Şimdi Ara

Gerçekten seven insanın kalmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süre kendimi kandırmışım seviliyorum dile. Gözümü öyle bir sis kaplamış ki aslında defalarca söylemesine rağmen sevmediğini anlayamamışım. Sonra da aldatıldım işte.

İlişki süresince beni sürekli eski sevgilileri ile kıyasladı, ondan hoşlanan insanlarla kıyasladı gıkımı çıkarmadım.

Ama Berfin senden daha akıllıydı.

Zeynep bile bu yaptığını yapmazdı.

Keşke Elifle sevgili olsaydım.

Sürekli şu cümleleri duyduktan sonra aldatılmış olmama şasırmamak gerekiyor aslında.

Bir de sorsanız hala kendisini haklı görüyor.

7 sene boyunca takıntılı bir şekilde Berfin denen kızı sevmiş ondan yüz bulamayınca bir ay sonra benle sevgili olmuş her kavgamızda ben Berfini bile sildim seni mi silemeyeceğim demiş birisinden aldatmamasını beklemem hataydı.

Sürekli eleştiren, hiçbir konuda destek olmayan, kendini düşünen, başarılı olmamı istemeyen, eski sevdiği kıza sayfalarca şiir yazan bana neden yazmıyorsun diyince bağırıp çağıran, upuzun ilişki sürecimizde bir kere bile sürpriz yapmayan, bir kere hediye almayan, sürekli kavga çıkaran, hakaret eden, hatta döven bu insanı nasıl sevdim bilmiyorum. Dediğiniz kadar var cidden benim gibiler çok salak.

Berfin görüyorsan bu konuyu zamanında ne kadar sevildiğini anlarsın, hatta belki de hala seviyordur. Sırf sen olmayı başaramadığım için aldatıldım. Pardon yeni adıyla Berin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3FE789EC4 -- 27 Temmuz 2020; 10:36:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gerçekten Seven İnsanların Kalmaması

İlişkilerde mutluluğu bulmak zorlu bir görev haline geldi. Bir zamanlar güven ve fedakarlığa dayanan ilişkiler, artık yüzeyselliğin ve çıkarcılığın pençesine düşmüş durumda. Özellikle erkeklerin, sevgi ve ilgi göstermede yetersiz kaldığına dair yaygın bir şikayet söz konusu.

Sürpriz Yapmayan Erkekler

Gerçekten seven bir erkek, sevdiği kadını özel hissettirmeye her zaman özen gösterir. Ancak, günümüzde sürpriz yapmayan erkeklerin sayısı giderek artıyor. Bu erkekler, romantik jestlerin modası geçmiş olduğunu düşünerek, kadınların duygusal ihtiyaçlarını göz ardı ediyorlar.

Hediye Almayan Erkekler

Sevgiyi ifade etmenin en somut yollarından biri hediyedir. Ancak, hediye almayan erkekler, kadınların kalplerindeki boşluğu doldurmakta büyük bir eksiklik yaratıyorlar. Maddi değeri yüksek olmasa bile, düşünülerek alınmış bir hediye, kadının sevildiğini ve değer verildiğini hissetmesini sağlar.

Sevgisini Göstermeyen Erkekler

Gerçek sevgi, yalnızca sözlerde değil, eylemlerde de kendini gösterir. Sevgi dolu bir erkek, partnerine karşı fiziksel ve duygusal yakınlık kurar. Ancak, sevgi göstermeyen erkekler, kadınları yalnızlık ve soğukluk hissine mahkum ediyorlar.

Bu sorunların altında yatan nedenler karmaşıktır ve sosyal, kültürel ve psikolojik faktörlerden kaynaklanabilir. Ancak, sonucun herkes için üzücü olduğu açıktır: İlişkilerde tatminsizlik, hayal kırıklığı ve mutsuzluk.

Gerçekten seven insanların kalmaması, toplumumuzun karşı karşıya olduğu ciddi bir sorundur. Bu sorunu çözmek için hem erkeklerin hem de kadınların ilişkilere bakış açılarını yeniden gözden geçirmeleri ve gerçek sevginin değerini anlamaları gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben kaldım kardeş ben kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kötuyse neden sevgili oldun ? Şu laflardan bir tanesini duysam fiktiri cekerim.Seven insan cok ama kendileride zamaninda zarari gorunce gostermiyorlar sevgilerini veya cogu zaman iliskide seven insan ile sevilen insan olur 2 si birden zor.Seni biri sevse sende ayni sekilde onu sevmeyecdksin hatta kizdigin kisi gibi olacaksin doganin kanunu bu o yuzden boşuna kizma karsindakine.

yani bilemiyorum, sana onlari yasattigi halde sevgili olmaya devam etmen normal olmamali. yasin kac? sosyal cevren nasil? egitim durumun nedir?

Orijinalden alıntı: DING DING

Biraz dusundum de sende bir sorun var gibi.

yani bilemiyorum, sana onlari yasattigi halde sevgili olmaya devam etmen normal olmamali. yasin kac? sosyal cevren nasil? egitim durumun nedir?

24 yaş tıp sosyal çevrem vardı ama sevgilim kızdığı için herkesle arama mesafe koydum

Orijinalden alıntı: Guest-3FE789EC4

24 yaş tıp sosyal çevrem vardı ama sevgilim kızdığı için herkesle arama mesafe koydum

Alıntıları Göster

Senin hatan şurde 1 kere bile hediye almayan demişsin ilk zamanlarda sevgi gosterisi icin birsey yapmayan insan zaten sevmemistir oradan cikarim yapabilirdin tipini mi sevdin naptinda sevgili oldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 27 Temmuz 2020; 13:8:52 >

Göz göre göre seni sevmeyen birisiyle oluyorsan sorun sende.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.