Şimdi Ara

Gerçek para ile alınıp satılabilen oyun eşyaları/hesapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim oyunlara pek merakım yok. Ama okuyorum duyuyorum. Kimi oyunlarda eşya, item vs her neyse, gerçek para karşılığı alınıp satılabiliyor. Hangi oyunlarda neler para ediyor diye biraz yorumlayalım mı? Ama ayrıntılı anlatın ki benim gibi hiç bilmeyenler de anlasın. (Bir de o oyunda eşya alıp satmak yasak mı diye de belirtmek iyi olur.)

1.) Oyun adı (ve gerçek para ile eşya/item/char/hesap vs alım satımı serbest mi?)
    2.) Eşya adı ve yaklaşık TL fiyatı (en az ve en çok tahmini ederi)
    3.) Diğer ayrıntılar

(Bu formatta yazarsanız daha anlaşılır olur bilmeyenler için.)

• hiç oyun oynayan ve değerli bi eşyası olan yok mu?
  • metin2de çok para var diye duydum
  • Metin2 deki charlar 2-3 milyara kadar çıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylér Durden

Metin2 deki charlar 2-3 milyara kadar çıkabiliyor.

oynamadım hiç o oyunu ama ne özellikler kazandırılmış oluyor charlara ki öyle para ediyor?
  • Knight online . İtemleri full para ile satılıyor misal verelim .

İron set 300 tl.
    +9 item 400 + tl.
    Full itemli charlar +1000 1500 tl :F

Ama bu iş biraz değişti sanırım baya oyuncu kaybetti 1,5 2 sene önce 2500 liradan bile char satışı yapılıyordu . Knightı ticaret için kullananlar çok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mext -- 3 Eylül 2010; 21:54:22 >
  • Aptal işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • second life oynuyodum, adı üstünde "second life" kredi kartıyla oraya para yatırıp kendi arsanı alıyosun oraya iş yerini filan kurabiliyosun her şey gerçek parayla işliyo ordan bildiğin hayatını geçindirenler var (iki hayatını da) gerçek hayattaki çoğu şirketin orda şubesi var, giyim firmaları filan da var, mesela pahalı bi markanın ayakkabısını satınalabiliyosun, benim aldığım yıllarda fake ayakkabı ile gerçek mağazadan alınmış ayakkabı ayırtedilemezdi artık öyle şeyler kalkmış sanırım, kendin obje tasarlayarak yaptığın ayakkabıya adidas ikonu yapıştırsan bile özelliklerinde adidas diye yazamıyosun, ama mesela meslek olarak süper tasarım yaparım dersen kendin bi isim satın alıp kendi firmanı kurabilirsin, ayrıca oyun programcılığa da dayanır script dilinin biraz oyuna göre çevrilmiş hali kullanılıyodu pek anlamam o işlerden ama bişeyler biliyoduk tabi, ama hiç bilmeden sadece tasarımla para kazanan arkadaşlarım vardı

• Bi rivayete göre knight da bi eleman sahinle bi charı takas etmişti. Ama metin 2 de bukadar paraya satmak gerçekten iyiymiş. Her cafede baktığımda veletlerin elinde koxp gibi programlar var. Eskiden kodada öleydi ama şimdi en azından parayı verebilen kullanıyo. metinde herkesde bi bot var heralde ve 2 milyarda ona göre çok gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.