Şimdi Ara

Gerçekçi Araba Simulasyonu Bulamıyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
12.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TDU 1 = Grafikler ve kokpit tasarımları vasat.Fizikler direksiyona göre çok yumuşak değil. Fizikler vasat

TDU 2 = Grafik araçlar felan herşey on numara ama fizikler rezalet.fizik denen birşey yok

rFACTOR = Bunda hep modifiyeli araçlar var ben normal sokaktan arabalar istiyorum.ama yok 700-800hp lik arabaları doldurmuşlar. ben modifiyeli uçan arabalar istemiyorum

GTR 2= rFactorla yine aynı şekilde

World Racing 2 = Fizikler on numara ama ne grafik var nede doğru düzgün bir harita.

LFS = Herşeyiyle en mükemmel oyun ama belli bir süre sonra sıkıyor.g*t kadar haritada dön dolaş aynı şeyler.fizik on numara ama harita yok araç sayısı az

NFS Shift = Araba buz pistinde hareket ediyor.debriyaj bir halta yaramıyor.

NFS Shift 2 = Debriyajın yine işe yaramadığı bir oyun.ayrıca frene bastığınızda (10km hızma) teker duruyor ama araç çok hafif kayıyor.fizik nedir bilmeyen insanlar var bu stüdyoda.

3D Instructor 2 = Araba sayısı az sisitemi kasıyor harita çok küçük .

istediklerimi karşılayan bir gt5 var onun içinde şimdi gideyim ps3 mü alayım ?

forza 3 içinse dfgt çalışmıyor

Racer = eklenti yok harita yok geliştirilmesi bırakılmış fizikler vasat.

Dirt = Ralli alanım değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 4 Haziran 2011; 20:21:20 >

• Colin mcrae / dirt serisini goremedim listende
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrestinpeacex

Colin mcrae / dirt serisini goremedim listende

hocam rally sevmiyorum.

benim istedğim şiy serbet gezme olacak araba süreceğim yarış felan sevmem ben.

serbest gezme olmasa bile açarım nordsceife yi turlarım serbestçe.normal sokaktaki arabalarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

hocam rally sevmiyorum.

benim istedğim şiy serbet gezme olacak araba süreceğim yarış felan sevmem ben.

serbest gezme olmasa bile açarım nordsceife yi turlarım serbestçe.normal sokaktaki arabalarla.

Hiç oynamadım gerçekçi mi bilmiyorum da Split/Second ile Burnout a bakabilirsin.
  • yok hocam onlar aşırı arcade vurmalı kırmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 4 Haziran 2011; 11:05:19 >
  • GT 5 ?
  • PS3 alacaksın başka çaren yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eski bir simulasyon oyunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolut_13

GT 5 ?

ps3 yok hocam şimdi ona 1.000 tl verecek bütçem yok en azından şimdilik .
  • bulamassın bu kafa ile
  • Ben bu listedeki oyunların çoğunu oynadım.Görüşlerim seninle uyuşuyor.Benim de isteklerimi karşılayan tek oyun Gran Turismo 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

flight simulator

o uçak simulatörü
  • ne tesadüf ben de araba kullanma simulatörü arıyorum . 3d inscructor en yakın olanı ama kasıyor ve menüdeki en baştaki yerde görevler var onlara tıklayınca oyundan atıyor düzgün çalışan versiyon var mı elinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

ne tesadüf ben de araba kullanma simulatörü arıyorum . 3d inscructor en yakın olanı ama kasıyor ve menüdeki en baştaki yerde görevler var onlara tıklayınca oyundan atıyor düzgün çalışan versiyon var mı elinde?

açıkcası var ama 10dk sonra araba uçuyor oyunun kürekte bug var

bir adam gibi simulasyon yok ya.

gt5 forza rfactor gtr2 dolu yarış simulasyonu var bir tane adam gibi araba simulasyonu yok
  • GTA IV
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

ne tesadüf ben de araba kullanma simulatörü arıyorum . 3d inscructor en yakın olanı ama kasıyor ve menüdeki en baştaki yerde görevler var onlara tıklayınca oyundan atıyor düzgün çalışan versiyon var mı elinde?

açıkcası var ama 10dk sonra araba uçuyor oyunun kürekte bug var

bir adam gibi simulasyon yok ya.

gt5 forza rfactor gtr2 dolu yarış simulasyonu var bir tane adam gibi araba simulasyonu yok

evet gerçekten yok .

• Dar gelirliğin alemi yok, git ps3 al.

• Aslında LFS güzeldir. Online oynarsan güzel vakit geçiyor. Bu saydıkların oyunlarında arasında bence en güzel olan simulasyon LFS'dir. Tüm ayarlarmalar olsun, debriyaj, fren sistemi gerçeğe çok yakın. Arabaların yolda gitmesi %100 gerçek tepkiler. Başka oyunlarda ki gibi arabalar bir rayın üstünde gider gibi gitmiyor. Hele birde tweak kullanırsan (modifiye için) tadından yenmez.
  • lfs gerçekten güzel hocam 2007 den beri oynuyorum ama sıktı ya.şu lfs ye bir nordsceife koysalar tadından yenmez valla.
  • Hocam senin aradığın oyun şu :

Gerçekçi Araba Simulasyonu Bulamıyorum!

Hatırlıyorum küçükken arkadaşın bilgisayarında vardı bunun 1. oyunu bi şekilde bizim bilgisayara aktarmıştık heyecandan ölüyordum sabah kalkıp direk bu oyunun başına geçiyordum rüyamda bu oyunu görüyordum neydi be eski günler

• quote:

dirt serisi simülasyon mu arkadaşım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.