüme vuruyor.

Teyzem de kocasından boşanmıştı ve 2 yıldır bizimle, 2 yıldır durmadan kavga ediyorlar.Diken üstünde yaşamaktan bıktım, uyuyamıyorum bile ben uyurken de kavga edebiliyorlar çünkü.Kaç kere engellerken yüzüme boydan boya tırnak yedim, tokat yedim, küfür yedim vs. vs. vs.

Babam da biliyor böyle bir ortamda yaşadığımı Allah yardımcın olsun diyor, o da evli hatta bir üvey kardeşim var(bana göre öz kardeşimden farksız).Ben babamın yanına yaşamak için 2 kere gittim ikisinde de kaçtım geri dön dediğinde hakaret ettim.Ne yaptıysam pişmanım şimdi de dönmeye yüzüm yok, eşinden de pek hazzetmiyorum o yüzden gidemem oraya.

O kulaklık tartışmasında bana ''alırsan al ama benim rızam yok'' dedi, almıyorum ben de.Küsmesin lazım oluyor arada.

Şu anda annemin yanında yaşamamın tek nedeni maddiyatımı karşılamasıdır, manevi hiç bir şey kalmadı içimde.Neyse beyler tavsiyelerinizi bekliyorum.

2 senen kalmış sabret herkes başka bir şeyle imtihan oluyor senin kide bu yapıcak bişey yok. Sen liseyi bitir üniversitede arada en az 300 km olsun

• Aynı sorunu kendi " annem " de yaşadım. Yalnız şöyle bir durum var. Kesinlikle annemi sevmiyorum cümlesi ergenlik çağında olduğun için. Sanki ailen senin önünü kesiyor gibi geliyor sana lakin öyle olmuyor. İleride nedemek istediğimi anlayacaksın. Annene kötü davranma ne yaparsan yap annendir.
  • Allah yardımcın olsun.Ama cidden annenden niye iğrendiğini merak ettim.Galiba iğrendiğin için hareketleri sana daha fazla batıyor.Çok özel değilse neden iğrendiğini söyle bari Kimse seni tanımıyor burda ne de olsa
  • işte bunlar hep menapoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgresLive

quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

kafana sık öl ciddiyim.

annesimisin yoksa?

Katılım zamanı: 31 Aralık 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Slim Shady ]

Aynı sorunu kendi " annem " de yaşadım. Yalnız şöyle bir durum var. Kesinlikle annemi sevmiyorum cümlesi ergenlik çağında olduğun için. Sanki ailen senin önünü kesiyor gibi geliyor sana lakin öyle olmuyor. İleride nedemek istediğimi anlayacaksın. Annene kötü davranma ne yaparsan yap annendir.

Annemden iğrenmemin nedeni önümü kesmesi, kulaklık vs. gibi basit meseleler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion

quote:

Aynı sorunu kendi " annem " de yaşadım. Yalnız şöyle bir durum var. Kesinlikle annemi sevmiyorum cümlesi ergenlik çağında olduğun için. Sanki ailen senin önünü kesiyor gibi geliyor sana lakin öyle olmuyor. İleride nedemek istediğimi anlayacaksın. Annene kötü davranma ne yaparsan yap annendir.

Annemden iğrenmemin nedeni önümü kesmesi, kulaklık vs. gibi basit meseleler değil.

Dostum konuyu uzatmamak için öyle söyledim. Seni anlayabiliyorum gerçekten dediğim gibi olacak.

• Kisama nado… Korosu kachi mo nai. …Orokanaru otōto yo…… Kono ore o koroshitakuba, urame! Nikume! Soshite, minikuku ikinobiru ga ii……… …Nigete nigete… Sei ni shigamitsuku ga ii.

ha unutmadan

"Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara...nikushimi ga."

sende nefret eksikliği var.
  • Neden olacak aldatmış işte. Umarım böyle bir kadınla evlenmem de çocuğum bu tarz psikolojiler yaşamaz. Her kadın anne olmayı hak etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Neden olacak aldatmış işte. Umarım böyle bir kadınla evlenmem de çocuğum bu tarz psikolojiler yaşamaz. Her kadın anne olmayı hak etmiyor.

+1
  • Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Ya Eminem napsın? Di mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.