< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (395. sayfa)

-
-
Mid senior ne hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralara virgül atmamısız dostum düzelttim
Hocam senior çok geniş bir band, 5 sene tecrübeli seniorlar da var piyasada, 25 sene tecrübeliler de. Benim şahsen bildiğim 90 bin tl (startup, 6 sene tecrübe) ile 12k$ (kurumsal, uluslararası şirketin Türkiye şubesi, 22 sene tecrübe) arasında net maaşlar var. Tecrube ve çalışılan alana göre çok değişiyor maaşlar.
Hocam ml veya computer vision engineerlar iyi kazanıyor mu diğer alanlara kıyasla
Almanyadan Türkiyeye yerleşmek isteyen bi yakınım var endüstri mühendisi yüksek lisansı ise bilgisayar mühendisliği türkçe almanca ingilizcesi çok iyi seviyede nerelere başvurmalı maaşı en iyi yerler sizce nereler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bende o bandı soruyorum zaten? okuldan yeni cıkmamıs 3 seneyi gecmis herhangi bir yazılımcı maası iste. sen ismine senior de ben mid diyeyim.
bilgiler icin saolun
-
Lokasyon yuzunden olabilir benim dedigim maaslar eskisehir icin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum iş bankası 10k fazla ücret veriyor dil sertifikası olursa ama Şişecam özelinde herhangi bi uygulama var mı bilmiyorum.
Hocam turkiyede computer vision çalışan tanıdığım yok. ML şirketine göre değişiyor, Türk kurumsallar genelde kendi maas bandlarının dışına cok çıkmıyor, ama kişiye göre %5-10 arttırabiliyorlar.
Startup ve yurtdışı merkezli şirketler ihtiyaca göre, ve tecrübeye göre, baya fazla verebiliyorlar ama bu kalibrede mühendis çok yok piyasada.
80 bin tl harita mühendisliği. hafta sonu tatil, şirket evime 5 dk. bisikletle gidip gelebiliyorum serin havalarda.
sizlere tavsiyem; vakitin nakitten daha değerleri olduğunu kavramalısınız. 150 bin tl'ye şantiyelerde iş bulurum çok rahat ama 13 gün çalışma + 1 gün izin ile.o da patronların istiyatifine kalmış bir şey.
kendinize ve ailenize ayıramadığınız her vakit aslında boşa.
maaşımın yarısını kesseler yine hafta sonu tatili var diye bu işten çıkmak istemem.
-
İş bankasının IT maaşları nasıl yazılımcı ve analist için ? Yan hakları nasıl ve ofise ne sıklıkta gidiliyor?
Turkish Technology yeni mezun analist
88k net maaş
ced zed bilet hakkı
hibrit 2 gün ofis
oldukca iyi 88e prim yemek falan her sey dahil midir? ve calisma sartlari nasildir mesai vs.
-
@Kassady buyur abi yeni mezun maas enflasyonu var bu ülkede
-
ÇED zed nedir ?
Malesef öyle. En az 6 ay verim alamazsın mesela işveren olsan.
6 ayda domainin d sini öğrenemez abi. hadi artık yazılım öğrenmeyi falanı filanı geçtim
-
ucuz bilet kısaca abi ya. bedava bedavaya yakın sekli
-
Özellikle savunma sanayiide çalışan kariyerli mühendis arkadaşlara veya başka sektörlerde yüksek maaş alan mühendis arkadaşlara bir sorum olacak
Bildiğiniz gibi devlette DHMI diye bir kurum var. Tamam kpss puanı yüksek ama yeni mezuna 165bin veriyor. şu linkten tecrübeye göre maaşlara bakabilirsiniz
https://www.muhendisol.com/2025-dhmi-muhendis-maaslari/#google_vignette
Yani yeni mezuna türkiyede hangi özel sektördeki şirket o paraları verir? Genelde savunma sanayi 90 100 verir. Merak ettiğim neden iyi mühendisler DHMI varken savunma sanayi için çabalıyor. Hem devlet kurumu iş güvencesi var, Ankara gibi b*ktan bir şehirde de yaşamak zorunda değilsin Muğla'da bile çalışabilirsin. Ha yüksek teknoloji ile uğraşılmıyor, yurtdışına geçişte zorlaşır DHMI'de çalışarak. ama savunma sanayide sanki herkes argenin dibiyle mi uğraşıyor. Testçi, entegrasyon işi yapan da var savunmada. Yani yurtdışı düşünmeyen argede falan çalışmayan neden DHMI düşünmüyor savunma sanayide veya beyaz eşya sektöründe çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X