teşekkür ederim |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (832. sayfa)

-
-
Merhaba, cam topraktan yapıldığı için kahveyi ve diğer gıdaları en sağlıklı koruma yöntemi cam kavanozdur. Ambalaj vakumlu değilse hava alabilir, havayla temas ederse, bayatlayabilir tadı bozulabilir.Kahveyi büyük bir cam kavanoza koyup, kapağını sıkıca kapatıp güneş ışığı görmeyen, karanlık bir yerde muhafaza edebilirsiniz.Ben genelde cama koyup ahşap mutfak dolabının icine koyuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 9 Aralık 2021; 11:28:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler, kendi açılmamış paketiyle mi kavanoza koyayım ?
-
Önemli olan kahvenin havayla temas etmemesi, ambalajla sığıyorsa o şekilde koyabilirsin kavanozun kapağı iyice sıkılmalı hava almamalı. Kahve havayla temas ettikce bayatlıyor
En sağlıklısı cam kavanoz. Kahvenin geldiği folyo poşet de kokusunu verebiliyor kahveye. Bundan dolayı en sağlıklısı doğrudan cam kavanoza ve kapağı sıkıca kapatmak.
Tüketim az olacaksa ; İmkanınız varza valfli kavanoz edinin ve içindeki havayı çekerek muhafaza edin. Öğütülmüş kahve 6-7 günden sonra tadı çok değişiyor, hava ile sürekli teması varsa, daha da açbuk bayatlıyor. Buzdolabında muhafaza edecekesniz, kesinlikle vakumlayarak yapınız. Buzdolabındaki nem, kahveye iyi gelmez.
Sonraki seviye ; Öğütücü edinmek ve taze taze tüketmek. :)
-
teşekkürler, paşabahçenin zest kavanozları var elimde onu kullanıyorum.
-
-
Bu kahveyi defalarca içtim mükemmel bir kahve, daha önce burda tavsiye ettim
-Kokusu harika, inanılmaz güzel
-Tadım olarak çok lezzetli bir aroması var, ağızda çok güzel bir tat bırakıyor, aşırı sert bir kahve değil ama sert aroması var, Starbucks Guatemala’yı andırıyor, melankolik bir tadı var, kahve içmenin keyfine varıyorsunuz, koyu kavrulmuş kahve
-Demlenirken inanılmaz güzel bir koku yayılıyor
-Tchiboda satılan en iyi çekirdek kahve, 2017’de 500 gramı 29 tl iken devamlı alıyordum
-Bitter çikolata ile çok iyi gidiyor, kahvede kakao ve çikolata tadını andıran notalar var, içtikçe bağımlılık yapıyor))
-Yoğun kahve seviyorsan bu kahvenin tadı yoğun, aşırı sert değil daha sert tat istersen Tchibo Sicilia denemelisin, Sicilia koyu kavrulmuş sert tadımlı kahve, Tchibodaki görevli kahve nasıldı diye sordu ben de ‘ Kül suyu içiyormuş gibi hissettim dedim Sicilia icin))
-Çekirdek olarak geliyorsa herhangi bir Tchibo mağazasına götürürsen kahveyi çekiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 11 Aralık 2021; 1:47:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar, yakın zamanda Sanalbaharat’tan kahve siparişi veren oldu mu?
Şu ana kadar çok memnundum ama fiyatların artmasından sonra verdiğim siparişten hiç memnun kalmadım. Normalde koyu görünüme sahip Kenya AA kahvesi taze olmasına rağmen önceki siparişimden dikkat çekecek kadar açık renkliydi. Tat da farklı. Farklı bir kahve içtiğimi hissediyorum.
Maliyeti düşürmek için kahvenin kalitesini de düşürdüklerini düşünmeye başladım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 2 hafta önce aldım, çok bir fark yoktu kavurma profilinde.
Eğer kavurma açık kaldıysa, kahvenin lezzetine de etki etmiş olabilir, kesin etki etmiştir.
Firmayı arayarak Mustafa bey ile görüşün, yardımcı oluyorlar. Hatta iade de belki kabul ederler.
Ben bir defa iade göndermiştim, çok koyu kavrum gelmişti ve hafif yanık koku vardı. Yerine başka kahve göndermişlerdi. İlgileniyorlar.
-
ilk espresso makinam bozuldu malesef bu aralar dolar kuruda çok yüksek olduğu için biraz zorlanacağım Lelit Bianca Pl162T Kutu Açılımı
incelemesi gördüm ve hoşuma gitti sizce bunu alırsam pişman olurmuyum yardımlarınızdan dolayı yeşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay2011 -- 15 Aralık 2021; 13:9:8 > -
Uygun kahve fırsatlarını paylaşalım kahvekolikler, irtibatı koparmayalım,
bugün market ve avm geziyorum, korkunç zamlar var iğneden ipliğe. Kahve kilogram fiyatı 200-400 tl fiyatlar havada uçuşuyor pehhh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 15 Aralık 2021; 17:37:34 >
-
Vallahi bedava çamur olsa içilir
teşekkürler takip de olacağım fiyat uygun olur ise alacağım düşünüyorum teşekkürler
-
Trendyol'da satış yapan Rovente adlı mağazanın bugün Guatemela ve Colombia kavurduğunu öğrendim arkadaşlar, evde öğütücüsü olup taze kahve içmek isteyenler değerlendirsin.
-
Arkadaşlar merhaba,
Şu kahveyi deneyen var mı acaba?
www.rossmann.com.tr
ENERBIO ESPRESSO CLASSICO ORGANIK KAVRULMUŞ KAHVE 250 GRhttps://www.rossmann.com.tr/enerbio-espresso-classico-organik-kavrulmus-kahve-250-gr-p-sr20020130
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 18 Aralık 2021; 20:30:37 > -
Hb de 150 ye 30 yapmışlar daha önce 40 liraya almıştım, şimdi 60 lira oldu indirimle. Çok güzel hafif meyvemsi yumuşak icimli bir kahve.
https://www.hepsiburada.com/a-roasting-lab-burundi-afric-250-gr-filtre-kahve-p-HBCV000005M27L?magaza=A%20Roasting%20Lab
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aldım 500 gr tchibo barista espresso bir de moliendo cristmas
gelince paylaşırım nasıl kahveler olduğunu
Arkadaşlar merhaba. El değirmenim var. Filtre kahve için uygun fiyatlı çekirdek kahve önerebilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X