Şimdi Ara

Gerçeklerle Savaşmak Yerine Onları Kabullenmeye Karar Verdim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
11
Favori
7.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza5806

Neden nasıl hayatın?

Alıntıları Göster
    Boşver 2006 yılından beridir çok kötü ne zaman düzelir bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün Kemal Sunal filmi izleyin. Terapi gibi yemin ederim. Derdi,tasayı unutursun. Şu aralar Tv 360'da her gün çıkıyor. Ha bir de bilgisayar ya da konsol oyunu oynayın. Gerçek hayattan ne kadar koparsanız o kadar iyi. Gerçek hayat berbat, insanlar kötü, vicdansız ve adaletsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkesurat

İşte cevabın bu mesajda biliyormusun.Haketttiğini yaşıyorsun..
    Acıyı hak ettiğimi biliyorumda bu mesajda gizli degil tum konuda yazdim

Bu mesajdaki gizli şifreyi aciklar misin uncharted 3 sifre cozme yeteneklerini kullanarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

Her gün Kemal Sunal filmi izleyin. Terapi gibi yemin ederim. Derdi,tasayı unutursun. Şu aralar Tv 360'da her gün çıkıyor. Ha bir de bilgisayar ya da konsol oyunu oynayın. Gerçek hayattan ne kadar koparsanız o kadar iyi. Gerçek hayat berbat, insanlar kötü, vicdansız ve adaletsiz.
    Aynen millet bosa alkol uyuşturucu müptelası olmuyor

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sende haklısın iyi olmanı isterdim ama gizli şifre demedimki alenen ortada ne olduğun beş para etmez adamsın kezban mezban konuşuyorsun yani hakediyorsun bu değersiz hayatını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 22 Ocak 2020; 14:35:3 >
    Aciyi hakettigini düsündügünden beynin seni buna inandirmak icin elinden geleni yapiyor, cünkü bunu sen istiyorsun. Yani bu senin gercekten aciyi hakettiginden kaynaklanmiyor senin bunu kendine layik görmen, öyle yorumlaman ve düsünmenden kaynaklaniyor. Bakin beyninize yabanci gibi davranmayin, o sizin emirlerinizi yerine getirir sadece. Tek sorun ona verdiginiz bazi emirlerin farkina varmaniz buyuk bir farkindalikla mümkündür. Bir adam düsünki adam cok kötü herkese kötülük yapiyor ve bundan zerre cekinmiyor, herkes kötü durumda olunca bundan zevk aliyor ve kendinin mutlu olmayi hakettigini dusunuyor. Iste bu adam herkese kötü davranip aci cektirsede kendisi mutlu olup aci cekmeden bir hayat yasayabilir.

Adam vardir katil olmustur aci cekmez, adam vardir ufak tefek seyler icin aci ceker. Alkol uyusturucu müptelasi olanlarda kendilerine yakistirdiklari ve kendi beyinleriyle kendilerini esir aldiklari basa cikamadiklari dusuncelerden bir anligina olsun kurtulmak unutmak icin bunu yapiyorlar. Sonuc olarak alkol durumu dahada kötülestirir. Herkes hakettigini yasamaz aslinda herkes hakettigini sandigini yasar. Bu sanilari degistirirseniz hayatinizda ona göre degisir, üstelik cok cabuk degisir.

• eskiden ben de bu tür boş şeylere kafayı yorardım,gerçek mutluluk,mutluluğu hakedip haketmeme vb.
    şimdi ise çalıştığımda kazandığım parayı yiyorum
    eğlenceli ortam var ise eğleniyorum
    sevdiğim bir oyun varsa oynuyorum
    kısaca anı yaşıyorum,o an ne yapıyorsam onun tadını çıkarıyorum
    akşam bir arkadaşımın doğum günü partisi var,onun tadını çıkarcam
    şu an battaniyeme sarılı şekilde telefonumla takılıyorum ve bunun tadını çıkarıyorum
    anda kal ve o an ne yapıyorsan onun tadını çıkar
    mesela derstesin ve o derste olmak isteyip de olamayan milyonlarca insanı düşünüp ders dinlemenin tadını çıkar
    vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkesurat

