Şimdi Ara

Gerçek hayatla DH forum çok farklı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada hepiniz delikanlı adamlarsınız, kızla yatarsam evlenirim diyorsunuz, kızı seks objesi görmüyorum diyorsunuz ama dışarıdaki hayat böyle değil, hiçbir erkek kızı yatayım sonra evleneyim demiyor altıma alırım sıkılınca atarım diyor, hatta kızlarda yaparım ayrılırım evlenirim kafams yatmazsa boşanırım nafakayı alırım istediğim erkekle yatarım kafasında.

O yüzden uyanık olun sizler çok duygusal saf iyi niyetli kardeşlerimsiniz, siz kızı altıma alır sonra salarım demeyen sevgiyle seks yaparım diyen insanlarsınız ama dışarıdaki erkekler hatta kızlar böyle değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa bir kızın telefon numarasını istediğimde istemeye çalıştığımda, bulgur kazanı kafamdan aşşğıya gızgın sular aktı,
    Yanına yaklaşıp bir dakikanızı alabilirmiyim dedim. Teras katıydı kimse kalmamıştı. Kapının önünde duruyordum. Bararak özür dilerim daha önce hiç böyle bir girşimim olmadı , hayır derseniz saygı duyarım , sizinle dersane sonun da konuşmak için telefonunuzu alabilirmiyim dedim. Çekil önümden yoksa bağrırım dedi.

• hadi canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

İlk defa bir kızın telefon numarasını istediğimde istemeye çalıştığımda, bulgur kazanı kafamdan aşşğıya gızgın sular aktı,
    Yanına yaklaşıp bir dakikanızı alabilirmiyim dedim. Teras katıydı kimse kalmamıştı. Kapının önünde duruyordum. Bararak özür dilerim daha önce hiç böyle bir girşimim olmadı , hayır derseniz saygı duyarım , sizinle dersane sonun da konuşmak için telefonunuzu alabilirmiyim dedim. Çekil önümden yoksa bağrırım dedi.
    Bu yaklasimla, laflarla tabi boyle tepki alirsin. " özür dilerim daha önce hiç böyle bir girşimim olmadı, hayır derseniz saygı duyarım " bu ne ya Direkt numara istemek zaten yanlis, sen bir de olabilecek en kotu sekilde istemissim. Kim bilir beden dilin nasildi. Kiza dogru egilip ezilip büzülmüşsündür de. Bu yaklasimla 100 kiza sor biri bile vermez numara. Cok yakisikli ol o zaman bile istisna veren olur o da belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten tipim bozuk tipsizim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.