Şimdi Ara

Gerçekleri tarih yazar -2-... Mutlaka okuyun derim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoca Mehmet Aliyide nasıl kovdular ama...Soytarı adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadıkali

quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Gerçekleri tarih yazar -2-... Mutlaka okuyun derim

hobastank bu gs li oyuncu kim, efsane özhan canaydın mı vay be duygulandım şimdi, o yıllar çok ilginç yıllarmış, dedem anlatırdı, gs oyuncularının alacaklarını bile ödeyebiliyomuş, o derece ilginç yıllar yani

yok be bizim başkan değildir. bizim başkan zamanında fotoğraf makinası icat edilmemişti daha

• Tülin'le Caner ne zaman evlenecekmiş?
    quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Hoca Mehmet Aliyide nasıl kovdular ama...Soytarı adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

Tülin'le Caner ne zaman evlenecekmiş?
    quote:

Size anlatacağım Tülin-Caner aşkı olunca, bu formatın, o devasa ve karmaşık New York metrosu�nun yanındaki İstanbul metrosunun, �2 çizgi arasındaki en kısa yol dik bir çizgidir� kadar masum ve �sade� olduğu konusunda sanırım bana hak verirsiniz...

�Bütün trajediler ölümle biter; bütün komediler evlilikle !�

Ahh Byron ah !!! Ne kadar da doğru bir söz etmişsin taa 1800 lü yılların başında... Gerçekten de böyle değil midir???

�İstisnalar kaideyi bozmaz� !..

Haydaaaaa ! gel şimdi bi çuval incirin içine et bu sözle ve koca şairin sözünü al çöpe at...

Biraz karışık bir formatı oldu bu yazının ama, size anlatacağım Tülin-Caner aşkı olunca, bu formatın, o devasa ve karmaşık New York metrosu�nun yanındaki İstanbul metrosunun, �2 çizgi arasındaki en kısa yol dik bir çizgidir� kadar masum ve �sade� olduğu konusunda sanırım bana hak verirsiniz...

İşte istisna; Tülin-Caner evliliği kadar büyük bir komedi gördünüz mü siz son zamanlarda... Evlenseler şair haklı çıkacak amaaaaaa... Daha tanışmalarından bugüne dek geçen her saniye neredeyse komedi dalında oscar alacak kadar büyük �gag�ler ve spontan kahkahalar taşıyor bu iki �medya oyuncağı�nın aşkları...

Ve stüdyo basmalar, gazetecilerin üzerine yürümeler, 2 bıcağın birinin boynuna diğerini karnına dayayıp �yaklaşmayın kendimi çizerim� naraları bu komediyi gittikçe trajediye dönüştürmüyor mu sizce... Her ne kadar işin komedi yanını Tülin- Caner ikilisi geçmişteki büyükleri Ateş Böcekleri ve Uğur Böcekleri kadar başarıyla götürseler de, Caner denilen genç irisi ve medyadaki reyting arsızlarının gözdesi, bu oyunu �stand-up� a çevirip, türünü de yavaş yavaş trajediye çeviriyor...

Adam boşuna �başkan� olmamış... MGD deki başkanım ve bu sitenin sahibi sevgili Nurettin Soydan; ne de güzel söylemişti geçenlerde bir başka konu için;

�-Şöhret elbisesini giymesini bilmezsen, adamı çıplak gösterir !�...

Başkanın sözünün üzerine söz konulur mu konulmaz mı bilinmez ama; hele bir de reyting canavarı da işin içine katılınca, bırakın çıplaklığı; adamın iç organlarını bile gösterir bu giyilmesi bilinmeyen elbise...

Artık kral mı çıplak, Caner mi çıplak siz karar verin !

Sözümüz burda Caner�e... Sen kalk kendini bu kadar sevdir, bu kadar büyük bir hayran kitlesi kazan ve arkanda Türkiye�deki magazin basınını (iddia ediyorum) bugün kalem sahibi bir çok magazinciden çok ama çok daha iyi bilen asıl mesleği kebapçılıktan menkul, ama gerçek bir dostluk ahçısı olan Hacıdan�ın (He-de) desteğini al, sona kalk bu tersliklere özne ol ! Adamı saniyede öğütür bu piyasa ki, francala unu yanında hiç kalır !

Bak Caner, menajerin senin kasetinin reklamı için büyük yatırımlar yapar ve kendisi yerli arabalara binerken, altına Mercedes SLK çekip; seni hala zirvelere taşımak, reytinden başka hiçbirşey üretmiyorken bile adını gündemde tutmak için yerden onlarca metre yükseklikteki tarapezciler gibi boşlukta yüzlerce takla atarken şunu asla unutma; ZİRVEYE ÇIKARKEN KARŞILAŞTIĞIN TÜM İNSANLARLA ZİRVEDEN İNERKEN DE KARŞILAŞACAKSIN !... Gerisi sana kalmış... Eğer gerçekten vefalı ve yararlı biri olmak istiyorsan, kafanın içinde yer alan tüm kötü ve kara duygularını sil. �Yok ben bunu yapamıyorum� diyorsan eğer; o zaman sana bir tavsiye, onları beyaza boya...