Kardeşim sende haklısın iyi olmanı isterdim ama gizli şifre demedimki alenen ortada ne olduğun beş para etmez adamsın kezban mezban konuşuyorsun yani hakediyorsun bu değersiz hayatını
    Ahaahahaha saol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Aciyi hakettigini düsündügünden beynin seni buna inandirmak icin elinden geleni yapiyor, cünkü bunu sen istiyorsun. Yani bu senin gercekten aciyi hakettiginden kaynaklanmiyor senin bunu kendine layik görmen, öyle yorumlaman ve düsünmenden kaynaklaniyor. Bakin beyninize yabanci gibi davranmayin, o sizin emirlerinizi yerine getirir sadece. Tek sorun ona verdiginiz bazi emirlerin farkina varmaniz buyuk bir farkindalikla mümkündür. Bir adam düsünki adam cok kötü herkese kötülük yapiyor ve bundan zerre cekinmiyor, herkes kötü durumda olunca bundan zevk aliyor ve kendinin mutlu olmayi hakettigini dusunuyor. Iste bu adam herkese kötü davranip aci cektirsede kendisi mutlu olup aci cekmeden bir hayat yasayabilir.

Adam vardir katil olmustur aci cekmez, adam vardir ufak tefek seyler icin aci ceker. Alkol uyusturucu müptelasi olanlarda kendilerine yakistirdiklari ve kendi beyinleriyle kendilerini esir aldiklari basa cikamadiklari dusuncelerden bir anligina olsun kurtulmak unutmak icin bunu yapiyorlar. Sonuc olarak alkol durumu dahada kötülestirir. Herkes hakettigini yasamaz aslinda herkes hakettigini sandigini yasar. Bu sanilari degistirirseniz hayatinizda ona göre degisir, üstelik cok cabuk degisir.
    Reyiz dediklerini daha once de duydum ama

Ben daha önceden iyi seyler hak ettigimi düşünüyordum ve bu bana daha cok acı veriyordu

Simdi durumun farkindayim hicbir sey hak ettiğim yok bu yuzden daha az acı çekiyorum ben ozel biri degilim hayat bana iyi davranmak zorunda degil

İyi biri değilim başıma iyi seyler gelmek zorunda değil

Zaten 2014ten beri icten ice biliyordum aslinda ben BİTTİM artik duzelemem siz bensiz devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

eskiden ben de bu tür boş şeylere kafayı yorardım,gerçek mutluluk,mutluluğu hakedip haketmeme vb.
    şimdi ise çalıştığımda kazandığım parayı yiyorum
    eğlenceli ortam var ise eğleniyorum
    sevdiğim bir oyun varsa oynuyorum
    kısaca anı yaşıyorum,o an ne yapıyorsam onun tadını çıkarıyorum
    akşam bir arkadaşımın doğum günü partisi var,onun tadını çıkarcam
    şu an battaniyeme sarılı şekilde telefonumla takılıyorum ve bunun tadını çıkarıyorum
    anda kal ve o an ne yapıyorsan onun tadını çıkar
    mesela derstesin ve o derste olmak isteyip de olamayan milyonlarca insanı düşünüp ders dinlemenin tadını çıkar
    vb.
    Para yoksa eglenceli hicbir sey yok

Evden cikmiyorum aylardir nasil keyif alayım evdeki seylerden yalama oldu

Hergun iskender yese bikar insan bunlardan mi bikmayacaz

• quote:

Para yoksa eglenceli hicbir sey yok

Evden cikmiyorum aylardir nasil keyif alayım evdeki seylerden yalama oldu

Hergun iskender yese bikar insan bunlardan mi bikmayacaz

Alıntıları Göster
    iş arıyor musun?

• quote:

iş arıyor musun?

Alıntıları Göster
    Calisamam 15 gun sonra okulum var :(

• quote:

Calisamam 15 gun sonra okulum var :(

Alıntıları Göster
    ben iş aradığım halde bulamıyorum,üstelik Allah'a şükür ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen iş arıyorum bir yandan açıktan üniversite okuyorum
    sen ise sadece ağlıyorsun...

• quote:

ben iş aradığım halde bulamıyorum,üstelik Allah'a şükür ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen iş arıyorum bir yandan açıktan üniversite okuyorum
    sen ise sadece ağlıyorsun...

