Şimdi Ara

Gerçeklerle Savaşmak Yerine Onları Kabullenmeye Karar Verdim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
11
Favori
7.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza5806

Konuyu yanlış anlamissin hocam

Alıntıları Göster
    Gerçekten hayatı'nın zor olduğunu'mu düşünüyorsun?

İstersen hayatları takaslayalım, ama takaslarsak 24 saat geçmeden intihar edersin

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 22 Ocak 2020; 0:17:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Gerçekten hayatı'nın zor olduğunu'mu düşünüyorsun?

İstersen hayatları takaslayalım, ama takaslarsak 24 saat geçmeden intihar edersin

Edit: imla

Alıntıları Göster
    Neden nasıl hayatın?

• Bende artık savaşmaktan vazgeçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkolan

Bende artık savaşmaktan vazgeçtim
    neden
  • Bu karar verdiğin bazı tavır ve düşüncelerini kimi zaman istemsiz bende uyguluyorum, ama bunu herzaman kesin katı kurallarla ben iyi biri değilim bu yüzden hiçbirşeyi haketmiyorum demek tezatlık oluşturuyor, birşeyleri hakedebilmen gerekir ki hayatta kalabil, tüm canlılar vahşi bir hayatın içerisindedir bir örümcek ağ yapmayıp pusuda beklemeyip sinek avlamaz ise hayatını idame ettiremez. Gümümüz dünyasında örümceklerin İnsanlardan tek farkı bireysel avlanamamalarıdır. Her işte alıcı satıcı olduğu gibi yöneten ve yönetilen vardır, kimi zaman satıcı alıcıdır kimi zamanda yöneten yönetilir, organize yaşam biçiminin içindeyiz aslında sözde insanlık için modern vahşi hayat diyebiliriz, kimsenin kimseyi öldürmek zorunda kalmayacağı sadece menfaatler üzerinden yürüyen bir sistem. Özet olarak takam kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Bu karar verdiğin bazı tavır ve düşüncelerini kimi zaman istemsiz bende uyguluyorum, ama bunu herzaman kesin katı kurallarla ben iyi biri değilim bu yüzden hiçbirşeyi haketmiyorum demek tezatlık oluşturuyor, birşeyleri hakedebilmen gerekir ki hayatta kalabil, tüm canlılar vahşi bir hayatın içerisindedir bir örümcek ağ yapmayıp pusuda beklemeyip sinek avlamaz ise hayatını idame ettiremez. Gümümüz dünyasında örümceklerin İnsanlardan tek farkı bireysel avlanamamalarıdır. Her işte alıcı satıcı olduğu gibi yöneten ve yönetilen vardır, kimi zaman satıcı alıcıdır kimi zamanda yöneten yönetilir, organize yaşam biçiminin içindeyiz aslında sözde insanlık için modern vahşi hayat diyebiliriz, kimsenin kimseyi öldürmek zorunda kalmayacağı sadece menfaatler üzerinden yürüyen bir sistem. Özet olarak takam kafana
    Konuyu anlamamissin hocam malesef

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bu cevabı yazacağını hissetmiştim ve bende öyle birşey yazarsa "seni tatmin edecek bir cevap olmadı o zaman" gibisinden bir yazı yazarım demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 22 Ocak 2020; 3:10:44 >
  • quote:

Bu cevabı yazacağını hissetmiştim ve bende öyle birşey yazarsa "seni tatmin edecek bir cevap olmadı o zaman" gibisinden bir yazı yazarım demiştim
    İki profesör varmış ikisini de akil hastanesine koymuslar

Onlari tek tek muayene eden bir doktor hicbir sorunlari olmadigini görmüş

Ama ikisi yan yana gelince hep farkli konulardan konusuyorlarmis

Ornegin biri yav Manchester da ne gol atti be derken digeri karimla gecen gece cok guzel bir yemege gittik diyormus

İnsanlarda aslinda böyle icindeki o his yazimi anlamadigindan degil anlayip baska bir sey söylemek istediğinden oldu hocam olsun bu da kabulum teşekkürler zaman ayirdigin icin senin de icinde bu kalmis demek ki

Tespitin çok yerinde olmuş

Benim senin konundan anladığım özet olarak, Atatürk ün cephede söylediği meşhur sözü "ya istiklal ya ölüm" sözü geliyor.
    Ne savaşmayı nede ölmeyi tercih ediyorsun ama biri sana bağlı olarak mevki veya yaptırım gücü olarak yüksek olursa (kimi zaman durum fark etmez) bu düşmanın bile olsa kendini köle olmayı uygun görüyorsun, peki bu mevkili kişi sen olsan kendini köle olmaya bile lâyık görürmüsün? Dipsiz kuyu benzetmeside kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 22 Ocak 2020; 3:42:12 >
  • quote:

