Şimdi Ara

Gerçek Vampirler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
6
Favori
8.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler vampir olabilirim. yazıyı okuduktan sonra farkettim herşeyi benimle tamamen uyuşuyor. Ellerini burnuna götürme dişini diline sürtme çoğu zaman gideceğim yere odaklanıp çevrede kimeseyi görmeme. bunun dışında gözlerimin devamlı her yere bakması hayal gücümün geniş olması (ergenliğe ilk girdiğim sıralarda sevişirken kadının dudaklarını ısırmayı düşünüyordum hep şuanda yok.) kadar hepsi uyuşuyor. istemsizce yapıyorum bunları. tek bir özelliğin uyuşmadığını farkettim Kan içmek. Fakat şimdi vampir olabileceğimi size söyleyerek uyuşmayan özellik sayısını 2 yapıyorum.

edit: şimdi okudum kulaklarımı oynatmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 7 Aralık 2011; 0:43:23 >
  • vampir olaydık da hayatımıza heyecan geleydi.
  • Bizde kurt adamdık zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asian Vamipire
  •  Gerçek Vampirler

Gerçek Vampirler
  • Korku filmi gibi laynnnnn
  • Olum akıllı olun satanistliğin gereği yoktur. Beyenmediğiniz başbakan haklı batının ne kadar gereksiz saçma şeyi varsa özeniyorsunuz, şurada bir bilim konusu açında okuyalım. Beyin yıkamanın ta kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Gerçek Vampirler

Gerçek Vampirler

Bide bu olay vardi bu ikisinin vampir oldugunu soyluyolardi bi kere john travoltanin cenesi iki resimdede farkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

Bizde kurt adamdık zaten.

Evet. Avrupa mitolojisine Kurtadamlık, Türklerden geçmiştir. Ergenekon destanı vardır biliyorsun. Zamanında Bulgarlardan, Macarlardan öğreniyorlar bunları. Öyle böyle efsaneler abartılarak Türk korkusu, Kurtadam korkusuna dönüşüyor.
  • orjinali dini bi efsane diye biliyodum ben. kabil habil'i öldürünce lanetlenir falan. vampire kain legend falan yazın çıkar herhal
    ama dikkat edin legacy of kain oyunuyla alakalı şeylerde çıkabilir
  • [simage]http://3.bp.blogspot.com/_TGH5rvsDcxs/TFb418cnKtI/AAAAAAAAAPs/vIydMi7gkC4/s1600/sparkling-edward-cullen-wallpaper-small.jpg [/simage]
    Yeni Jenarasyon vampir.
  • Oyş.
  • Alacakaranlık terk diyorum ve geçiyorum.
  • Yukardaki belirgin özellikler doğruysa ben vampirim
  • bu gün bişey fark ettim ben VAMPİRİM beyler . NİCKE BAKIN !
  • Bunu ciddi olarak yazdığını düşünerek mantık hatalarını yazıyorum.

Öncelikle bir insanın vücut hücrelerinin mutasyona uğrayıpta insana yeni özellikler eklemesi imkansızdır. En ufak biyoloji bilgisi olan bile bilir bunu. Canlı doğduktan sonra mutasyon fizyolojik olarak görülmez. Yanlızca üreme hücrelerinde mutasyon olursa eğer bu sonraki nesillerde görülebilir.

Hal böyleyken diğer yazdıklarında kafadan imkansız oluyor. Ama yinede, bir insanın kanını direk vücuda almak da neymiş. Kan grubu denen birşey var. Antijen, antikor... Yani kan çöker öyle her önüne gelenin kanı alınır mı vücuda:)

Dediğim gibi ciddi olduğunu düşünerek yazdım. Çok saçma ve bilimsel olarak olması imkansız.
  • Bütün özellikler bana uyuyor(Kulakları oynatma dahil).

Ama vampir diye bir şey yoktur.
  • beyler vampir olan varsa birkacimizi isirsin DH vampir club i kuralim bence
  • bir dişi vampir bana bedenini verirse,bende ona 10ünite kan veririm..
  • O zaman bizim bakkal Hüseyin vampir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.