Alıntıları Göster
    Ağlamıyorum hocam bu konuyu ağlama başlığı sandiysan sende anlamamissin

Neyse

• Peki 22 yaşına kadar neler yaptın ne konularda mücadele verdin?

Mesela kaç yabancı dil biliyorsun hangi seviyede biliyorsun?

Mesela 3 yıldır düzenli spor yapıyor musun?

Mesela binlerce proje ürettin mi, ne tür yetenekler geliştirdin? Mesela toplam 100.000 satır kod yazdın mı? Veya binlerce grafik tasarladın mı müzik besteledin mi? Boş vakitlerini nasıl değerlendirdin?

Ve bunları yaptığın halde hiçbir karşılığını almadın mı. Bence şikayet edebilmemiz için öncelikle verimli, üretken ve hırslı azimli yaşamamız lazım.

Elimizde olmayan birçok kötülük var evet. Genetik olur, yetiştirilme ile olur, ailemizin maddi durumu, ülkemizin bok çukuru içinde vs. olması olur. Ama hiçbiri çalışıp gelişmek için engel değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: PacTyson

Peki 22 yaşına kadar neler yaptın ne konularda mücadele verdin?

Mesela kaç yabancı dil biliyorsun hangi seviyede biliyorsun?

Mesela 3 yıldır düzenli spor yapıyor musun?

Mesela binlerce proje ürettin mi, ne tür yetenekler geliştirdin? Mesela toplam 100.000 satır kod yazdın mı? Veya binlerce grafik tasarladın mı müzik besteledin mi? Boş vakitlerini nasıl değerlendirdin?

Ve bunları yaptığın halde hiçbir karşılığını almadın mı. Bence şikayet edebilmemiz için öncelikle verimli, üretken ve hırslı azimli yaşamamız lazım.

Elimizde olmayan birçok kötülük var evet. Genetik olur, yetiştirilme ile olur, ailemizin maddi durumu, ülkemizin bok çukuru içinde vs. olması olur. Ama hiçbiri çalışıp gelişmek için engel değil.
    Hoca benim maddiyatla isim olmaz

Spirütüel bir konu açtık anasını satayim kimse anlamadi ya

Bu forumda bunu anlayacak tek bi adam var

Üstadım gel

Yazının sonunda neden vazgeçtiğin belli oluyor
    önce kendini sev
    Ufak şeylerle mutlu olmayı bil
    bu hayatta yalnız olduğunu kabul et (ailen dışında) insanlardan beklentini alçat
    Sevdiğin insanı sevdiğin için sev karşılıklı olmak zorunda değil kolayda bulunmuyor
    Karakterinden çok fazla ödün verme (kendinden vazgeçme)
    He birde şanslı doğmak diye birşey var öyle değilsen bu hayata küsmen için bahane değil
    Ayrıca kellik genetiğin ağır bastığı bir konu stres sadece daha erken yaşanmasına neden olur

Son olarak hayat çok zor hepimizin omzunda kendisine göre ağır yükler var ama senin gibi mızlamıyor 2 Tokat at kendine, kendine gel aldığın nefesi boşa harcama
    Bukadar kolay değil vazgeçmek

İyi günler diliyorum sana 👋

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ağlamıyorum hocam bu konuyu ağlama başlığı sandiysan sende anlamamissin

Neyse

Alıntıları Göster
    ağlama konusu gibi geldi

• GabrielPhoenix kullanıcısına yanıt
    Ahahaa vay arkadas gelen laf carpiyoo giden laf carpiyooo mesin yuvarlak oldum ya

Büyük usta hakli insanlar samimiyetten korkuyor cunku samimi olursan ego duvarlarin kalkar karsindaki yabanci da sana istedigini yapar

• quote:

ağlama konusu gibi geldi

Alıntıları Göster
    Yok ya ne ağlayacam hayat da insanlarda kimsenin gozunun yasina bakmiyor

Babam bile merhamet etmiyor bana

7 8 yillik en iyi dostum olacak adam acik yarama tuz basıyor

Cidden yasamamin anlami kalmadi her noktada yenildim hayatimdaki en guzel insanlar artik yoklar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.