Şimdi Ara

Gerçekçi 2023 seçim sonuçları tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Chp adayı %28-33.5 mansur yavaş asla aday olmaz. İmamoğlu aday olursa en fazla %33.5 vs alır.

Akşener %15-%18

Terörist %10

Ali babacan %4-7

Davutoğlu %4-6

Diğerleri vs...

2.tura kalır. Ve 2.turda chp nin adayı ekrem olursa erdoğana karşı kaybeder.

Hadi hayırlı olsun...  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 4 Ocak 2021; 14:44:30 >

• Alıntı

metni:
    Terörist %10

• Kesin galip Reis'tir. Aksini iddia eden Türkiye'yi sosyolojik ve politik olarak algılayamamıştır. Katılmadığım tek nokta Akşener'in oyudur, Akşener ancak %7-8 alabilir, geriye artan oylar Reis'indir yani ilk turdan Reis %45 civarı alacaktır.

• Sön bize nosil trorist dersen. Biz holklarin gordeşligi hebele hübele re röre buuuum vallah ben yapmamişam jitem yopmiş ha
  • kim kazanırsa kazansın türkiye için değişmicek sonuçtur . Türkiyedeki ideolojik sorun ortadan kalkmadıkça bu tarz şeylere umut bağlamayın

• Ayrıca Akşener partideki milliyetçilerin alayını ihrac etti. Kimden oy alacak da yüzde on sekize çıkacak oyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Kesin galip Reis'tir. Aksini iddia eden Türkiye'yi sosyolojik ve politik olarak algılayamamıştır. Katılmadığım tek nokta Akşener'in oyudur, Akşener ancak %7-8 alabilir, geriye artan oylar Reis'indir yani ilk turdan Reis %45 civarı alacaktır.

Geçen seçimde %7 almıştı hocam. Bu seçimde sağ kesimden biraz oy alabilir diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 4 Ocak 2021; 14:55:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 en iyi üniversite anketi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rte %46

Demirtaş %10

İmamoğlu %38

Muharrem ince %6

İkinci tur

İmamoğlu 50.5

Rte 49.5

Sonuçlar böyle yakın olacağı içinde başkan yeniden rte olur

İmamoğlu seçilmek için 53-54 civarı ve üstü alabilmesi lazım oda zor bence rte nin bitmiş hali bile başa başta 47-48 alır yakın sonuçlardada başkan o olur

İmamoğlu Erdogandan sonra başkan olur erdoğan bırakıp emekli olduğunda imamoğlunu geçebilecek bir siyasetci yok

Mansur kısmındada mansura doğudaki kürtler oy vermez erdogana verirler mansur yerine ve rte kazanır mansurun hitap konuşma yeteneğide yok imamoğlu hem hitabeti var hemde türkiyedeki doğu batı herkesten oy alır birde eğitim seviyesi arttıkca doğudaki kürtlerde dinci milliyetci kafadan ulusalcı atatürkcü kısıma geçiş yapıyor kürtler chp yi benimser güncel nesil ve gelecek nesillerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Ayrıca Akşener partideki milliyetçilerin alayını ihrac etti. Kimden oy alacak da yüzde on sekize çıkacak oyu?

Hocam halk ona takılır mı bilmiyorum. 

Sonuçta gergin koşullardayız. Halktan bir akma olabilir iyi partiye. Ama tabi %18 fazla oldu belkide.

• Erdoğan kaybedeceği seçime girmez ben yoruldum der bırakır

Şuan akp mhp 45in altına inemez asla imkansiz 47 puanları var en az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

Rte %46

Demirtaş %10

İmamoğlu %38

Muharrem ince %6

İkinci tur

İmamoğlu 50.5

Rte 49.5

Sonuçlar böyle yakın olacağı içinde başkan yeniden rte olur

İmamoğlu seçilmek için 53-54 civarı ve üstü alabilmesi lazım oda zor bence rte nin bitmiş hali bile başa başta 47-48 alır yakın sonuçlardada başkan o olur

İmamoğlu Erdogandan sonra başkan olur erdoğan bırakıp emekli olduğunda imamoğlunu geçebilecek bir siyasetci yok

Mansur kısmındada mansura doğudaki kürtler oy vermez erdogana verirler mansur yerine ve rte kazanır mansurun hitap konuşma yeteneğide yok imamoğlu hem hitabeti var hemde türkiyedeki doğu batı herkesten oy alır birde eğitim seviyesi arttıkca doğudaki kürtlerde dinci milliyetci kafadan ulusalcı atatürkcü kısıma geçiş yapıyor kürtler chp yi benimser güncel nesil ve gelecek nesillerinde

Kürtler eğitim seviyesi arttıkça ulusalcı, Atatürkçü oluyorlar demek

• MANGUTAY kullanıcısına yanıt

Eğitim seviyesi arttıkca zaten dincilik milliyetcilik kalmaz nasıl ki etrafında ki ülkücü milliyetci olanlar fakir tabaka atatürkcü ulusalcı olanlar zengin tabakaysa ordada öyle almanyada almanın amele olanı fakir olanı hitlercidir ırkcıdır zengin olanı değildir

Doğudada eğitim seviyesi yükseldikce ben niye gidip örgüte katılayım niye onlar için öleyim bilinci kazanılıyo atatürkün kazandırdığı hakları vs görüyo

Eğitimsiz adama ne anlatsan inanır

• MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Şubat 2021; 10:10:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

.
    Mhpden iyi partiye 7.9 luk oy gitti. Ne Z kuşağı
  • quote:

Eğitim seviyesi arttıkca zaten dincilik milliyetcilik kalmaz nasıl ki etrafında ki ülkücü milliyetci olanlar fakir tabaka atatürkcü ulusalcı olanlar zengin tabakaysa ordada öyle almanyada almanın amele olanı fakir olanı hitlercidir ırkcıdır zengin olanı değildir

Doğudada eğitim seviyesi yükseldikce ben niye gidip örgüte katılayım niye onlar için öleyim bilinci kazanılıyo atatürkün kazandırdığı hakları vs görüyo

"Irkçı" partilerin destekçileri en alt ve en üst tabakada kümelenir genellikle. En alt %20 ve en üst %2-3'lük kesimde destek görürler.

Almanya'da AfD en çok alt tabakada ve Alman elitleri arasında popüler, ABD'de de Trump destekçilerinin durumu aynı mesela.

Milliyetçilikten uzak gruplar ortalama/sıradan tabakadadır daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 4 Ocak 2021; 15:37:18 >

• quote:

Aynen bunu Chpde yöneticilik yapan Kürtlerde net şekilde görüyoruz hocam
  • 2023'teki durumlara bağlı. Covid pandemisi 2021 gibi biter; 2022'de her anlamda normalleşilir ve topu 2023'e atılan projelerin (doğalgaz-yerli oto gibi) gerçekleşmesi durumunda yine RTE alırsa şaşırmamak gerekir.

• İkinci tura kalmayacağını düşünüyorum; ama bir şekilde kalırsa eğer yine 2016'yı yaşayabiliriz.  

• Bu sene erken seçim bekliyorum

iyi parti ve chp ortak olarak Meral akşener aday olsun der,hdp açıktan destekler

deva ve gelecek ne yapar bilmem ama pek etkisi olmaz gibi

Erdoğan- 30/32 arası

Akşener- 55+ bandında

geçim sonucu açıklandığında tekrar döner okurum buraları :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.