Tespitin çok yerinde olmuş

Benim senin konundan anladığım özet olarak, Atatürk ün cephede söylediği meşhur sözü "ya istiklal ya ölüm" sözü geliyor.
    Ne savaşmayı nede ölmeyi tercih ediyorsun ama biri sana bağlı olarak mevki veya yaptırım gücü olarak yüksek olursa (kimi zaman durum fark etmez) bu düşmanın bile olsa kendini köle olmayı uygun görüyorsun, peki bu mevkili kişi sen olsan kendini köle olmaya bile lâyık görürmüsün? Dipsiz kuyu benzetmeside kullanılabilir.
    Yok be hocam

Koleligi gectim en ufak otoriteyi bile asla kabullenmem anasinifinda disipline verilmis adamim

Suan unideyim kendimi çok emir altinda hissediyorum kafayi YİYORUM

Lisede de cok sorun yasadim ustu kapali olarak okuldan kovuldum falan filan neyse

Konuyu açma sebebim su ki hani derler ya insanin kendini gerçekleştirmesi vs

Bazi insanlar ozeldir hani ne bileyim büyük sanatçı olurlar zengin olurlar 0dan yada politikada başarılı olurlar

Hah ben öyle biri değilim bunu kabullendim

Ozel değilim

Mutlulugu da hak etmiyorum çünkü iyi biri falan değilim cok cok kötülüklerim oldu insanlara dusundukce utanctan kendimi öldüresim geliyor ote dünyada bunlarin hesabi nasil verilecek nasil insanlarin yüzüne bakacagim cok korkuyorum utanıyorum

Kendimden nefret ediyorum

Mesela star warstaki rey ve padme gibi guzel ahlakli cok iyi kadinlari hep sevdim ama oyle birini hak ediyor muyum ki? Bence hayir fiziken de berbatim ruhende

Yani acikcasi realiteyi kabulleniyorum bu baslikta
    1 ozel degilim vasat birinden hicbir artim yok
    2 mutlulugu hak etmeyen biriyim
    3 kimseyi yargilamaya hakkim yok kotu biriyim

• Aha öldü çocuk 70'inde gömün bunu o zamana kadar da yanına bir kız verin aile kurup vakit geçirsin başka bir amacı kalmadı. Yazık lan hepimizin sonu aynı bu ülkede.. 3 aşağı 5 yukarı belli bir süre sonra hepimiz bu noktaya varıyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

Aha öldü çocuk 70'inde gömün bunu o zamana kadar da yanına bir kız verin aile kurup vakit geçirsin başka bir amacı kalmadı. Yazık lan hepimizin sonu aynı bu ülkede.. 3 aşağı 5 yukarı belli bir süre sonra hepimiz bu noktaya varıyoruz..
    Yok usta öldüm ama delirmedim

Allah korusun mutsuzluktan yerlerde kivraniyorum

Bir de hayatima az ellenmis bol koklanmis bir kezbani alip iyice acimi katlayamam

Öte dünyada olmadığını kanıtla
    Alzaymır olan biri alzaymır olmadığını kanıtlayabilir mi sen ona alzaymır olduğunu kanıtlayabilirmisin bir dipsiz kuyu örneği daha.

Gecenin film önerisi

https://m.imdb.com/title/tt0209144/

• quote:

Öte dünyada olmadığını kanıtla
    Alzaymır olan biri alzaymır olmadığını kanıtlayabilir mi sen ona alzaymır olduğunu kanıtlayabilirmisin bir dipsiz kuyu örneği daha.

Gecenin film önerisi

https://m.imdb.com/title/tt0209144/

Çöp film

Aşırı sıkıcı bunun yerine kimlik filmini izle reyiz

Konu buraya nerden geldi anlamadim reyiz bu arada

Yarın bu saate kadar kesin izlerim

Bu arada ayıp oldu güzel filmdir kendisi

Kültürsüzce, uzay boşlugundan daha boş (futbol, o onu şey etmiş bu bunu sey etmiş gibi), hakaret olmadan konular varsın gitsin gidebildiği yere
    İyi geceler görüşürüz

• quote:

Yarın bu saate kadar kesin izlerim

Bu arada ayıp oldu güzel filmdir kendisi

Kültürsüzce, uzay boşlugundan daha boş (futbol, o onu şey etmiş bu bunu sey etmiş gibi), hakaret olmadan konular varsın gitsin gidebildiği yere
    İyi geceler görüşürüz
    Eyvallah reyiz iyi geceler

Ok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim üzülme mesajinda üzgünlük var. Sen sıradan bir insansın. Hakettiğini yaşıyorsun herkes öyle yaşıyor. Elinden tek gelebilecek zaten kabul etmen. Sıradan basit biri olarak öleceksin en azından o arada mutlu kal.

İşte cevabın bu mesajda biliyormusun.Haketttiğini yaşıyorsun..

• Özel insan diye bir şey yoktur benim fikrim yetenekli insan vardır kimi iyi futbol oynar kimi iyi şarkı söyler kimi zekidir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.