Yaklaşık 1.5 yıl tecrübe. 32k + 2 maaş prim Frontend developer Yalnız hayvan gibi çalışıyorum. işe 4.5k dan başlamıştım. |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (57. sayfa)

-
-
Valla o tecrübeye güzel para Allah bereket versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden mezunusunuz?
Adnan menderes
-
Sağ olun hocam evet iyi para. Ama kesinlikle hak ediyorum. 3 4 yıl tecrübelelilerden bir eksiğim yok diyebilirim. Aslında stresli bir çalışma ortamı var ama insanı çok hızlı geliştiriyor.
-
Hocam şirket İstanbulda mı biz de başvuralım :)
-
Dostum 3 kere %100 civarı zam mı aldın yoksa iş mi değiştirdin?, Ocak zammı % kaçtı?
aynen istanbul'da
-
Ocak zammı yüzde yüz, temmuzda yüzde altmış, bir önceki ocak'da yüzde yüzün üzerinde almıştım.
-
Asgari ücret bile 4000'den 8500'e çıktı zaten 1 senede. Deneyim artışını da düşününce normal gayet. Düşük maaşa başlamış hatta.
-
Şuanda çalıştığım Firma:
- Mühendis Tipi: Makine müh
- Sektör: Otomotiv yedek parça
- Pozisyon: AR&GE
- Bölge: istanbul / İkitelli
- Tecrübe: 9.yıl
- Net Maaş: 15k + yol(777tl)
Çok kurumsal bir fabrikadan iş teklifi aldım .ŞARTLAR=> Kurumsallık, Başlangıç maaşı olarak 21K , özel sağlık sigortası v.s. ,Servis ile ulaşım (25km) ,eksi yön olarak da mesai 07.15 da başlıyor yaklaşık 5:30 da kalkmam gerekecek
Şuan çalıştığım kurumsal olmayan firma ŞARTLAR => kurumsal olmamasından dolayı fazlasıyla rahatlık , Metro ile 5 durak giderek işe varma rahatlığı ve sadece 07.30da uyanmam gerekiyor , eksi yön olarak yukarıda belirttiğim düşük maaş
Fikrinizi almak isterim , konuyu çok da dağıtmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlt92 -- 3 Şubat 2023; 11:20:2 > -
Kurumsala geç hocam milleti zengin edeceğine yarın çok daha iyi şirketlere girerken öbür şirketi tanımazlar bende öyle oldu kurumsal şirkete geçtikten 3 ay sonra cvmi gören şrketler degıstı diğer şirketlerin bakış açısı degıstı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok az değil mi maaş
yazılımdayım 16k ile başladım
Ben de makine mühendisiyim. Bahsettiğiniz maaşlar argede artık başlangıç maaşları seviyesine geldi. Çok kurumsal fabrika dediğinizin önerdiği de 9 yıllık bir mühendis için aşırı ölücü bir maaş. Bence hemen farklı arayışlara girmeniz lazım.
-
Kurumsal şirkete geçince birçok kurumsal şirket çok daha yüksek maaşlar ile sizi kapışacaklar hocam. Belki yalnızca 6 ay orada kalacak ve 5.30'da kalkacaksınız. Sonrasında tekliflerden teklif beğeneceksiniz. Arkanıza bakmayın. Yolunuz açık olsun.
9 yıl deneyime o ücret suriyeli, afgan tarifesinden mi çalıştırıyorlar nedir?
Gerçi o deneyime o ücretle suriyeli bile çalışmaz. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 3 Şubat 2023; 19:13:52 > -
Kimya mühendisi
Boya sektörü
Arge
Ankara
Tecrübe 2 yıl
Net maaş 24bin TL
Uluslararası rakip sirketlerde aynı şartlardaki biri ortalama 1.5 katım kadar kazanıyor bildiğim kadarıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X