Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2019 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
487
Cevap
28
Favori
138.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Yas 24, Bogazici Bilgisayar 4. sinif.

Haftada 3 gun 550 dolar, Ocakta haftada 5 gun 1200-1300 dolar. sigorta yok, yol yardimi yok ama 6 ayda bir maas artisi ve bolca bonus. oglen 12'de gidip aksam 7 gibi cikiyorum. ama yeri geliyor gece 3'te commit pushluyorum.

Ek olarak 80 milyon dolar deger bicilen bir startup(henuz 3. ayinda ve urun 35 gundur canlida), exit olursa saglam para gelebilir

-----------

baska bir arkadasima teklif edilen 6 bin + 900 lira yol ve yemek yardimi, haftada 1 gun remote imkani ve 6 ayda bir performans gorusmesi(maas artisi)
    Yani ayda 7-8 bin mi kazanıyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgın boğa

Yani ayda 7-8 bin mi kazanıyorsun ?

Alıntıları Göster
    su an part time calistigim icin 550 dolar kazaniyorum ayda
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    instagram kullanıyor musunuz? iletişime geçmek isterim.
    linkedinde olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler geçen cuma AGT'de vardiya mühendisliği pozisyonunda mülakata girdim. Sizce vardiyalı çalışılır mı? Resmi tatiller ve bayramlarda mesai yapılıyor ve sadece pazar günü tatil. Şuan ki işim ile maaş farkı 1000TL veya üzeri olmasını bekliyorum. Ama mevcutta haftasonum, bayramlar ve resmi tatiller tatil ve sabah 8.30 akşam 18.30 çalışıyorum. Şirket arabam, hattım, telefonum, laptobum ve tabletim var.
  • İzmir'de mühendislik yapan arkadaşlar var mı, özellikle yazılım tarafındaki seçenekleri ve maaşları paylaşabilecek? İstanbul'da şu anda devam ediyorum fakat İzmir seçeneği de çok cazip geliyor bilgi edinmek istiyorum.
  • reyezuelo kullanıcısına yanıt
    vardiyalı derken gece boyu çalışma haftaları var mı? ona göre yorumlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arduino Kral

Bu mesaj silindi.
    Yok be o kadar kötü değil hatta bazen zevk alıyorsun. Baksana sen de Arduino ile uğraşmışsın kral.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

vardiyalı derken gece boyu çalışma haftaları var mı? ona göre yorumlayacağım.
    3 vardiya 7-11 11-3 3/11
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyezuelo

3 vardiya 7-11 11-3 3/11

Alıntıları Göster
    7-11 nedir? 7AM-11AM mi, sabah 7AM-11PM mi?

• Total 8 saat mesai olacak şekilde işte hocam haftalık 45saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hm okey. Vardiyalı çalışma fizyolojik ve psikolojik sağlık açısından sakıncalıdır, onu belirteyim. Mühendislik gibi kafa gerektiren işi, gece yarısında yapmak iş işin doğasına aykırı. 1000TL + maaş dediniz. Fakat uyku mahrumiyeti / düzensizliği direkt ömrünüzden yer. Mühendislik yaptığım dönemde bazı geceler ben de 2'ye kadar nöbet tutuyordum fakat birkaç ayda 1 falan denk geliyordu.

Bu arada ctsi mesaileri dahi bence önemli bir sorun. İstanbul'da birkç yıl iyi maaşlı bir işte çalıştım fakat ctsi mesaileri vardı. Özel hayatımda o iyi maaşın iyi olan kısmını kat kat geri alacak şekilde problemler yaşadım. O yüzden baktığım işlerde ctsi mesaisi zorunlu olmamasına dikkat ederim hep. Yanlış anlama olmasın: Ctsi değil pazar da calışırım gerekirse fakat bu benim insiyatifimde olmalıdır, işverenin değil. AB'de zorunlu ctsi mesaisi yoktur ve o bir yasadır. Ancak market, restoran, otel ve toplu taşımacılık gibi sektörlerde ctsi mesaisi vardır fakat onun da bir kuralı vardır.

• Gemi makineleri işletme mühendisi olan yok mu?

• Staj yaptığım yer tuzla tersanelerin orada olan bir yerdi. Senin bölüme benzer bölümlerden mezunların maaş skalası kesin olarak bilmemekle 2 bin ile 3 bin arasındaydı.

• TherafluForte kullanıcısına yanıt
    Olabilir fakat benim dediğim meslek minumum 3k dolar maaş alıyor.

• çalışan bir ziraat mühendisi var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Yas 24, Bogazici Bilgisayar 4. sinif.

Haftada 3 gun 550 dolar, Ocakta haftada 5 gun 1200-1300 dolar. sigorta yok, yol yardimi yok ama 6 ayda bir maas artisi ve bolca bonus. oglen 12'de gidip aksam 7 gibi cikiyorum. ama yeri geliyor gece 3'te commit pushluyorum.

Ek olarak 80 milyon dolar deger bicilen bir startup(henuz 3. ayinda ve urun 35 gundur canlida), exit olursa saglam para gelebilir

-----------

baska bir arkadasima teklif edilen 6 bin + 900 lira yol ve yemek yardimi, haftada 1 gun remote imkani ve 6 ayda bir performans gorusmesi(maas artisi)
    Birşey sormak istiyorum. Bu terimlerin Türkçe karşılığı yok mu? Yakın anlamlısı bile mi yok ?

Hocam Antalya AGT mi? Makine mühendisisiniz sanırsam. Nereden mezun oldunuz ve iş tecrübeniz nedir? Ben de bu yaz mezun olacağım umarım fikir edinmek açısından sordum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.