Şimdi Ara

Gerçekten Yoruldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Harbiden turbonun yanında olcak o zaman görürüm bunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    hocam öğretmenlikten 100 kat kolay masa başı işleri var, mesela İşkur'da masada oturan İMD denen kişiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu açan kişi lise mezunu. Ederinden çok daha yüksek maaş alıyor bir de üstüne hiç mesai vs. yapmıyor o da yetmezmiş gibi kendini geliştirme gibi bir mecburiyeti de yok.

Daha nolsun

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    memurlar üst sınıf insanlardır. devletin korumaya aldığı sınıfı. alır yeşil pasaport gezer (Cem Alim)

Cidden hocam memurluk mükemmel benim amcam kamyoncu ambarı falan var 400 500k kazanıyordur onun yerine 100k memur olsan inan daha rahatsin iş stresi yok 5 de eve gel

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    karı koca memur olan bi arkadaşım vardı. bunlar sıfır ev ve otomobil aldılar mis gibi yaşıyolardı. hatta Yunan adasına tatile gittiler ailecek.

memurlar genelde hep şikayet ederler, memurluk berbat derler, bütün memurlar istifa etmek istiyor derler, ama hiçbiri istifa etmez. hah işte, benim bu arkadaş istifa etti. ikisi de istifa ettiler. yeşil pasaport ile ABD'ye turist vizesi alıp gittiler ve dönmediler. zaten amaç yerleşmek idi. çocuğu okula yazdırdılar, yerleştiler.

ama şuanda pişmanlar. sabah akşam über vs uğraşıyo arkadaş. bi ara kargo çekiyodu. en son bi mobilya şirketinin deposunda işe girmiş. karısı depresyona girdi Türkiye'yi özledim diye. ilk sene sonunda geldiler tatile, geri dönmek istemediler. keşke istifa etmeseydik, ne güzel yaşıyoduk. burda diyolar.

hataları şuydu: memurluğu iş zannediyolardı. ikisi de Türkiye'deki tüm iş yaşamlarını memur olarak geçirmiş kişiler. bu onları dünyanın toz pembe olduğu yönünde yanılttı.

Şu ülkede ne kadar erken dogarsan o kadar iyi

• tek başına hayat geçmez, bi kız bulup yapıştır nikahı

• pelstina kullanıcısına yanıt

evlenilecek kız yok hocam het patlak.

Bu hikayen, bana ayı kürkünü andıracak şekilde kılları olan bir şahsı hatırlattı: Bu da memur, şikayet edip duruyor, amarigaya homeless olmak uğruna kapak atmak istiyo. bu da diğer memurlar gibi şaşırtmadı çünkü şikayet çok, gani amma istifa eden yok, ayrılacak cesarete kimse sahip değil... işte bu tür memur taifesi şikayete başladığında sus işareti yapmayacaksın, direkt elindeki hıyarı onun ağzına sokacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 7 Ağustos 2025; 12:17:1 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.