Herkes böyle diyor ama birisi kafanıza tabancayı dayasa gerçekten sık diyebilecek misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*GERÇEKTEN* ÖLMEK İSTİYONUZ MU?

-
-
Gece gece nerden geliyor aklına böyle şeyler git yat uyu
-
Hocam boun econda kızlar on üzerinden kaç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen kendini deli gibi yaptın be. Bi git Allah alsın seni bi koyucam şapalağı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun! Sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun."
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vaay hocam edebiyat mı okuyorsun
Herkes böyle diyor derken anlamadım."Herkes ölmek mi istiyor diyorsun" yoksa "kimse ölümden korkmuyorum" mu diyor diyorsun?
Eğer 2.sini kast ediyorsan evet o benim inancım gereği ölümün Allah'ın emri olduğunu biliyorum zamanı gelince hepimiz gideceğiz.Zaten ölüm korkusuyla geçmez ki hayat.
evet çünkü evde oturmak daha kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes02400 -- 5 Eylül 2021; 0:51:57 > -
-
depresif olmak moda oldu galiba. hayatta hiçbir derdi olmayan insanlar arabesk dinleyip garip garip havalara giriyorlar sinir oluyorum. adam sevgilisinden ayrılmış hayatın anlamı yok diyo. otur lan yerine.
-
Esaretin bedeli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kısaca dikkat çekme çabası
-
ahahahahsgssafasfshqeg
-
Bu egefitness mıydı
Vallahi sık derim billahi sık derim.Geleceğim çok parlak değil ve istediğim hayatı elde etmem imkansıza yakın.Ölmek daha mantıklı
-
Hayır
Nik entry uyumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

depresif olmak moda oldu galiba. hayatta hiçbir derdi olmayan insanlar arabesk dinleyip garip garip havalara giriyorlar sinir oluyorum. adam sevgilisinden ayrılmış hayatın anlamı yok diyo. otur lan yerine. |
"Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun! Sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun."
|
Benzer içerikler
- mide için tahin kullananlar
- plastik cerrahi maaş
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
- matematik mühendisliği maaş
- kyk ilk 100 bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X