Nasıl hocam bende araştımacı gazeteci olabilir miyim artıkın

• seni ŞAMDAN'a önerecem. Hoob da artık Takvim'de yazar
    quote:

quote:

quote:

Size anlatacağım Tülin-Caner aşkı olunca, bu formatın, o devasa ve karmaşık New York metrosu�nun yanındaki İstanbul metrosunun, �2 çizgi arasındaki en kısa yol dik bir çizgidir� kadar masum ve �sade� olduğu konusunda sanırım bana hak verirsiniz...

Ahh Byron ah !!! Ne kadar da doğru bir söz etmişsin taa 1800 lü yılların başında... Gerçekten de böyle değil midir???

Haydaaaaa ! gel şimdi bi çuval incirin içine et bu sözle ve koca şairin sözünü al çöpe at...

Biraz karışık bir formatı oldu bu yazının ama, size anlatacağım Tülin-Caner aşkı olunca, bu formatın, o devasa ve karmaşık New York metrosu�nun yanındaki İstanbul metrosunun, �2 çizgi arasındaki en kısa yol dik bir çizgidir� kadar masum ve �sade� olduğu konusunda sanırım bana hak verirsiniz...

İşte istisna; Tülin-Caner evliliği kadar büyük bir komedi gördünüz mü siz son zamanlarda... Evlenseler şair haklı çıkacak amaaaaaa... Daha tanışmalarından bugüne dek geçen her saniye neredeyse komedi dalında oscar alacak kadar büyük �gag�ler ve spontan kahkahalar taşıyor bu iki �medya oyuncağı�nın aşkları...

Ve stüdyo basmalar, gazetecilerin üzerine yürümeler, 2 bıcağın birinin boynuna diğerini karnına dayayıp �yaklaşmayın kendimi çizerim� naraları bu komediyi gittikçe trajediye dönüştürmüyor mu sizce... Her ne kadar işin komedi yanını Tülin- Caner ikilisi geçmişteki büyükleri Ateş Böcekleri ve Uğur Böcekleri kadar başarıyla götürseler de, Caner denilen genç irisi ve medyadaki reyting arsızlarının gözdesi, bu oyunu �stand-up� a çevirip, türünü de yavaş yavaş trajediye çeviriyor...

Adam boşuna �başkan� olmamış... MGD deki başkanım ve bu sitenin sahibi sevgili Nurettin Soydan; ne de güzel söylemişti geçenlerde bir başka konu için;

Başkanın sözünün üzerine söz konulur mu konulmaz mı bilinmez ama; hele bir de reyting canavarı da işin içine katılınca, bırakın çıplaklığı; adamın iç organlarını bile gösterir bu giyilmesi bilinmeyen elbise...

Sözümüz burda Caner�e... Sen kalk kendini bu kadar sevdir, bu kadar büyük bir hayran kitlesi kazan ve arkanda Türkiye�deki magazin basınını (iddia ediyorum) bugün kalem sahibi bir çok magazinciden çok ama çok daha iyi bilen asıl mesleği kebapçılıktan menkul, ama gerçek bir dostluk ahçısı olan Hacıdan�ın (He-de) desteğini al, sona kalk bu tersliklere özne ol ! Adamı saniyede öğütür bu piyasa ki, francala unu yanında hiç kalır !

Bak Caner, menajerin senin kasetinin reklamı için büyük yatırımlar yapar ve kendisi yerli arabalara binerken, altına Mercedes SLK çekip; seni hala zirvelere taşımak, reytinden başka hiçbirşey üretmiyorken bile adını gündemde tutmak için yerden onlarca metre yükseklikteki tarapezciler gibi boşlukta yüzlerce takla atarken şunu asla unutma; ZİRVEYE ÇIKARKEN KARŞILAŞTIĞIN TÜM İNSANLARLA ZİRVEDEN İNERKEN DE KARŞILAŞACAKSIN !... Gerisi sana kalmış... Eğer gerçekten vefalı ve yararlı biri olmak istiyorsan, kafanın içinde yer alan tüm kötü ve kara duygularını sil. �Yok ben bunu yapamıyorum� diyorsan eğer; o zaman sana bir tavsiye, onları beyaza boya...

