Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2019 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
28
Favori
138.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haftada ortalama 35 ile 40 saat arası calisiyorum. Toplanti olursa arada sirada oluyor. Havelsanda calismiyorum. Calistigim yer ile ilgili bilgi vermem sakıncalı oldugundan bu tarz forumlarda bilgi vermiyorum. Zaten konu maas konusu calistigin yeri, mezun oldugun okulu sormanız biraz abes. Devlet kurumunda ya da havelsan tai vs gibi savunma sanayiinde calismiyorum. Bu firmalarin calisma sartlari agir oldugundan calismayi da dusunmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mburakty

Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunuyum. Adam asgari ücretten almaya bile tenezzül etmedi İŞKUR aracılığıyla aldı( Gerçi yine asgari ücret ama maaşı devlet veriyor, işveren değil). Seni köle gibi kullanıyor çünkü mecbursun :) Yok yeni mezun oldum 10 k maaş alıyorum 7 k maaş alıyorum hayallerler yaşayanı gerçekler severmiş beyler yapmayın :D
    kardeşim o asgari ücret için bile kaç kişi seninle şuan kavga eder biliyor musun :) yapacak birşey yok sınırı çoktan geçtik ben de ilk mezun olduğum zamanlar yapı denetimdeydim 15 kişinin hepsi de senin gibi işkurdan alıyordu parayı patron mu altında bmwsi sonra ne oldu işkur programını bitirene kışkış yerine yenisi... hem de talipli binlerce kişi arasından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Burada 6 bin 7 bin alıyorum diyenler

Bir de haftada kaç saat çalıştıklarını toplantı var bahanesi ile kaç saat ekstra mesai yaptıklarını çalışma şartlarını ya da gecenin bir vakti telefonla aranıp gelmen lazım olayları yaşanıyor mu yaşanmıyor mu bunlardan da

Bahsetselermiş keşke
    O gecenin bir vakti arananlar bakım mühendisleri oluyor :D hatta ilan şartında aktif araba kullanma şartı var.Fabrikadaki makine çalışmiyor gecenin bir vakti arıyorlar.

Aktif araba şartı koyan yerlerden uzak durun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Abi tam olarak ne iş yapıyorsun elek. muhendisi olarak insaat elektriği mi

• Ben de kendimi yazayım.

İyi bir üniversiteden yüksek ortalamayla 3.5 senede mezun oldum. Lisans dönemim boyunca sektörlerle ilgili toplam 7 ay staj yaptım. 1 Yıldır uluslararası bir firmada üretim sektöründe çalışıyorum. 2019 zammı ile birlikte elime geçen net para 5200 TL civarı. Departman ortalamasına göre bir hayli düşük olduğunu müdürüm söylüyor. İleride maaşım ne olur bilemiyorum.
  • ripendis kullanıcısına yanıt
    yok inşaat değil bir fabrikada çalışıyorum.

• Beni al abi yanına gelim yerleri sileyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripendis -- 7 Nisan 2019; 15:59:37 >
  • Böck kullanıcısına yanıt
    hangi uni/bölum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    green card a başvurdun mu kardeşim. başvur kurtar kendini ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 7 Nisan 2019; 19:52:50 >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    başvurayım başvurayım da möhendis olamadik be abi itü de ya da yildiz teknikte bir kontrol ve otomasyon mühendisliği okuyup öyle bir gelicem inceden oralara daha sinavlara calismaktan dilide tam ogrenemedik

En az 3bin dolar alırsın be

• up

• kariyer.net
    Cematek Mühendislik Makina MakinaTasarım Mühendisi İş İlanı - Kariyer.net
    https://www.kariyer.net/is-ilani/cematek-muhendislik-makina-makinatasarim-muh-maas4-000tl-7-000tl-1469667

bakın işte adamlar sınav yapıp sonucuna göre maaşını belirliyor mühendisin.kendi fiyatını kendin belirliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.