Şimdi Ara

Gerçekçi araba oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekçi,grafikleri iyi,bütün araba markalarının olduğu bi oyun istiyorum yakın bi zamanda pc direksyonu alıcam ama onada ne alıcağımı bilmiyorum.. Hem oyun hemde direksyon olarak ne önerirsiniz ???

Not: direksyon olarak bütçem 100-150 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR. Robot -- 31 Temmuz 2015; 11:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam videolara bakınca grafikler falan iyi ama ben oynarken yanımdan normal arabalar geçsin, ışıklarda dursun, euro truck similator gibi istiyorum hatta onun aynısının binek araç şeklini istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR. Robot -- 1 Ağustos 2015; 2:14:40 >
  • Oyun önerisi olarak Live for Speed ve 3d instructor 2.0 home version 2010. Direksiyon önerisi olarak da Snopy V5H öneririm. Direksiyonla oynayacağın için her ne kadar dediğin gibi bir simülasyon olmasa da Grid 2 ve Need for Speed: Shift 2 Unleashed çok iyi gider.
    AMD Ryzen 7 5800X / Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 OC / G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600MHz CL16 / MSI MAG X570S Tomahawk Max WiFi 5100MHz / Samsung 970 PRO NVMe M.2 1TB / Cooler Master MasterBox TD500 Mesh / Corsair iCUE H100i Elite Capellix / Corsair RM850x White 850W 80+ Gold / Asus TUF Gaming VG35VQ UltraWide Curved / Razer Kraken Ultimate 7.1 Surround RGB / Razer Sabertooth Elite / Razer Basilisk Ultimate / Razer Blackwidow Green Switch / Corsair MM300 Extended
    Apple MacBook Pro M4 Pro 14' / iPhone 17 Pro Deep Blue / Apple Watch Ultra 3 / Sony PlayStation 5 Pro / Nintendo Switch 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi grafikli xbox360 oyunu ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolun hocam şuan memleketteyim 3-4 güne dediğiniz oyunu ve direksyona detaylıca incelicem

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.