Trollüyor diye biliyorum |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (278. sayfa)

-
-
Konuyu arada takip ediyorum. Yazılımcı bir işçi emekçi olarak bilgi paylaşalım bari;
- Yazılım Uzmanı
- .Net developer (Back-end, Maui - Xamarin Mobil)
- 2 yıl 6 ay
- 25K
Yemek kartıyla 29k'yı buluyor.
Yazılıma parası için girecekler boşuna girmesin. Yazılım 1970'lerin inşaat sektörü gibi oldu. Herkes bu alana yöneliyor ama sadece usta olanlar ilerleyebiliyor. Gerisi mesleğinin beşinci yılında bile bu kod nasıl yazılıyor diye sorabiliyor....
-
şu an lcw’de işe girsen primi yemeği derken 25k para alıyorsun. bir mühendisin 40k’dan az alması bence kabul edilebilir değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi üniversite ve bölüm mezunusunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düşük sıralamalı üni 3.sınıf eem, teknofest elektrikli araç ve roket yarışlarında başarı,erasmus,Almanya'da elektrik otomasyon stajı,b2 ingilizce ,klima firmasında staj,C/C++,autocad,stm32,gömülü yazılım haberleşme protokolleri,T3 vakfı bursiyer ve eğitmenlik.Vaktimi hiç boş geçirmedim kendimi geliştiryorum ,bu yaz gönüllü staj yapacağım arge firmasında ,ortalamam da iyi.Çekya'da bilindik bir otomasyon firmasından referansım var.Önerileriniz nelerdir yurtiçi ve yurtdışı için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swirdless -- 9 Temmuz 2024; 11:24:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üni adı önemli
Üni adı hariç diğerlerini okudunuz değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendini boylesine gelistirenler tabi not ortalamasi da iyi olmak kaydiyla digerlerinin onune rahatlikla gecebilir. marmara makine mezunu olup bugattide calisan biliyorum, veya dusuk siralamali uni mezunu olup ssde calisan cok var
Savunma sanayinin son yıllarda kamu ile benzer oranlarda zam açıkladığını varsayarsak 10 yıl tecrübesi olan bir mühendisin aselsan ve tusaş özelinde ağustos-2024 maaşı ne olur acaba?
-
Savunma Sanayi ve büyük kurumsallar vs için bunların yanına yüksek not ortlaması ve iyi kötü bir büyükşehir üniversitesi lazım. Yoksa bunları anlatacağın kişilerin karşısına gelemiyorsun maalesef.
-
70-75k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok az söylediniz. 10 yıl tecrübeli adam Temmuz zammı eklenmemiş haliyle bundan çok alır.
-
yeni mezunun net 65k aldığını düşününce az değil mi? çift maaşlarla 100k yapıyor ama 10 senede en azından 2 katlık bi artış beklerdim açıkçası
-
Bir ss sirketinden diger bir ss sirketine istifa ve sonrasi baslangic icin izlenmesi gereken yol hakkinda (centilmenlik anlasmasi gibi durumlara takilmamak icin veya baska turlu engellere) tecrube edenler/bilenler bir bilgilendirebilir misiniz? Pm atabilirsiniz
Yeni mezun yeni baslayana net 65k veren bir yer zam oncesi yok, temmuz zammi sonrasi olur..
16x/12 olarak 65k konuşulduğunu hatırlıyorum bu konuda
-
Bildigim kadariyla yeni mezuna 42-43x16 dolaylarinda veriyorlar ss sirketleri, zam sonrasi bahsedilen rakama ulasilmasi lazim
Müdürler ve şeflerin üniversitelerine bakabılırsınız , dışlıyorlar hocam çalışabılır ama kariyer basamakları zor maalesef kırılmadı bu algı
😄
Hocam odağımı tamamen yurdışına kaydırdım, şuan Almanya'dayım referans edinmeye bakıyorum,Çekya'da da var referansım.Bu kokuşmuş torpil ve etiket düzeninde yıllarca uğraştığım emeği çabayı asgari ücrete heba edemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X