|
Uzun süre kendimi kandırmışım seviliyorum dile. Gözümü öyle bir sis kaplamış ki aslında defalarca söylemesine rağmen sevmediğini anlayamamışım. Sonra da aldatıldım işte. İlişki süresince beni sürekli eski sevgilileri ile kıyasladı, ondan hoşlanan insanlarla kıyasladı gıkımı çıkarmadım. Ama Berfin senden daha akıllıydı. Zeynep bile bu yaptığını yapmazdı. Keşke Elifle sevgili olsaydım. Sürekli şu cümleleri duyduktan sonra aldatılmış olmama şasırmamak gerekiyor aslında. Bir de sorsanız hala kendisini haklı görüyor. 7 sene boyunca takıntılı bir şekilde Berfin denen kızı sevmiş ondan yüz bulamayınca bir ay sonra benle sevgili olmuş her kavgamızda ben Berfini bile sildim seni mi silemeyeceğim demiş birisinden aldatmamasını beklemem hataydı. Sürekli eleştiren, hiçbir konuda destek olmayan, kendini düşünen, başarılı olmamı istemeyen, eski sevdiği kıza sayfalarca şiir yazan bana neden yazmıyorsun diyince bağırıp çağıran, upuzun ilişki sürecimizde bir kere bile sürpriz yapmayan, bir kere hediye almayan, sürekli kavga çıkaran, hakaret eden, hatta döven bu insanı nasıl sevdim bilmiyorum. Dediğiniz kadar var cidden benim gibiler çok salak. Berfin görüyorsan bu konuyu zamanında ne kadar sevildiğini anlarsın, hatta belki de hala seviyordur. Sırf sen olmayı başaramadığım için aldatıldım. Pardon yeni adıyla Berin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3FE789EC4 -- 27 Temmuz 2020; 10:36:37 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler