Şimdi Ara

gerçekten evde bilgisayar başında 2-3 saat geçirilerek para kazanma gibi bir olay var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
5
Favori
4.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten parayı upload yaparak yada bi site kurup reklamlardan kazanırsın.

Türkiye akk kotalı 16 mbps internet ile upload işi zor.saten internnete film,oyun,dizi vs. upload eden birçok site var.popüler siteler varken millet senin sitene pek girmez.

Ptc işi var.reklamlara tıklıyon anket dolduruyon felan öyle para kazanıyon.harcadığın elektriğe değmez yani.hem ben denedim 1 ayda 3 dolar felan kazandım.saten %12 si komisyonla felan gidiyomuş.

Zor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamarink

aslında binlerce yöntem var.Yok ptc,yok pts vs vs..bunları bırak ,bi 300-400 tl paranı biriktir aç bir siteni ,iyi bir fikrin (yada var olan bir fikir yapabilirsin) birazda bilgin varsa eklersin sitene reklamı sonra keyfine bakarsın.Hemde öyle aylık 1-2 dolar kazanmak için bi taraflarını yırtmassın.

en güzeli bir site veya blog açmak da hocam ama farklı bir fikir ve o konuda ciddi ve altyapı ve boş zaman olması lazım katılıyorum yorumunuza .
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebitozu0

İnternetten parayı upload yaparak yada bi site kurup reklamlardan kazanırsın.

Türkiye akk kotalı 16 mbps internet ile upload işi zor.saten internnete film,oyun,dizi vs. upload eden birçok site var.popüler siteler varken millet senin sitene pek girmez.

Ptc işi var.reklamlara tıklıyon anket dolduruyon felan öyle para kazanıyon.harcadığın elektriğe değmez yani.hem ben denedim 1 ayda 3 dolar felan kazandım.saten %12 si komisyonla felan gidiyomuş.

Zor yani

hocam yorumunuza katılıyorum en iyi yol programlama öğrenip hem kendini geliştirmek hem de daha az ama daha nitelikli emekle para kazanmak .
  • kardeş o bilgisayar başından para kazanma devri biteli çok oldu artık öyle kolay para kazanmak için ya çok zeki veya kurnaz olacaksın ya da çok şanslı ki buraya konu açtığına göre ne çok zekisin ne çok kurnazsın ne de şanslısın bu yüzden boşuna ümitlenme ve adam gibi bir işe başla
  • adsenseden para kazanılıyor ama göründüğü gibi kolay değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

kardeş o bilgisayar başından para kazanma devri biteli çok oldu artık öyle kolay para kazanmak için ya çok zeki veya kurnaz olacaksın ya da çok şanslı ki buraya konu açtığına göre ne çok zekisin ne çok kurnazsın ne de şanslısın bu yüzden boşuna ümitlenme ve adam gibi bir işe başla

ben aslında konuyu netten nasıl para kazanılır diye açmamıştım bilgisayar başında arada sırada birşeyler yapılarak kazanç sağlanacak şeyler var mı diye öğrenmek için sormuştum ,keşke biraz daha yumuşaak bir üslupla konuşsaydınız neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

adsenseden para kazanılıyor ama göründüğü gibi kolay değil

zaten emek-getiri oranıı da acemiler için düşük galiba
  • toluna var anket sitesi. gir bak. kayit olacaksa ref verem.
    neobux var reklam tikla felan sikici biraz. ama 2 ay sanredersen kazancin cosuyor.

mobilim tr karakter sikinti biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

toluna var anket sitesi. gir bak. kayit olacaksa ref verem.
    neobux var reklam tikla felan sikici biraz. ama 2 ay sanredersen kazancin cosuyor.

hocam böyle şeylerin emek-getiri oranının çok düşük olduğu söyleniyor ,yoruculuğunun yanında zaman olarak da bayağı götürüyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

quote:

hocam böyle şeylerin emek-getiri oranının çok düşük olduğu söyleniyor ,yoruculuğunun yanında zaman olarak da bayağı götürüyor mu ?

evet emek getiri bakımından baya düşük ama, sabır ve düzen tertible kazanan kişiler var.

1 ay uğraş para kas
    sonra ref kirala.
    refleri kontrol et çalışmayanları değiştir.
    para kas dahada sonra gold üyelik al.
    adam 500 ref e kadar çıkmıştı ve baya iyi kazanıyordu.sanrım 300 doların üstünde kazanıyordu.
    ödeme kanıtlarınıda koymuştu sitesine.

ama dediğim gibi sıkıcı ve ilk başta emeğinin karşılığını alamadığın için bayıyor bi yerden sonra.

• quote:

neobux tan max ne kadar kazanılır
  • Hakkını vererek yaptığın işten illaki kazanırsın, ilgili olduğun konuları araştırmaya başla biyerden başlamış olursun.
  • 2-3 saatini web sitesi yapmayı öğrenerek geçir. Bir süre sonra güzel paralar kazanmaya başlarsın. İş kovalamayı da öğrenirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

quote:

evet emek getiri bakımından baya düşük ama, sabır ve düzen tertible kazanan kişiler var.

1 ay uğraş para kas
    sonra ref kirala.
    refleri kontrol et çalışmayanları değiştir.
    para kas dahada sonra gold üyelik al.
    adam 500 ref e kadar çıkmıştı ve baya iyi kazanıyordu.sanrım 300 doların üstünde kazanıyordu.
    ödeme kanıtlarınıda koymuştu sitesine.

ama dediğim gibi sıkıcı ve ilk başta emeğinin karşılığını alamadığın için bayıyor bi yerden sonra.

bilgilendirme için çok teşekkürler hocam , o kadar emeğe değecek bir olay değilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ArtfuLLL

Hakkını vererek yaptığın işten illaki kazanırsın, ilgili olduğun konuları araştırmaya başla biyerden başlamış olursun.

inşallah hocam,kesinlikle doğru söylüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

2-3 saatini web sitesi yapmayı öğrenerek geçir. Bir süre sonra güzel paralar kazanmaya başlarsın. İş kovalamayı da öğrenirsin.

ya hocam ben de tam öyle düşünüyorum şimdi küçük kobilere bile site sahibi olma zorunluluğu mu ne var ,zaten bitmeyecek bir sektör iyi bir seviyeye gelinip freelance olarak çalşılabilir ama nereden başlayacağımı bilmiyorum .
  • w4nd3t W kullanıcısına yanıt
    2 dolardan başlıyor işte min ödemeleri

ama okuduğum yerlerde 300 küsür dolar ın üstünde kazandıklarını yazmışlardı.

en iyisi normal bi işte çakışmak
  • quote:

2 dolardan başlıyor işte min ödemeleri

ama okuduğum yerlerde 300 küsür dolar ın üstünde kazandıklarını yazmışlardı.

en iyisi normal bi işte çakışmak

aynen abi ya ben zaten bunu ek gelir olabilir mi ki gibisinden düşündüm ama pek umut yok bunun yerine kodlama falan öğrenmek çok daha mantıklı ve geleceğe yatırım

• pc den kazanacağına dışarda 6 saat çalış daha çok kazanırsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.