Şimdi Ara

gercek adınız ne??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• özgür
  • Ergün..
  • vala ben adimi bilmiyorum!, benim adim ne yaaa :-))))))))
  • Berkin
  • İyi ki bunu poll yapmamışsın, mailimden belli..
  • benimki gayet açık ve net
  • aynadaki simetriği
  • adurrahman karakaş
  • Gerçek Adım = Serdar
    Mecaz Adım = Serix
    Tam Adım = 42 cm 5 mm
    Yan Adım = Başkomutan (=Serdar)
    Yapam Adım = Yapamadım ?
  • Benimki de gayet açık ve net. Sadece biraz Keltçe gerekiyor..
  • ne görüyorsanız O :)
  • keltçe ne yaw bir dilmi[B)]
  • zaten adımı kullanıyorum yani orijinal [bye][bye]
  • paradox

keltçe, Britanya yarımadasının ilk yerlilerinin[Keltler](şu Anglo_saxon dingillerinden önce) kullandığı ölü bir dildir..(Latince gibi)

Ve çoğu mitlerinde savaşlar ve kahramanlıklar haricinde doğaüstü tabir edilen olaylardan da söz edilir..Şu UFO, enerji yayan parçalar, madde enerji döngüsü,esîr kuramı gibi..

Acharad da bu mitolojilerin birinde enerji yayan birden çoğalıp sonra gözden kaybolan mavi bir cisim fenomeni olarak gösteriliyor araştırmacılarca.. Anlatılanlara göre insanların içindeki kötü enerjiyi yok edip topraklarına barış zafer ve bereket getiren bu yüzden de lugatlerine "Arkadaş,Büyük Efendi,kurtuluş,mavi gökyüzü"manasına gelen bir kelime imiş..İşte son anlamından da adım çıkıyor..:Gökçe(f felan sanmayın karışmam sonra)

Marathon oyununun(Bungie Software (c)1996 ) FRP kitabında da aldığı bir plazma yarasıyla zaman-mekan yolculuğu yapacak kadar enerji yüklenen bir savaşçının adı..(marathon 2 de "Durandal" olarak geçiyor)

• ooow güzelmiş manası bende bu tür seylere meraklıyımdır güzel nick benimkinin anlamıda yanıltmaç celişki catışkı anlamına geliyor zaten kişiliğimde öyle saniyesinde başka biri olur cıkarım
  • Berk
  • Ozan ..
  • Serdar
  • Faruk :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.