Şimdi Ara

🔮GERÇEK SIRALAMA HESAPLAMA SCRİPTİ: STANDART SAPTIRICI 2017 (MF3 VE MF4 İÇİN)iii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: konu2 kere acilmis. Asil konuya erismek icin:https://forum.donanimhaber.com/gercek-siralama-hesaplama-scripti-standart-saptirici-2017-mf3-ve-mf4-icin--127388879

SELAMUN ALEYKUM

AFEDERSİNİZ ARKASINDA BEZLE SIRALAMA TAHMİN EDEN BEBELER VAR FORUMDA. AĞIRLIĞIMI ORTAYA KOYUP BÖYLE BİR PUAN HESAPLAYICI GELİŞTİRDİM.

BU SCRİPT SAYEZİNDE STANDART SAPMA ETKİSİNİ DÜŞÜNEREK DÜZENLEDİĞİM KATSAYILARI KULLANARAK HESAPLADIĞINIZ PUANINIZA KARŞILIK GELEN SIRALAMAYI 2014 YIĞINSAL TABLOSUNDAN GÖREBİLECEKSİNİZ. 2014 ÇÜNKÜ BU SENE YIĞILMALAR 2014 BENZERİ OLACAKTIR.

AŞAĞIDA DAHA GÜZEL BİR DİLLE AÇIKLADIM FOKAT ŞİMDİ MECALİM KALMADIĞINDAN YAZAMIYORUM DAHA FAZLA:

🔮GERÇEK SIRALAMA HESAPLAMA SCRİPTİ: STANDART SAPTIRICI 2017 (MF3 VE MF4 İÇİN)iii

KATSAYILAR NASIL BİRADER BİR BAKALIM DİYENLER İÇİN:

VER ARTIK LİNKİ DİYENLER İÇİN(GOOGLE CHROME İLE AÇMANIZI ÖNERİRİM. DİĞER TARAYICILAR AÇMAYABİLİR): BURAYA TIKLAYIN

BEKLEYİN EKLEYECEM BİRAZDAN LİNKİ SİMDİ EKLENMEDİ.

ADMİNLER SİLDİ LİNKİ EKLEYECEM BİRAZ DAHA SABİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeddah -- 3 Temmuz 2017; 23:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Re(Z)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulleyince kaç puan alıyoz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Back door ve exploit was here.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimce verdiğin tablodaki katsayılar ders olarak şu sırayla gidiyor.
    lys
    mat
    fiz
    kim
    bio

ygs
    tr
    sos
    mat
    fen

Eger böyleyse puan hesaplamayı biliyorum zaten hocam,başlayım mi hesaba.

2014 dedin ve kalbimi çaldın zaten,merakla bekliyorum detayları.

Ayrıca hocam önceki yıllardaki ygs-lys sıralamalarını ve bu seneki ygs sıralamanı söyleyebilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.