Şimdi Ara

Gercek anlamda limitsiz internet yok mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yani sene olmus 2013 anasını satayım bır ınternetten download yapmak bu kadar mı paralı olabilir?

nedir bu akk????

vermıssın 20mbit yok fıber yok ısık hızı yok bılmem ne...eeeeee 50gb kota ulan o kota bu hıza dayanır mı....

arkadaslar tek ıstedıgım sınırsız ınternet

uydunet kullanıyordum yenı tasıncagım yerde uydunet yok.malesef mal ttbet'e ve dsmart gıbı turevlerıne kaldık.nedır onerınız?

uydunette 59tl 5mbit sınırsız kullanıyordum.bunun gıbı bır tarıfesı olan ısp var mıdır? yoksa cok muazzam zor bırsey mı ıstıyorum..

• http://forum.donanimhaber.com/m_72957049/tm.htm

full sınırsız paketlerden bakabilirisiniz.Hat desteği için özel mesaj atınız.

Ayrıca açtıgınız konuda çok haklısınız fiyatların bukadar yüksek olmaması gerekir :(
  • Ttnet'te de var Akk'sız paket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Ttnet'te de var Akk'sız paket.

8mbit icin 115tl olani mi diyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewt ttnette 8 mbit 119 lira ancak f/p oranı en iyisi 32 mbit sınırsız 159 lira 4050 4100 arasında dosya indirme hızı oluyor taahütte olmadığından mesala bi ay pek indirme yapılmayacaksa akk li pakete gecersiniz diğer ay tekrar full sınırsıza cıkarsınız falan rahat olur yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KÜFÜR YASAKTIR.Ban yapılır.
  • Var , varda pahalı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya iyide aslında ucuz 8mbit limitsiz 119 lira iken ,32mbit 159 lira ,yani 8 mbiti 40 liraya geliyor tam 3 kat daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faststyla94 -- 20 Ağustos 2013; 19:48:34 >
  • Türkiyede böyle akk ne yapcanksın çare yok bi BTK vardı oda ne işe yaradığı beli değil kotalya olcak iş değil de altyapı olmadıktan sonra
  • Ah Furkan kardeşim, evde 32 Mbps kaldırabilecek altyapı olsa dediğin paketi seçelim ama...

NETLİMİTSİZ abonesiyim, 2 ay ücretsiz tivibu Ev kampanyasıyla tivibu HD aboneliği başlattım, hızı 8187 kbps'den 14124 kbps'ye çektiler, SNR 3-6 dB arası oynuyor. Hızı 12287 kbps'ye düşürttüm ancak SNR 16 dB oldu. 32 Mbps benim için hayâl...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev telefon numaranızı özelden yazarmısınız sadece bakalım santral mesafeniz falan neymiş hem bilgilenmiş olursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.