Şimdi Ara

Gerçekleri açıklıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Enstrümanlara ciddi anlamda yönelmek için çok da geç kalmadım bence. Spor ve müzik, hayatımdaki olması gereken en önemli 2 unsur. Başka şeyler de var elbette ama bunlar baş tacım. Bilek güreşine yönelmeye devam öyleyse. Fitness sporuna da devam. 44 kg verip, 83 kg olduktan sonra, işte o zaman yağ oranım %8 olacaktır. (Şu anki yağsız ağırlığım tam 89 kg ama düşecektir)

Bu arada zaten felsefe ile çok uğraşmıyordum ama 1 kitap sonra tamamen bırakıyorum, teoloji ile de ilgilenmeyi bırakıyorum, 2-3 kitap sonra. (Hepsi ortalama 300 sayfa zaten)

Bunun dışında donanım ile ilgilenmeyi arttırıyorum, gerçekten bütün mühendislik hesaplamalarına bir şekilde ulaşmayı planlıyorum. Hoş, bu biraz zor olacak. Hi-Fi ile de uğraşmaya şüphesiz ki devam. Mühendislik ve yazılım ile de kısmen uğraşacağım, en azından okul bitene kadar. Bunun haricinde fen bilimleri ve matematik ile de kısmen uğraşacağım. Almanca ve İngilizce'de C2 denklik seviyesine ulaştıktan sonra da işim tamamen bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Test Bravo -- 23 Ekim 2017; 0:5:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi de bundan bize ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KomsununOglu

İyi de bundan bize ne ?

Burası bir forum ve hatta sanırsam burası Konu Dışı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.