• sonra yaprakları alıcan..
    şöööle geniş geniş yayıcan..çürükleri çarıkları olmıcak bak..
    bunların içine daha önceden hazırladığın pirinçi yani dolmanın içini güzelce yedirecen,parmaklarınla şööle bi yuvarlıcan.ne küçük olucak ne büyük..
    sonra kısık ateşte 45 dakika pişiricen.
    ateşin altını fazla yakma yanıyor sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 12 Haziran 2006; 23:26:51 >
  • kadınbudu köfte gibisi yok bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

sonra yaprakları alıcan..
    bunların içine daha önceden hazırladığın pirinçi yani dolmanın içini güzelce yedirecen,parmaklarınla şööle bi yuvarlıcan.ne küçük olucak ne büyük..
    ateşin altını fazla yakma yanıyoyor sonra...
  • quote:

kadınbudu köfte gibisi yok bence.
    quote:

onunda tarifini vercem yakında...
    3.gerçekleri tarih yazar konusunda..
    ass soraaaa...

• eger vakit yeterse bir de kısa metrajlı film cekelim hocam. yarışmaları oluyor, yollarız, baakrsın dereceye gireriz
    quote:

quote:

kadınbudu köfte gibisi yok bence.
    quote:

onunda tarifini vercem yakında...
    3.gerçekleri tarih yazar konusunda..
    ass soraaaa...

• Vista noldu bu arada hoca..
    Conroe larda gecikti ama... Intel varya ohoo.piyasanın varya...ne sen sor ne ben söliim...
    ben OSx ciyim aga gelmez bize fista mista dedim lauğa...
    sonra işte öyle...dolar düşücekmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 12 Haziran 2006; 23:43:05 >
  • Rezene çayı bagırsakları çalıştırıyomuş. Kabız olanlara duyurulur
  • ya hoca benim saçlarda önlerden azıcık açılma var.
    tepeler normal de dediğim gibi önlerden hafif döküldü.
    varmı onun için bi çay falan...
  • ona uzantısı .dat olan dosyalar cok iyi geliyormuş diye duydum.
    quote:

ya hoca benim saçlarda önlerden azıcık açılma var.
    tepeler normal de dediğim gibi önlerden hafif döküldü.
    varmı onun için bi çay falan...
  • ya sorma..
    sabahın köründe daat daaat..
    ulam ayı dedim ne çalıyorsun kornayı öle ayıp değilmi dedim.
    sanane lam dedi gir içeri..
    ölemi dedim bi atladım balkondan aşşa..
    sorasını hatırlamıyorum,gözümü ortopedi servisinde açtım...
  • görev tamam arkadaşlar......
  • quote:

quote:

quote:

puhahahaha koparttın beni gece gece

sevgili hoobastank

sen ekranı ifadelerle doldurmuyorsun hiç değilse bişeyler yazıyorsun(pardon kopyalıyorsun) ama işine gelene cevap veriyorsun.zamanında cdemir hoca nın söylediklerinin bir çoğunada cevap vermedin. bugün bakıyorum yine işine gelenlere hemen ayrıntılı şekilde cevap yazıyorsun
    Galatasaray ını çok seviyorsun madem kötü günde niye yoktun buralarda
    Ben kötü günlerde megi21 , recep41 ,becool u,demircibu yu gördüm sen neredeydin iyi gün taraftarı olmak kolay tabi demi
    GS şampiyon oldu hemen gördük seni burda.i 4-0 lık maçtada yoktun
    Alıntı yaptığın haberlere gelince yine senin takımın tertemiz demi(ergün gürsoy bişey demişti ama sen duymamışsın) bu sefer sadece FB değil BJK yede sataşmışsın.
    Tahmin ettiğim gibi oldu. demek ligte TS yle çekişseniz TS klubunüde böyle alıntılar yapacaksın.
    He ben eleştiri yapmaya hakkın yok demiyorum. diğer klüpleri görüyorsan kendi takımının yaptıklarınıda gör biraz. Senin klup temizse bizimkilerde bi okadar temiz.
    />

Gerçekleri tarih yazar 3 ü merakla bekliyoruz

Metality nin iyi gün taraftarı sevgili Hoobastank a yazacakları şimdilik bu kadar

iyi gün taraftarı:kötü günlerde buralarda gözükmeyen ak günde hemen gelip başarıda pay sahibi olduğunu iddiana eden taraftara deniyor. bana göre taraftar deildir.

Yazdıklarımdan rahatsızlık duyuyorsan şikayet edebilirsin

Metality

• ufak yaz ufak gözümüz kör değil

bu arada ben de gerçekleri yazıyorum sabahtan beri,yoksa bende mi tarihim..
    yoksa Galatasaraymıyım,nedir?
  • Yazı isterse gazete manşeti gibi olsun; Görmek istemeyen gene görmez:

Sen devam et takılmana
  • muhauha yazı fontuna bak sözde arkdaş bize msj vermeye çalışıyor bende gsli olduğum halde hoob denen arkadaşı kışkırtıcı bulduğum için sevmiyorum bu forumda ortaya 2 copy paste atıp kaçıyor milleti burda birbirne düşürüyor boş işler bunlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.